Şimdi Ara

Suriler Plajı Bastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 15:45’ de denize girdiğimde sorun yoktu.

saat 18:00’ e doğru arkadaş geldi, 15 dakika kadar denize girdi.

Arkadaşla kumsalda oturup sohbet ederken o sırada denizde akrobasi yapan 4 kişilik Surill ekipten omuza çıkıp suya atlayan dikkatimi çekti:

Gri don ile suya girdiğinden herşey meydandaydı. Üstelik hemen yanıbaşında 2-3 tane haşemalı kadın vardı.

Arkadaşa gösterip “Telefonla çek şikayet edelim” deyince,

”Boşversene abi, zaten şunları görünce denize giresim de kalmadı, hadi çıkalım”

dedi ve plajı terkettik…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkede zaten medeniyet seviyesi yerlerde, heryer çöp içinde, illa bangır bangır müzik dinleyen tipler olur, gece biracısı, şişe kıranı ne ararsan üstüne bir de milyonlarca medeniyetsiz daha eklendi.

Net olarak söyleyeyim dünyadaki belli yerler medeniyet düşmanı, buradaki insanların gelişmiş ülkelere gitmesi belli seviyeye gelmeden turist olarak bile engellenmeli. Medeniyetsizlik farklı birşeydir gittiği yeri kurutur atar.

• Bilmez misin, ülkemiz torpaklarında 1. sınıf vatandaş olan bu büyük başlar, tokanılmazlığa sahap olup, polişler bilem bunlara ses çıkarmiii, görmezden geliii...

Türkiye iyice geriye gitti bu gereksizlerle.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Ben zafere verdim kardeşim. Malum kişiye ve leblebi kafalıya oy verenler düşünsün.

• Akil alir bir olay degil, basindan sonuna. Biz nasil okyanus otesinde, bize tarih boyu kahpelik yapmis ulkeyle bir olup komsumuzu sattik? Nasil pkklisi, isidlisi bunca insani, hic bir kontrole tabi tutmadan iceri aldik? Nasil Avrupa'ya gitmelerine 3 kurus karsiligi mani olduk? Bizim icin kazan-kazan olacakti, hem pisliklerden kurtulacak, hem Avrupa'yi karististiracaktik.

Tek bir kisinin bekasi icin, biz Turk milleti olarak bu duruma nasil dustuk? Bir ulkenin cogunun rahatsiz olmayacagi muhalefet lideri cikaramadik, aday olarak kendini sinsice gosteren kisinin atalarinin, gecmiste yaptigi kahpelik karsiligi cezasi yuzunden Turkiye Cumhuriyeti'nden intikam almasina mani olamadik? Cok yazik, ama kendi dusen aglamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kamp yapmaya gittim. Mülteci yoktu ama gece 1'de son sez müzik açıp bağıra bağıra konuşan tipler vardı. Sinir olup erken döndüm. Sen yine görsel olarak rahatsız olmuşsun. Ben gürültü kirliliğine maruz kaldım. Laf söylecektim ama hepsi sarhoştu ve esrar içiyorlardı. Nereden biliyorsun dersen bağıra bağıra söylüyorlardı yok şuradan aldım yok şöyle iyi deyip duruyorlardı.

Kamp alanından beklentim sakinlik, bol bol kitap okuma ve müzikken sinir olarak döndüm.

18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tanga giymek varken haşema mı giymişler slip varken gri don ha...vay terbiyesizlerşutlayın hemen

bizdeki terbiye kimsede yok

Suriler Plajı Bastı

Suriler Plajı Bastı

tamam gitsinler de iftira atmadan yollayın adamları.

bunlara kıyamet alameti denir

vakit yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Ağustos 2023; 0:9:7 >

• İyi ki çekip şikayet etmemişsin yoksa üstün ırkı izinsiz çekmekten içeri atarlardı seni.

Suriler Plajı Bastı
    Suriler Plajı Bastı🎙 Muhbirtwitter
    “İstanbul Gürpınar sahilde bir kişi denizde namaz kılarak şov yaptı. ”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1688290997661212672
  • Ülkede zaten medeniyet seviyesi yerlerde, heryer çöp içinde, illa bangır bangır müzik dinleyen tipler olur, gece biracısı, şişe kıranı ne ararsan üstüne bir de milyonlarca medeniyetsiz daha eklendi.

Net olarak söyleyeyim dünyadaki belli yerler medeniyet düşmanı, buradaki insanların gelişmiş ülkelere gitmesi belli seviyeye gelmeden turist olarak bile engellenmeli. Medeniyetsizlik farklı birşeydir gittiği yeri kurutur atar.

• Ondan sonra girisi 1000 lira olan plajlara, beach clublara sitem ediyorsunuz. Denize don atlet girenlerle, bangir bangir arabadan arabesk rap dinleyenlerle, plajin ortasinda mangal yapanlarla, her tarafin izmarit ve cam parcasi olmadigi yerlerde denize girmek icin veriyoruz o parayi.

Suriler Plajı Bastı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.