Şimdi Ara

Suriyeli'leri Kimse Ülkesine Almasaydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direnç göstermeyi illa ki öğrenip bir şekilde savaşırlardı.

Türkiye'de almasaydı Suriyeli mültecileri ; 3 milyon insanı 5 bin kişilik işid zaten öldüremezdi lan adamlarda silah biterdi 3 milyon insanı öldürmek için adamlar taş atarak bile oturdukları mahalleleri kurtarırlardı.

Ama kaçma ve terk etme şansları olduğu için 3 milyon mülteci şuan Türkiye'de demek istediğim kimse ölmezdi baylar bayanlar 300 ü ölürdü 500 ü ölürdü 50 bini ölürdü ama bakarlardı çıkış yok savunmaktan başka çareleri kalmazdı. Döner savaşırlardı.

Benim fikrim bu yönde konuyu siyasete bulaştırmadan bu konu hakkında eğer almasaydık konusundan fikirlerinizi tartışmaya da dönüştürmeden bekliyorum.

• 5 binden fazla işidli sadece Türkiye'de vardır.

HIT N RUN
  • Onurlu insanlar ülkesi için savaşır knk araplar da onur mu var keşke başımızda ki arap aşıkları da anlasa bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Suriyedeki olayları ışid'in çıkardığını sanan ergen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırsın ki ülkeye almama gibi bir şansın var. Adamların ülkesinde savaş var kaçmak zorundalar. Sen kapıdan almasan telleri atlayıp girecekler. Adamın canından değerli mi ?

Birde adam araplara onursuz demiş. Savaş çıksa en önde kaçacak gelmiş neler diyor. Kimden gidip ülkesini kurtaracak ? IŞID de Suriyeli,Esed Suriyeli,PYD suriyeli,muhalifler suriyeli. Kimin ülkesini kimden kurtarıyorsun ? Türkiyede mhp,chp,akp,hdp arasında savaş çıksa kalıp ülkeni mi kurtarmaya çalışacaksın. İç savaşla,dış savaş bir değil.

Siz gidin karı kız kovalayın. Boş verin böyle şeyleri. Onuru gururu sokakta bulunuyor sanmaya devam edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aptal mısın cocugum?
  • Suriyenin ülkenin içine alınmasına karşı değilim ama bilinçsizce ülkeye alınmasına karşıyım. Çoğu avrupa devletlerinden bin kat daha güzel kamp yaptık. Az daha büyültüp onların oradan kaçmasını engelleseniz kötü mü olurdu ? Küçük bir ilçede küçük camiiden çıkarken bile 10 civarı dilenci var. Hadi maddi destekte veriliyor daha fazlasına ne gerek var. Sözüm tüm suriyelilere değil ama olan bu. Bilinçsiz suriyeli alma politikasında bir Türk vatandaşı bile ölse dur denmeli. Ayağı olan ülkemize geliyor. 4 yıl önce bir mahallede Türkçe olan tabela şimdi arapça olmuş. Turkcell bayisinde bile arapça afişler var. Şimdi yazdıklarım kötü gibi gözükse de devlet için oluru bu. Azınlık olacağız gibi me geliyor. Suriyeliler Suriye'den daha rahat bir ülke bulmuşken gitmez geri suriyeye. Gidenlerde olur tabii ama fazla olmaz.

3 Milyon Suriyeli 3 Milyondan her biri 5 ürese 2 milyonu erkek olsa 10 yıl sonra 10Milyon civarı olur.
    20 Milyon Kürt 4 ürese 10 yıl sonra 30 Milyon
    65 Milyon Türk 2 ürese (artık öyle 3 yapın ) 10 yıl sonra tahminen 85 Milyon civarı olur.

