< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Temmuz 2024; 3:52:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!

-
-
Rte nin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklıma Atatürk'ün Bursa Nutku geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SEÇİMLERDE BUNLARI ÜLKEYE SOKMASINA İZİN VEREN KİM KAYSERİ HALKI
HABER KONUSU YAPMAYIN ARTIK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Haziran 2024; 23:4:15 > -
olacak olayları sıralıyorum
1-Suriyeli değil başka bir ülke vatandaşı olduğu belirtilir.
2-kız çocugunu suçlarlar bunun üstünden trol çalışması başlar !
3-tüm mülteciler için güzellemeler yapılır. onlar olmazsa çalışacak işçi bulamayız derler.
4-dükkana saldırıp yakanlar için belirli t*rör örgütü üyesi olduğunu söylerler amaçlarının ülkeyi karıştırmak için bunları yaptıklarını söylerler !
5-bir kaç güne unuturuz.
-
-
- Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı;
"Vatandaşlarımızı sakin olmaya ve kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaya davet ediyoruz. Kolluk kuvvetleri gereğini yapıyor, görev kollukta, vatandaşta kolluğa yardımcı olacak. Parti olarak çağrımız yetkililerin görevlerini yapmasıdır."
x (formerly twitter)
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı (@ZaferPartisi38) on Xhttps://x.com/ZaferPartisi38/status/1807493868981727249x (formerly twitter)
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı (@ZaferPartisi38) on Xhttps://x.com/ZaferPartisi38/status/1807498015114236191
-
niye sıkıntı ediyorsunuz ortalık suriyeli kaynıyor bulun icabına bakın
-
Karısının kızının mültecilerle yaşamasını sorun etmeyen vatansızlar tek kelime etmeyecek.
Türk halkı susturulmaya çalışılacak. Türk halkının haklı tepkisi ve isyanı bastırılmaya çalışılacak.
Sonra tüm bu yaşananlar unutulacak.
Gençlerimiz zarar görüyor. Batının uşaklığını yapmak uğruna Türk halkı zarar görüyor.
Tek bir Türk gencinin canı tüm araplardan daha değerlidir.
Akpliler için mülteciler sorun değil zaten. Yarın seçim olsa aynı oran çıkar.
-
-
HELAL OLSUN ASLANLARİM BENİM UMARIM HER TARAF AYAKLANIR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı yerel kaynaklar çocuğunda Suriyeli olduğunu söylüyor. Bana kalırsa çocuğun Suriyeli veya türk olması fark etmez bu sapık şerefsizi ve onu polise teslim etmemek için direnen Suriyelileri de diri diri yakabilirler.
olaylar büyüyecek gibi. umarım korktuğum olmaz
Kepçeyle tek tek Suriyelilerin araçlarını parçalayan var
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/bosunatiklama/status/1807540414691565824?t=M6Yaqs5RgPNh4zjLsjqAhA&s=19
Daha önce söyledik bu ülke kendine gelecek gelmesine ama 6-7 eylül olayları ve techir olaylarının 100 mislini yapacak diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz önce Twitter da haberleri izledim fena karışmış dükkanları yakmışlar , suriyelere tahsil edilmiş araçları parçalamışlar .. helal olsun diyiyorum küçücük Türk kızına tecavüz eden bu ahmak sapıklar belasını buluyor.
+Bunlar 2014 mahallemize geldiler halen bu sene oldu gitmediler geldi geleli sevmem bu itleri ırkçılık bana göre değil ama misafirlik uzadı artık nefret ediyorum bütün suriyelilerden hakkımızı yediler.. umarım bütün suriyeler ülkelerine postalanir
+Türk kızımızı kafasını taşla ezen itlerden dost olmaz hepsinin canı cehenneme Kayseri suriyelere mezar olsun
+Daha geçen izmirde küçük çocuğun kafasını bıçakla kesti göçmen ben bunlardan iğreniyorum
+Benim askerim arap çöllerinde şehit olurken burda elin arabi gelsin benim Türk vatandaşlarıma sapkınlik sarkıntılık etsin yok öyle yavma. Bunlar sınıra koycan Beşar esada teslim edeceksin adam olurlar sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 1 Temmuz 2024; 2:2:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
SEÇİMLERDE BUNLARI ÜLKEYE SOKMASINA İZİN VEREN KİM KAYSERİ HALKI HABER KONUSU YAPMAYIN ARTIK ![]() |
olacak olayları sıralıyorum 1-Suriyeli değil başka bir ülke vatandaşı olduğu belirtilir. 2-kız çocugunu suçlarlar bunun üstünden trol çalışması başlar ! 3-tüm mülteciler için güzellemeler yapılır. onlar olmazsa çalışacak işçi bulamayız derler. 4-dükkana saldırıp yakanlar için belirli t*rör örgütü üyesi olduğunu söylerler amaçlarının ülkeyi karıştırmak için bunları yaptıklarını söylerler ! 5-bir kaç güne unuturuz. |
Karısının kızının mültecilerle yaşamasını sorun etmeyen vatansızlar tek kelime etmeyecek.
Türk halkı susturulmaya çalışılacak. Türk halkının haklı tepkisi ve isyanı bastırılmaya çalışılacak. Sonra tüm bu yaşananlar unutulacak. Gençlerimiz zarar görüyor. Batının uşaklığını yapmak uğruna Türk halkı zarar görüyor. Tek bir Türk gencinin canı tüm araplardan daha değerlidir. |
RTE beklendiği gibi sığınmacı ve kaçaklardan yana açıklama yaptı zaten başka bir şey beklenemezdi kendisinden ama kabahat onda değil ona oy veren Kayserililerde. |
Biraz önce Twitter da haberleri izledim fena karışmış dükkanları yakmışlar , suriyelere tahsil edilmiş araçları parçalamışlar .. helal olsun diyiyorum küçücük Türk kızına tecavüz eden bu ahmak sapıklar belasını buluyor.
+Bunlar 2014 mahallemize geldiler halen bu sene oldu gitmediler geldi geleli sevmem bu itleri ırkçılık bana göre değil ama misafirlik uzadı artık nefret ediyorum bütün suriyelilerden hakkımızı yediler.. umarım bütün suriyeler ülkelerine postalanir +Türk kızımızı kafasını taşla ezen itlerden dost olmaz hepsinin canı cehenneme Kayseri suriyelere mezar olsun +Daha geçen izmirde küçük çocuğun kafasını bıçakla kesti göçmen ben bunlardan iğreniyorum +Benim askerim arap çöllerinde şehit olurken burda elin arabi gelsin benim Türk vatandaşlarıma sapkınlik sarkıntılık etsin yok öyle yavma. Bunlar sınıra koycan Beşar esada teslim edeceksin adam olurlar sonra |
Türk milletinden daha çok ülkedeki mültecinin huzurunu kendine düstur edinmiş insanlardan bu ülkeye hayır bekleyenlere büyük kahkaha patlatıyorum. Türk bayrağını yakan hainleri savunan kendisinde onur aramasın. |
Memleketi 20 senedir Araplara peşkeş çeken sokakta gördüğünüz her akp linin yüzüne tükürün.Bu memleketin başına bu saatten sonra ne gelirse bu akp ye oy verenlerin mesuliyeti vardır |
Benzer içerikler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- discord açılmıyor
- türev integral kalktı mı
- elektrikli traktör ne oldu
- yossi imamoğlu kimdir
- hbo max türkiye
- temu alışveriş limiti
- iphone servis yok hatası
- jaecoo 8
- taklamakan çölü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X