Şimdi Ara

Suriye’nin 30 yıllık hava savunma sistemi ABD’nin saldırısına karşı koyabildi mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hollowman_ kullanıcısına yanıt
    Olmadıysa, iyisini siz yazın biz bilgilenelim. En iyisini yazarım gibi bir iddia olmadı! Entelijans sınıfında da değilim ki; dantellik kasayım.
    80'li Yılların çocuğuyum. Bilgisayarla uzaya çıkılacağını sanan tayfa. Sokakta kavga döğüş büyümüş ortama zekaya sahip bir insan! Soba dumanına fazla maruz kalmaktandır, takılmayın siz muhabbetin kahve karası koyuluğuna! En azından kasaba esnafı çapsızlığından yoksun...

    Eksik olan yerleri gösterin ben düzeltirim. Bilirsiniz ki; çok afilli köşe veya kitap yazarlarını da düzelen koca bir düzenleyici/editör ordusu bulunur.

    Düzeltmemde yardımcı olursanız mutlu olurum...
  • SERİNLETMEMİŞ, ARKADAŞLARA BİR PORSİYON TOMAHAWK GÖNDERSİN ABD!

    Suriye’nin 30 yıllık hava savunma sistemi ABD’nin saldırısına karşı koyabildi mi?

    https://twitter.com/kacsaatoldunet/status/985118514468933632




  • Türkçeyi katlettiğiniz için sizi kınıyorum önce bi bakın yazılarınıza

  • şimdi suriye başarılı oldu birden fazla ülke adamın kapısını çaldı hepsini tepeledi ya 0 103 füze bize gelseydi hiç düşünmez misiniz bizim hava savunmamız nedir 30 yıllık rus teknolojisi israile duman attırdı?


    bence düşünün bizim savunmamızı...


    biz önemliyiz önce canımız...

  • Karsi koyamadılar çünkü isabetler aldılar başarı anca 100% ile olur. Isteneni başarmak için sadece yeteri kadar fazladan yollamakti. Zaten başarısız olacağını bildiğini için Ruslar 2 gün öncesinden kaçmışlardı :) ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadircitak

    yazılımı heklemiş gibi konuşmussun delikanlı..
    Yavrum Vurabiliyorsun Kendi F16 nı bile..işte Hacklama ile ilgisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavrusu o yüzdenmi aselsan mühendisleri katledildi.
  • bütün tv ler savaş yayını için hazırolda bekledi ama nafile

  • Aklı selim insanların bu komik propagandaya inanması gerçekten üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    Birincisi S 400 en gelişmiş değil S 500 var.

    Diğer bir konu da atılan füzelerin tanesi 1 milyon 490 bin dolar. 1 milyon dolar altında değil.

    Hava savunma sistemi olarak Rusya ABD den çok ileri. Saldırı konusunda ABD daha iyi.

    Bir F-35 ya da F 22 Raptorun S-500 ü geçtim S-300 karşısında bile şansı yok. Rusya'ya girmek şu an için imkansız. (Tüm Avrupa ülkeleri birleşse bile bertaraf edecek kadar füze var)




    Dünyanın en komik mesajı bu heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala s-400 leri tartışmanız komik. çin bile bunları alıyor hindistanla beraber. abd hindistana sırf bu yüzden yaptırım uyguluyor vs.

    çok geç bile kaldık. sözde bizi rus tehdidine karşı koruyacak batı yani nato gelmiş içimde kendi devletini kurup(fetö) pkk ile birlikte ülkemi bölüp israile peşkeş çekiyor.

    burda bazı ahmaklarda hala abd propagandsı yapıyor.

    yukardaki video ne güzelde özetlemiş meseleyi. milli benliğini bilmeyen milletler. başka milletlere yem olurlar.

    s400 de alacağız aynısındanda yapacağız batıylada geç olmayan bir tarihte savaşacağız. yeni dünya düzeninin anahtar ülkesi milleti olacağız. uyanında balığa gidelim. ;)

  • Suriye'de S300 olmadığını da ki söyledi. S300 ler Suriye'de zaten kurulu. Kaynak: https://tr.euronews.com/2019/01/26/israil-suriye-yi-vururken-rusya-s-300-leri-devre-disi-birakti-iddiasi

  • Bu haberi yapan S400 şakşakçıları şimdi ne yazıyorlar acaba?

  • konunun kilit cümlesi :
    quote:

    Suriye zamanında Rusya’dan S-300 almış olmasına karşın ABD’nin ve batılı ülkelerin tehditleri nedeni ile S-300’lerin kurulumu hiçbir zaman tamamlanamamıştı.


    bkz: türkiye

    başka söze gerek var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybey

    Egemen bir devlet, emperyalist haçlılar ve her sürev/zaman haçların hıyar demesi ile eline tuz alıp koşan araplaın şakşağı ile Suriye vuruluyor, sanki savunma strateji dergisi gibi ahkâm kesip, çeviri haber yayımlıyorsunuz!