120 Milyon nüfusun %70 i Türk gibi bir şey oluyor şuan matematiğide katletmiş olabilirim. Türkiye adında ülkenin %70 i Türk. Daha 1 asır önce Cihan imparatoru milliyetçilik yüzünden dağıldı. Dibimizde Kürt adını kullanarak hala yer edinmeye gelen var.
    Neyse içimi döktüm. Adam akıllı muhalefet olsa neyse o da yok. Mecbur Tayyip

• Call od duty ciler battlefield cilar cs ciler gelir birazdan

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • Esad da baskalari uzerinden prim yapmasini iyi biliyor

Spartacus'da bile her yerde bu Suriyeliler. Eskiden beri böyleler demek ki

• Ben başından beri karşıyım kardeşim kim ne derse desin. Bu soysuzlar az delikanlı olsa vatan millet sevgisi olsa kalır ülkelerinde savaşırlardı. Bedavadan ülkeye girmişler biz türklerden daha iyi imkanlara sahipler ama hala tepemize çıkmaya çalışıyorlar. Benim zoruma gidiyor bankaya girdiğimde önümde suriyeli birinin sıra beklemesi zoruma gidiyor hastanelerimizi otobüslerimizi araçlarımızı kullanmaları yaptıkları herşey zoruma gidiyor kardeşim. Utanmasalar türkçe konuşturmayacaklar bize arapça öğrenin diyecekler diye korkuyorum yakında. Lanet olsun son dönemde ki olaylarda hep bu soysuzlar yüzünden oluyor sağıma soluma bakıyorum hep suriyeli biran önce bunları ülkeden yollamamız gerekiyor eski türkiyeyi özledim şehitlerin olmadığı (ne kadar yüreğimiz yansada oluyor) bombaların patlamadığı huzurla avm lere sahillere maçlara vs yerlere gitmeyi özledim. Kısacası kardeşim kimse bunları savunmasın yok madurlar yok masumlar bilmem ne. Konu ülke huzuru ise bu denli acımasız olurum soysuzlara karşı.

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun.

Birincisi Suriye'deki sivil kayıpların çoğunluğu ülkenin resmi ordusu tarafından gerçekleştirildi. IŞİD ülkedeki karışıklıktan faydalanarak mevzi kazandı.

İkincisi savaş öncesi nüfusu 23 milyon olan bir ülkeden toplam çıkan mülteci sayısı 4 milyon civarında. Bunların en az yarısı kadın ve çocuk olsa savaştan kaçmakla itham ettiğin insanlar ülkenin %10'undan az bir kesim. İnsanlar sivil savaşa müdahil olmak zorunda değiller. Bugün ülkemizde terörle savaşı bile eleştiren bu kadar insan varken mülteci olarak savaştan kaçmış insanları eleştirmek için nasıl bir kafa yapısına sahip olmak lazım merak ediyorum.

Allah hiçbir ülkenin barış ve refah ortamını bozmasın.

Orijinalden alıntı: by_endless

Onurlu insanlar ülkesi için savaşır knk araplar da onur mu var keşke başımızda ki arap aşıkları da anlasa bunu.

15 yaşında herşeyi bildiğini sanan tigir erde takılan şişman milliyetçi yorumu .

Orijinalden alıntı: Furkovic

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Onurlu insanlar ülkesi için savaşır knk araplar da onur mu var keşke başımızda ki arap aşıkları da anlasa bunu.

15 yaşında herşeyi bildiğini sanan tigir erde takılan şişman milliyetçi yorumu .

Hiçbir tahmini tutturamadın evinde suriyeli falan besliyormusun knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Sanırsın ki ülkeye almama gibi bir şansın var. Adamların ülkesinde savaş var kaçmak zorundalar. Sen kapıdan almasan telleri atlayıp girecekler. Adamın canından değerli mi ?

Birde adam araplara onursuz demiş. Savaş çıksa en önde kaçacak gelmiş neler diyor. Kimden gidip ülkesini kurtaracak ? IŞID de Suriyeli,Esed Suriyeli,PYD suriyeli,muhalifler suriyeli. Kimin ülkesini kimden kurtarıyorsun ? Türkiyede mhp,chp,akp,hdp arasında savaş çıksa kalıp ülkeni mi kurtarmaya çalışacaksın. İç savaşla,dış savaş bir değil.

Siz gidin karı kız kovalayın. Boş verin böyle şeyleri. Onuru gururu sokakta bulunuyor sanmaya devam edin.

arap sevici bir %50 beyanı

• Bügün suriyeli dilenci para istedi vermedim ama bazı avanaklar hemen veriyor ulan aç sen o durumda olsan seni o araplar tekmeyle döverdi türk insanı bi garip işte

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Bu ne lan forumu Arap seviciler basmış
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.