Şimdi Ara

Suriyeliler işgali kutluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
    “Suriyeliler işgali kutluyor. İşgale direnen Zafer Partisi’nden nefret ediyorlar. Siz AK Partililer neyi kutluyorsunuz? Suriyeliler için harcayacağımız yılda 11 milyar doları mı? Suriye’nin kuzeyinde şehit olacak askerlerimizi mi? Sokaklarda taciz edilecek kızlarımızın acısını mı?…”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1662933645785440257?t=LMWbnlQ7LUKSKSlfzN3ABQ&s=09

Ümit Özdağtwitter
    “Sığınmacılar seçim sonuçlarından ötürü sevinç gösterisi yapıyorlar. Onlarda bu sonuçlar ile Türkiye’ye daha fazla yerleştiklerini biliyorlar. Çünkü Seçmenin yüzde 52’si 13 milyon sığınmacı ve kaçağın ülkemizde kalması ve yenilerinin kolaylıkla gelmesini sağlayacak şekilde oy…”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1662924543780962305?cxt=HHwWgoC-hfzD8pMuAAAA

Ümit Özdağtwitter
    “Suriye’nin kuzeyinde Azez’de sevinç gösterileri yapılıyor. Neden? Çünkü Türk halkı Suriye’nin kuzeyinde yaşayan milyonlarca kişinin ilaç, sağlık, eğitim, gıda giderlerini karşılamaya devam edecek. Maaşları biz ödeyeceğiz. Adamlar sevinmesin de kim sevinsin?”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1663126732092715008

Ümit Özdağtwitter
    “Afganistan savaşı Pakistan’ı ağır şekilde tahrip etti. Afganistan ve Pakistan o kadar iç içe geçtiler ki, Amerikalılar Af-Pak deyimini ürettiler. Suriye iç savaşı Türkiye üzerinde benzer etkiler yaptı. Türkiye’yi çok boyutlu yıprattı. Dün yaşanan sonuçtan sonra Batı’da “Sur-Tür”…”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1663112047146483712

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığıtwitter
    “Sığınmacı ve Türk düşmanları gördüğünüz üzere Atatürk ve Genel başkanımız @umitozdag’ın bayrağını yırtarak zaferlerini kutluyorlar. Bu düzene boyun eğmeyeceğiz! Sizi, Suriyeli istilacıları,Atatürk ve Türk düşmanlarını bu vatandan göndereceğiz. Ne mutlu Türk’üm diyene!🇹🇷”
    https://twitter.com/UmraniyeZafer/status/1662935953491599361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 29 Mayıs 2023; 20:7:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Türk vatandaşı olmaktan utanıyorum,sıkılıyorum artık.En kısa zamanda vatandaşlığın kaybı başvurusunda bulunup defolup gideceğim.Ne de olsa başka ülke vatandaşlığım var.Alın size ümmet kardeşleriniz birlikle bache vazi gazi ne zıkkımsa oynar mısınız kutlar mısınız ne yaparsanız yapın.Böyle insanlara Atatürk gibi bir Adam çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden zulüm görmekten hoşlanan bir millete laf anlatmaya çalışıyorsunuz ki.Eger ic anadoluda deprem bolgelerinde karadenizdeyseniz muhalif agirlikli bolgelere gelin dostlar zaten 2 sene icin yugoslavya gibi dagilicak bu ulke.Birakin arap afgan pakistanli kardesleriyle beraber muslumancilik oynasinlar.Sonra yardim istediklerinde bugunleri hatirlarlar

Ben ekonomik yardimdan bahsetmedim ki yarin obur gun yugoslavya gibi parcalandiginda bu ulke atam da peygamberde kusura bakmasin o araplar bunlara zulmedince yardim isteyecekler.Tıpkı 3 peygamberi oldurup sonra yuzsuzce Allahtan yardim isteyen israilogullari gibi yardim isteyecekler Ancak seslerine ne duyan ne goren olucak.

Sıradan AKEPEli = Din var islam var secde var. İslam düşmanları kahrolsun. CHP dinsiz

Başka AKEPEli = İhale var inşaat var kupon arazi var ucuz kredi var teşvik var.

Olum bunlara laf anlatamazsın ucu kendine dokunacak o zaman anlayacak, laf anlatamasın bunlara

ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar tek kurşun atmadan işgal etti helal olsun. asıl başarı işte budur.

• Hadi biz geldik gidiyoruzda çocuklarımızı, torunlarımızı zor günler bekliyor. Bir asır sonra TÜRK ler Türkiyede azınlık olabilir. Kanımızla, canımızla aldığımız toprakları bu kansızlara bırakacaz şaka gibi.

İnsanlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasında olduğu müddetçe bu olaylar asla bitmeyecek. Çok duygusal ve çok bencil bir toplumumuz var. Afgan kaçak tarafından kafası taşla ezilen Ayşegül’ü kimse hatırlamıyor…

Esnaf sigortasız kaçak işçi çalıştırıp ekmeğine bakıyor. Tacizciler tecavüzcüler sapıklar hırsızlar artmış umurlarında değil. Herkes ekmeğinde. Bu bencillik hiç iyi değil.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.