Şimdi Ara

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Erdoğan, Irak-Erbil'e gidiyor...)-[ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.553
Cevap
59
Favori
234.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok bilgilendirici bir video bugün paylaşılmış, Haber7 yazarı Taha Dağlı, Suriye'deki son gelişmeleri "Dünya Masası" adlı programda değerlendirdi.


    Musab Kalenderyoutube
    Türkiye ve Rusya Tel Rıfat için masada
    https://www.youtube.com/watch?v=fx2HOAxco5k&feature=youtu.be
  • Saol usta teşekkür ederim ben zaten mius programını biliyorum taşıyıcı tabanlı drone projesi ondan haberim var yakından takip ediyorum inşallah daha güçlü ve güzel ürünler ortaya çıkarırlar Allah yardımcıları olsun.

  • Patlatsınlar bir operasyon belki ekonomi unutulur

  • Turan Oguztwitter
    “🇹🇷🇸🇾 Dün İdlip’in kuzeyinde, geçiş yapan bir TSK konvoyuna bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıyı yine Ensar Ebu Bekir es-Sıddık Seriyyesi terör örgütünün üstlendiği ve saldırıda ölen olmadığı bildiriliyor. 2020'de ortaya çıkan örgüt sadece Türkiye'yi hedef almasıyla tanınıyor.”
    https://twitter.com/TyrannosurusRex/status/1449292938790440961

    Sizce İdlip'den radikaller çıkartılmadan bu saldırılar son bulur mu? Yoksa bu gibi örgütler bu radikallerin arkasına sığınıp daha çok askerimizi katledebilir.

  • hatay'da askerlik yapıyorum. burda kıdemli bazı uzman çavuşlar Suriye ye gönderildi. gündemde harekat var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt

    Hayırlı tezkereler hocam, Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 16 Ekim 2021; 23:54:12 >
  • Zendo kullanıcısına yanıt

    Hocam rejim ordusunu iyice bir benzetin de kiminle uğraştıklarını anlasınlar aklı sıra efelik yapıyorlar ama ateşle oynuyorlar bu arada mermilerinize kuvvet düşmana bol bol zayiat verdirmeniz dileğiyle tüm asker kardeşlerime benden selam Allah sizleri korusun ve yüceltsin saygı ve sevgilerle.

  • Zendo kullanıcısına yanıt

    Öncelikle Allah kolaylık versin sizlere.Zor bir süreç içindeyiz.


    Benimde edindiğim bilgilere göre şuan Aynisa ve Azez bölgesine yeni askeri birlik gönderildiği yönünde.TSK'nın sevkiyatları hızlanmış görünüyor.

  • 🔥-Son 24 Saatte Batı Halep ve Güney idlib'te 14 rejim askeri ÖSO'nun keskin nişancıları tarafından öldürüldü.


    🔥-Maranaz hattında Azaz'daki Ulusal Hastane yakınlarındaki Türk üssünün yakınına PKK-YPG milisleri bir yeraltı tünelinden sızmaya çalıştı.Bölgede ÖSO güçleriyle çatışmalar başladı ve daha sonra TSK'da çatışmalara dahil oldu.Hastane yakınlarında yaşanan çatışmalar nedeniyle Afrin/Merra yolu geçişlere kapatıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Ekim 2021; 0:31:30 >
  • Temren kullanıcısına yanıt

    Bu kadar sığ bir düşünce olamaz. Sanki olay sadece Suriye- Türkiye meselesi.

  • cricet C kullanıcısına yanıt

    hocam onlar konuyu trollüyor, arada bir ortalığı karıştırabilir miyiz diye mesaj atıyorlar.

  • Konuyu çok takip etmiyorum ama bazı yorumları okuyunca çıldırmamak elde değil. Hala ne işimiz var orada kafasında insanlar var, ABD, Rusya, İran orada olacak ama sınır komşusu biz orada olmayacağız. Biz bugün orda olmazsak 5-10 sene sonra onlar bize gelecek. Bu olay parti meselesi değil.

  • 🔥-Sızma girişiminde bulunan 6 PKK-YPG li terörist öldürüldü.Çatışan diğer kişiler ise Tel Fırat bölgesine kaçtı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Ekim 2021; 1:27:45 >
  • cricet C kullanıcısına yanıt

    Suriye'de en zararlı çıkan ülke Türkiye.


    5-7 milyon düzensiz göçmeni ülkeye alan,besleyen ve bir gün ev yapacağım diye söz veren,


    İşid denen gruplarla direk savaşa giren ve askerini öne süren,


    Ekonomik krizdeyken milyarlarca doları halkı yerine mültecilere harcayan,


    Esad ile sırf Türkiye'deki mülteciler için görüşmeyen başarısız dış politikalar gördük.


    Girmeli miydi,evet kesinlikle zorunluluktu ve girmeliydi.


    Diyeceksiniz ki ee amerikada,rusyada harcıyor.Evet harcıyor ama onlar petrol kuyularına çöküyor,afganistanda uyuşturucuya,ırakta ve suriyede petrole.Kendini sömürerek finanse ediyor.



    Olması gerekenler:


    *Türkiye,Suriye'ye girmeliydi ama durmamalıydı.30 km ise 30km gitmeli tüm sınırını güvenlik altına almalıydı.

    *İki medeni insan gibi esad ile masaya oturmalı,mültecileri konuşmalıydı.Taliban ile konuşuyorsun,esad ile neden konuşmuyorsun?