    Suriy'de olaylar nasıl başladı? Bayramdan bir kaç gün önce, polis veya asker otobüsünün önü kesildi (Ki Türkiye de de benzeri eskinden olmuştu, çoğunuzu yaşı o dönemi hatırlamay yetme) kolluk gücülerini -silahsız olmasına rağmen- elleri ayakları kesildi. 100 kişinin üzeridne kişi katledildi. Normal bir devlet bu duruma derhal tepki verir sorumluları yakalar ve cezalandırı. Ancak sorumlular, devletin resmi gülerine silahla karşılık verince çatışmalar başladı. Bizim çok milli akp hükümeti vay efendim halk katlediliyor dedi (Konjonktürel çok millici hükümetimizin, pkk'ye açılıp saçıldığığı, aponun dindar çocuktu,bilge adamdı, Türkiyenin önünü açıyır dedikleri dönemdi. Hatta o ara Türkiye demeyelim anadolu birleşik devletleri diyelim, bayrak da değişsin, adıda,Türk ne lan, öyle birşey yok dedikleri dönemdi)

    Biz ki emperyalizm yüzüdnen son büyük imparatorluğu kaybetmiş bir halk olarak, emperyalistlerin Suriyede yaptıklarına şakşak tutar ve hatat bıraksalar emevi camşnde namaza bile duracaktık.... Hatırlayın küçük enişte; ne var canım surieyden iki füze sallatırız savaşı başlatırız diye holiyvooood (Hollywood) tarzı senaryolar yazarken CIA piyonlarının dinlemesine yakalanmıştı. Fetö ile çok sevişiyorlar, pkk yi tanık,TSK'yi sanık yapıyorlar, Türkiye bağrısaklarını temizliyor diyen Arınç'a Suikast yapıyor ayakları ile Türkiyenin Savunma sırlarının tutulduğu Kozmik odaya Baibakan emir ile giriliyor, dosyalar Fetöcülerce abd'ye kaçırılıyordu.

    Şimdi yine Müslümanalr için önemli bir günde elin gavuru bir müslüman ülkeye bomba yağdırıyor ve daha önce bayramda ırak işgal edilirken, abd asgerine ahyır duası eden başbakanımız, şimdi CB olarak; ''az bile yapıldı, haketmişti'' diyor.

    Adama sorarlar, sen emperyalizmin jetskysiyle bu kadar etrafa hayt huyt dersen, yarın senin terörle mücadelene bir şey demez mi bu şerefsiz, soykırımcı vampirler?

    BOB eş başkanıyım diyen kişşiye oy veren ÇOK millici arkadaşlar bunu biliyor mu?

    Ve geldiğimiz duru: 15 Temmuz oldu ve biz yurt severler dedik ki; hooopppp bu adam iyi yada kötü, abd beslemelerinin oldu bitisi ile sen Türkiye Cumhuriyetinin saygınlığı ve şerefi ile oynamazsın!

    Bu yazdıklarımı Cumhurbaşkanını sevenler için yazıyorum: Suriye düşerse ve düşmeden de Rusya ve veya İran ile Türkiye'yi sıcak savaşa sokabilirse batı; istediğine çok kolay bir şekilde ulaşacak ve ne yazık ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANINA hakaret kabul edeceğimiz Diktatör etiketin yapışılıp ülkemize müdahale edecektir! İçerde ve dışarda bunun propagandası zaten yapılıyor! Fetö darbe yapacak dediğimizde bize gülenler: Hayır elimizde geleceği gösteren bir alet yok, az okuyun o saksınızın içinde birazcık beyin var azıcık çalıştırın uyanacaksınız!

    Bak tekel 230 milyon ile peşkeş çekildikten birkaç ay sonra bir başkasına 800 milyon bir iki yıl sonrada 2.5 milyar dolara el değiştirildi. Bak gördün mü tütün piyasan tamam emperyalist devletlerin eline geçti. Aynısı Şeker fabrikaları için de yapılıyor sen hala avel-avel mevzuyu izliyorsun. Bak eti, sütü en pahalıya sen tüketiyorsun.

    Düne kadar kötü şeylerin sorumlusu Ameriğha idi sana öyle söylüyorlardı, şimdi alkışlıyorlar.
    Jöleli bile abd'yi eleştirirken bir anda İngiliz beslemesi diye düşmanı ingiltere gösteri verdi. İyide hacı İngiliz Vatandaşını Ekonomi bakanı yapan ben miyim yaw?

    Eleştirilere akaret ve cehalet içermediği sürece cevaplarım. Hakaret ve boş atara kanun çerçevesinde cevap vereceğimi bilmenizi isterim.

    Esenlikler...

    Düzenleme:İmla ve Noktalama, yazım düzeltmesi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.