Şimdi Ara

Suriyeliler çocuk dövdü, ortalık ayağa kalktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Fatih’te Suriyeli grup ile mahalle sakinleri arasında yaşanan silahlı kavgada 3 Suriyeli yaralandı.

    Suriyeliler çocuk dövdü, ortalık ayağa kalktı!

    Suriyeliler çocuk dövdü, ortalık ayağa kalktı

    Olay, Ali Kuşçu Mahallesi Hattat Nazif Caddesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, mahallenin gençleri ile Suriyeliler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kişi ya da kişiler tarafından Kavga sırasında tabancayla ateş edilmesi sonucu Abdo Aysa(21) Hamis Aysa(42) ve Halit Aysa(23) isimli Suriyeliler yaralandı.

    İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sırasında evde oturan Rafet Genç, 'Biz evde oturuyorduk, misafirim vardı. Dışarıdan sesler gelmeye başladı. Evinin camından baktığımda olay bitmişti. Ama burada baya Suriyeli kişiler döner bıçaklı dolaşıyorlardı, bunları görebildim camdan. Kavgaydı. Bir tane ufak çocuğu dövmüşler olay bunun yüzünden olduğunu duydum.' diye konuştu.

    Öte yandan yaşanan kavgada caddede park halinde bulunan otomobilin camına kurşun isabet aldı. Araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede delil araştırması yaparken, polis ekipleri de olayın yaşandığı caddede oturan görgü şahitlerinden bilgi aldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


    Hürriyet



  • Oh iyi olmuş bu eşkiyalara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay sırasında camına kurşun gelen arabaya üzüldüm sadece.
  • Arap ve müslüman kardeslerine neden saldirmislar ki,fatih suriyelilerin mekani olmus. Reis duymasin bak fatih baskaninizi alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarzlar başlıklar genelde iktidar destekçilerini , arap sevicilerini ve tatlısu hümanistlerini kızdırıyor.
    Onlar misafir , onlar din kardeşimiz vs. vs diyip anasını ağlattılar ülkenin gelecek seçimin yatırımı olarak ikamete devam edecekler.

    İyi olmuş bu arada yesinler birbirlerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.