Şimdi Ara

Suriyeli kuş çetesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki haberde bahsettiğim TC vatandaşı yapılan Suriyeli kuş avcısının elemanını ve Arap ülkelerine satılmak üzere Toroslarda avladıkları şahin ve doğanlar! Kuşlar çok olursa sahte ruhsat ve rüşvetle uçak kiralayıp İstanbul Havalimanı'ndan çıkış yapıyorlar!"...

Biraz önce açtığım konu küfürlü olduğu için yayınlanmadı. Neler yazdığımı siz tahmin edin. Ama şunu söylemeden geçemicem. Hey dinciler. İnandığınız allah belanızı versin. İşte din kardeşi deyip getirdiğiniz primatlar. Güzelim ülkenin içine ettiniz. Eserinizle ne kadar gurur duysanız az.

Suriyeli kuş çetesi!
    Suriyeli kuş çetesi!x (formerly twitter)
    Fatih Ergin (@ferg1923) on X
    https://x.com/ferg1923/status/1953557079764943172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 8 Ağustos 2025; 8:26:21 >

• Ben görüntülerde İslam'a dair bir şey göremedim. Afrika'yı altın, Arap ülkelerini petrol için kim sömürüyor? Hangi dine inanıyor bunu yapanlar? Filistin konusuna girmeyeceğim? İnsanların yanlışları dini bağlamaz bilakis dinden uzaklaştıklarını gösterir. Dünya'nın her yerinde cani insanlar, yönetimler var. Atom bombasını japonya'ya kim attı? Japonya'daki 731. birimi hangi dine ait insanlar kurdu? Daha fazla konuşmayacağım. İslam'la kötülüğü bağdaştırmaya çalışanlar önce kendilerine dönüp bakabilirler.

Ülke nasıl islamla kurtulmuş ya? İslam yokken türk devletleri vardı. Biz anadoluya müslüman olmadan gelsek devlet kursak o devlet sanki devlet olmayacaktı. Tüm türklerde müslüman olmadı. Devletin adı selçuklu olmazdı başka birşey olurdu.

Ayrıca bu konularda hep islam müslüman düşmanlığı yapılıyor diyenler var. Bunların üst katına bangladeşliyi, alt katına suriyeliyi böyle tüm apartmanları kardeşim dedikleri müslüman ülkelerden gelenlerle dolduracaksın bakalım ne kadar mutlu oluyorlar.

İnançlı arkadaşları kırmamak için din eleştirisi yaptığım diğer mesajları sildim ama şimdi gel de yazma.

İslam evrensel değildir. Muhammed'in hiçbir zaman dini Arabistanın dışına yaymak gibi bir amacı olmadı. Hiçbir zaman Kuranı kitap haline getirmek gibi bir amacı da olmadı. Bunların hepsi Muhammed öldükten sonra oldu. Kuranda yazıyor "biz bu kitabı mekke ve çevresindeki uyarman için indirdik". Başka bir ayette diyor "anlayasınız diye arapça indirdik". Yine başka bir ayette "biz her topluma kendi dilinde peygamber gönderdik".

Yani bu dinin evrenselliği sonradan uydurulan birşey. Aslı tamamen arap töresidir. Tüm emirleri, yasakları, tavsiyeleri dönemin arap toplumuna uygun şekildedir. Sen git bir japona de ki "bozduğun orucun kefareti için bir köle azat edeceksin". Ya da "beğendiğiniz kadınlardan ikişer üçer dörder alın". Bu sözler arap olmayan biri için ne anlam ifade eder? Her toplumun kendi ahlaki standardı vardır. Araplar gibi kadını mal olarak gören bir toplumla Türkler gibi kadını el üstünde tutan bir toplumun ahlak anlayışı asla bir olamaz.

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • 🤬

Yazıyorum yazıyorum siliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bunları kardeşleride aynı tıynette olduğu bizden nefret ediyolar

Bu arada nefret etmek suç değil mi
    Kendilerinin nefreti suç olmuyor herhalde
    Hayırdır torpiliniz nerden, yukardan mı

Suriyeli kuş çetesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 8 Ağustos 2025; 10:18:39 >
  • Ben görüntülerde İslam'a dair bir şey göremedim. Afrika'yı altın, Arap ülkelerini petrol için kim sömürüyor? Hangi dine inanıyor bunu yapanlar? Filistin konusuna girmeyeceğim? İnsanların yanlışları dini bağlamaz bilakis dinden uzaklaştıklarını gösterir. Dünya'nın her yerinde cani insanlar, yönetimler var. Atom bombasını japonya'ya kim attı? Japonya'daki 731. birimi hangi dine ait insanlar kurdu? Daha fazla konuşmayacağım. İslam'la kötülüğü bağdaştırmaya çalışanlar önce kendilerine dönüp bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped_neck -- 8 Ağustos 2025; 8:31:6 >

Türklerin çıkış yolu, kurtuluş umudu, tedavi reçetesidir...

hocam ülkücüyüm türkçüyüm diye ortada gezen bir sürü çakma türk de olabilir

herkese gen testi yaptırıp genleri orta asya benzerlik çıkmayanların ülkeden atılması Suriyeli kuş çetesi! 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Tenha yerde kazmayla girişene direk müdahale ediliyor diye biliyorum bu kadar organize iş nasıl gözden kaçar?

idareciler bu yağmadan pay almazsa, böyle olaylar asla gerçekleşemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 8 Ağustos 2025; 16:42:51 >

Konumları belli olsa bunların anasını silkecek vatan evladı çoktur. Ama devlet izin vermez önlerine barikat kurar. Arap kardeşlerini Türklere ezdirmezler.

• İslam'la bu olayın ne alakası var? Bir insan bir dine nasıl bu kadar düşmanlık yapar? Kindarlık insanı yer bitirir. Ulaşamadığı ciğere pis diyen kedi gibisiniz? Arapla İslam ne alaka? İslam evrensel bir din. Geldiğinde bile evrensellik ile geldi. Arap'ı üstün tuttsa, şu an tüm dünya arap olurdu. Türk'ü üstün tutsa, Osmanlı tüm dünyaya Türkçe öğretmiş olurdu. İslam olmasaydı, senin gibi insanların sonu hazin olurdu. Zira, İslam olmasa bu ülke ve öncesindeki Osmanlı ve onun da öncesindeki selçuklu olmazdı. senin ataların bu ülkeyi Allah rızası ve İslam hakkı için kurtardı. Namıkör zevat.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.