Şimdi Ara

Suriye’de rejim Türk SİHA ordusuna karşı koyamıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
11.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çözüm sürecinde ben göreceğimi gördüm. Davulla zurnayla karşılayıp, suriyeye gönderdikleri teröristleri yok etmeye çalışıyolar şuan. Zamanında yapılan yanlışşarın sonucu olarak insanlar ölüyor. Hafızanı geliştir. 1 aylık hafızayla olmaz bu işler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    herseyin bir baslangici vardir.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Iste dogru bir tespit . ayenen oyle kardesim . Para yiyecez diye kendi muhendisimizi disladik . ajanlar vasitasoyla ihale hep birilerine verildi simdi hirsiza veriliyorsada hirsiz bizim hirsizimiz oldugu surece sorun yok . Bugun amerikada pentagonun ihalesini microsoft araya adam koyarak aldigi icin amazon dava aciyor.Ama bu yolsuzluga ragmen iki sirkette lokomotif gibi cekip ceviriyor ulkesini onemli olan ayarini kacirmamak. Misal bayraktara akami cikiliyor eywallah cikilsin ondan 30 aliniyorsa 10 ar tanede digerlerinden alinsin , ama hepsinden alinsin ki 3 -4 firmamiz olsa biri yapamasa digeri yetistirir.

  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Ah ah zamanında AK partinin yaptığı hatayı şimdi CHP yapmaya çalışıyor. Ve yazık ediyorlar ülkeme. Biri hata yaptı baktı olmuyor. Öbürü neden yapmaya çalışıyor. Şimdi AK partiden yüz bulamayan PKK şimdide CHP ye sıvandı. Bunlar siyasilerin iktidara gelebilmek uğruna yaptıkları şeyler. Bunlar maalesef demirtaşın halkı sokağa çağırıp suçsuz insanları balkonlardan aşağı atanlara destek olup ne yaptığını bilmez şekilde sağa sola saldırmamanın gerekli olduğu şu zamanlarda bile bunu yapıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fazla gaza gelmemekte fayda var. muhatap olduğumuz ülke Suriye gibi dandik ötesi bir ülke. oralarda neler olduğunu net biçimde bilmiyoruz. geçen yılmaz ozdil bir açıklama yaptı. son şehit verdiğimiz elim olaydan önce 4 rus özel kuvvet mensubu bir biçimde öldürülmüş sonrasında bu olay olmuş. adam geliyor tepene çöküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarlık döneminde Rusya fakirlik ve gelişmemişlik yönünden Osmanlının 2. versiyonuydu adamlar daha sanayi devrimine geçememişlerdi. Son rus çarı nın Rusyayı sanayi devrimine entegre etme çabası bilinir ki zaten kendisini deviren de yeni yeni oluşan rus işçi sınıfı olmuştur. Öyle SSCB gelipte zenginlik içerisinde bir devletin tahtına oturmamıştır. Yokluk içinde aldığı rusyayı Dünyanın ilk 2 ülkesi arasına sokmuştur.
    Bilgine...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 5 Mart 2020; 13:59:13 >
  • 66 beğeni alırlar, kendilerin bir şey sanırlar

  • kaç yaşındasın?
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Büyük petro döneminde başlıyorlar. Askeri olarak osmanlıdan iyiler. Kirim ve balkan savaşları malum. Osmanlı coğrafyasından görece daha iyiler. Zaten hazır çöktüler demedim. Sovyetler asyanın arastanın kafkasların zenginliğini elde edince askeri teklonojide atılım yaptı. Otoriter bir rejim olduğu tüm kaynağı askeri uzay teklonojisine yatırdılar. Belli şehirler gelişti moskova kiev st petersburg gibi . Kazakistan bozkır kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    Rusyaya savaş mi ilan edelim, onbinlerce şehit versiğimiz pkk payronu abd ye kuçak açalım? Reis chpli kel vekilin olsa ne yapardı mesala. Bizde suriyede illaki rus kurmay öldürmüşüzdür. Deki şunu yapardım de? Milliyetçi olsaymışta fln filan trollünü başka yerde yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşanan onca kötü olayı sorgulamayıp sürekli bunlarla kendi kendilerine övünüp duruyolar
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün. Şimdi biz rejimle savaş halidenyiz değil mi? Yani Suriyeyi kendi topraklarında vuruyoruz. Yani resmen adamların topraklarını işgal edip, adamlarla savaşıyoruz. Bu savaşın Türkiye içine sıçrama ihtimali nedir? Sıçradığında da adam demez mi ki kardeş sen benim ülkemde beni vurdun. Al ben de senin ülkende seni vuruyorum. Yani gerçekten mantığım almıyor neden oradayız. Neden orada olduğumuzun cevabını kopyalayın. Sonra yarın suriyede bizim ülkemize girdiğinde aynı şeyi söylediğini düşünün ve yapıştırın.