    *Mülteci kamplarını avrupa birliğine veya arap kardeşlerimize finanse ettirmeliydi.

    *Mültecileri ülke içerisine sokmamalıydı,sınırları güvenlik altına alıp geçişlere izin vermemeliydi.Mayınlı bölgeler ASLA kaldırılmamalıydı.

    *Türkiye'nin Rusya ve ABD'nin sözlerine göre hareket etmediği dünyaya gösterilmeliydi.(Biri 30 tane şehit verdiren diğeri ise ypg'ye bir ülke düzeyinde silah ve mühimmat tedarik eden,eğiten düşmanlık besleyen bir ülke)


    O arkadaşın düşüncesi,bu da sizin.Herkesin düşüncesine saygı göstermek lazım.Farklılıklar ve değişik düşüncelere başka nasıl ulaşabiliriz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 17 Ekim 2021; 1:26:6 >




  • 🔥-ÖSO, El bab'ın kuzey bölgesine çok büyük bir askeri sevkiyatı yapmaya başladı.

  • Esad müslüman değil çünkü Şam'da namaz kılma hayalleri içine girdiler bir zamanlar. Türkiye'yi büyük zarara sokan bu hayalperest politikaların arkasında da işe yaramaz tarih bölümlerinden bazı öğretim görevlileri var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 17 Ekim 2021; 1:45:12 >
  • Yazdığınız bilgilerin bazılarına katılıyorum ancak eksikliklerinizde var;


    Mültecilere yardım konusunda AB zaten maddi destek yaptı ve bu kabul edildi.Verilen maddi miktarların vaad edilen rakamlar olmayışı ve taksit taksit seneler içinde ödenmesi büyük bir sorun oldu.AB hiçbir zaman Suriyeli mülteciler konusunda samimi olmadı Türkiye'ye karşı.Sözde mültecileri aldığımız için bizi öven AB ülkeleri icraatte iki yüzlü davrandı hep.


    Mayınların kaldırılması konusunda ise çok ciddi dezenformasyon yapıldı ve işin aslı astarı unutuldu.

    şöyle ki, temizlenen mayınlar 1 Mart 1999'da yürürlüğe giren ve 164 ülke tarafından imzalanan Ottawa anlaşması gereği "en son mayın temizleyen ülkelerden birisi" olarak gerçekleşti.Suriye sınırındaki mayınlarda antipersonel (topuk koparan) tipi mayınlar değildi,hepsi antitank mayını olarak bilinen ve üzerine asgari 350 kg basınç uygulanmadan patlamayan mayınlardı.Savaş öncesi dönemdede sınır hattında mayın patlamasından ölende olmadı.


    Esed ile masada "medeni" şekilde oturup konuşulması gerek diyorsunuz,elbette fikrinize saygı duyorum ancak iç savaş öncesi esed'in tüm dünyaya ilan ettiği reform değişikliklerini hayata geçirmesi adına ilk destek veren ülke Türkiye idi.Anayasal reformlar ve birçok alanda uygulanacak düzenlemelerle baba esed'in baskıcı rejiminden vazgeçilip daha demokratik ve şeffaf bir ülke olma konusunda belli noktalara gelinmesine rağmen başta İran'ında kışkırtmasıyla iç savaşa girilmesine sebeb olan birisiyle medeni şekilde ne kadar sağlıklı konuşulur ve karşılıklı ortak kararlar alınır açıkçası ben bu konuyu çok afaki görüyorum çünkü esed rejimi bu konuda olumlu adımlar ve kararlar almadığı gibi savaşı körükleyecek hamleler atıyor (daha doğrusu ona söyleneni yapıyor).Önceki mesajlarımdada söyledim; esed ile anlaşılmak isteniyorsa öncelikle Rusya ve İran'la anlaşılması lazım.Bunu kavrayamadığımız her gün esed'i dev aynasında görmeye devam ederiz.





  • PKK/YPG'li teröristler Azez hastanesi ve hastane yakınındaki üs bölgemize sızma girişiminde bulunmuş. Teröristleri leş hâline getiren askerlerimizde herhangi bir olumsuzluk yok.


    Ayrıca bu saldırıyla alakalı mı tam çözemedim yunan bir hesaptan:


    *Greek volunteers who decided to gain combat experience in Syria have been killed by unknown elements, at least 12 dead bodies of Greece citizens have been delivered back to iranian controlled zones, local sources claim they're special forces, same happened in Karabakh


    Azaz / Syria - YPG / SNA - A dozen greek volunteers fighting side by side with iranian elements just got killed, won't post the images, terrible terrible.. body parts all over.. what the hell are our special forces doing there?

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Türkiye'nin ise sınır kapıları kapalı değil.Hala kaçak yollardan avrupaya gitmek isteyip yakalanan birçok kaçak mülteci haberi okuyoruz.En son ege denizinde adalara botlarla geçmek isteyen ve yunan donanması tarafından botları delinerek denizin ortasında bırakılan insanlar oldu.Bunlar bir kısmı öldü diğer kısım ise Türk donanması tarafıdan kurtarıldı.şanslı olanlar ise zaten avrupaya gidiyor bir şekilde.





    Ben kaçak geçmeye çalışanların güvenlik güçleri tarafından boş verilip görülmemesinden izin verilmesinden bahsediyorum

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.