    Suriyede YPG/PKK var ondan giriyoruz.
    Suriyede aynı şeyi söyleyip yarın, Türkiye'de YPG/PKK var deyip girebilir mi ülkemize?

    Suriyede bir grup zulüm altında. Mazlumlara yardım ediyoruz.
    Türkiyede bir grup zulüm altında. Mazlumlara yardım ediyoruz.

    Yani Suriye tarafı da bizim kullandığımız argümanlara aynen kullanıp ülkemize saldırabilir mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SputS

    Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün. Şimdi biz rejimle savaş halidenyiz değil mi? Yani Suriyeyi kendi topraklarında vuruyoruz. Yani resmen adamların topraklarını işgal edip, adamlarla savaşıyoruz. Bu savaşın Türkiye içine sıçrama ihtimali nedir? Sıçradığında da adam demez mi ki kardeş sen benim ülkemde beni vurdun. Al ben de senin ülkende seni vuruyorum. Yani gerçekten mantığım almıyor neden oradayız. Neden orada olduğumuzun cevabını kopyalayın. Sonra yarın suriyede bizim ülkemize girdiğinde aynı şeyi söylediğini düşünün ve yapıştırın.

    Suriyede YPG/PKK var ondan giriyoruz.
    Suriyede aynı şeyi söyleyip yarın, Türkiye'de YPG/PKK var deyip girebilir mi ülkemize?

    Suriyede bir grup zulüm altında. Mazlumlara yardım ediyoruz.
    Türkiyede bir grup zulüm altında. Mazlumlara yardım ediyoruz.

    Yani Suriye tarafı da bizim kullandığımız argümanlara aynen kullanıp ülkemize saldırabilir mi?
    akp trolu , çok bilmiş , savaş strateji uzmanı guzman cevap verir hocam bu soruna...tatmin olursun umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SIHA lar dusman ucaklari askerimize bomba yagdirip 35 can verdigimizde neredeydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıl yaşadın bilmiyorum, baya uzak kalmışsın. Suriye devleti kendi halkını fosfor misket bombası atmış devlet. Yüzde 10 uyla seçim yapıp meşru olduğunu iddia eden bir devlet. Bu kısmi bizi ırgalamasın. Admin ülkesinin yarışı benim ülkeme mülteci olarak gelmiş. Ülkesinin 3 de birini püf ele geçirmiş 3 de 1 inişe işid vs. Bu örgütler benim ülkeme roket atıyor terör eylemi yapıyor. Sen ülkene sahip olamıyorsun. Şu saflıkta yazıyorsan kardeş sen bu saflıkla yaşama , yok saf değilsen kendince bişey yapmaya çalışan zırva trollsün, bu yaşa kadar boşa hava solumuşsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Kaç yıl yaşadın bilmiyorum, baya uzak kalmışsın. Suriye devleti kendi halkını fosfor misket bombası atmış devlet. Yüzde 10 uyla seçim yapıp meşru olduğunu iddia eden bir devlet. Bu kısmi bizi ırgalamasın. Admin ülkesinin yarışı benim ülkeme mülteci olarak gelmiş. Ülkesinin 3 de birini püf ele geçirmiş 3 de 1 inişe işid vs. Bu örgütler benim ülkeme roket atıyor terör eylemi yapıyor. Sen ülkene sahip olamıyorsun. Şu saflıkta yazıyorsan kardeş sen bu saflıkla yaşama , yok saf değilsen kendince bişey yapmaya çalışan zırva trollsün, bu yaşa kadar boşa hava solumuşsun
    Yani diyorsunuzki Esed rejiminin yaptıklarını biz yapmış olsak bize de müstehak. Gelsin buyursun saldırsınlar ülkemize hocam?
  • Troller andersenden hallice yeni destan yazmis ,ama hepsi bedelli yapmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yapsak ortada devlet yok terör örgütleri kendi bayraklarını açmış benim ülkemi tehdit ediyor, esed kendi halkını mülteci olarak kitleyip, bazı bölgeleri insansızlaşyırmayı çalışıyor insan gücüde kalmadı, bu boşalan yerlere kim heliceknypg gelicek vs. Ordan sınır ateş sınırları iza giricek. Bu neyin saflığı Allahi sen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.