Şimdi Ara

Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
11.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayların başlamasına sebep olan taciz/tecavüz olayının başı. videoya alan kişi dayanamamış olacak ki kısa kesip bu olaylar başlamış.

bir iki saniye bile halkın öfkesinde haklı olduğunu gösteriyor!

---------------------

quote:

Kayseri’de bir Suriyelinin küçük bir çocuğa tecavüz ettiği iddiası üzerine halk sokaklara döküldü.

Öfkeli kalabalığa TOMA ile müdahale edilirken, henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

bu polis kimin polisi? Halkın mı yoksa haşmetlilerinin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Temmuz 2024; 3:52:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• olacak olayları sıralıyorum

1-Suriyeli değil başka bir ülke vatandaşı olduğu belirtilir.

2-kız çocugunu suçlarlar bunun üstünden trol çalışması başlar !

3-tüm mülteciler için güzellemeler yapılır. onlar olmazsa çalışacak işçi bulamayız derler.

4-dükkana saldırıp yakanlar için belirli t*rör örgütü üyesi olduğunu söylerler amaçlarının ülkeyi karıştırmak için bunları yaptıklarını söylerler !

5-bir kaç güne unuturuz.

Karısının kızının mültecilerle yaşamasını sorun etmeyen vatansızlar tek kelime etmeyecek.
    Türk halkı susturulmaya çalışılacak. Türk halkının haklı tepkisi ve isyanı bastırılmaya çalışılacak.
    Sonra tüm bu yaşananlar unutulacak.

Gençlerimiz zarar görüyor. Batının uşaklığını yapmak uğruna Türk halkı zarar görüyor.

Tek bir Türk gencinin canı tüm araplardan daha değerlidir.
    Biraz önce Twitter da haberleri izledim fena karışmış dükkanları yakmışlar , suriyelere tahsil edilmiş araçları parçalamışlar .. helal olsun diyiyorum küçücük Türk kızına tecavüz eden bu ahmak sapıklar belasını buluyor.

+Bunlar 2014 mahallemize geldiler halen bu sene oldu gitmediler geldi geleli sevmem bu itleri ırkçılık bana göre değil ama misafirlik uzadı artık nefret ediyorum bütün suriyelilerden hakkımızı yediler.. umarım bütün suriyeler ülkelerine postalanir

+Türk kızımızı kafasını taşla ezen itlerden dost olmaz hepsinin canı cehenneme Kayseri suriyelere mezar olsun

+Daha geçen izmirde küçük çocuğun kafasını bıçakla kesti göçmen ben bunlardan iğreniyorum

+Benim askerim arap çöllerinde şehit olurken burda elin arabi gelsin benim Türk vatandaşlarıma sapkınlik sarkıntılık etsin yok öyle yavma. Bunlar sınıra koycan Beşar esada teslim edeceksin adam olurlar sonra
  • Rte nin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklıma Atatürk'ün Bursa Nutku geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEÇİMLERDE BUNLARI ÜLKEYE SOKMASINA İZİN VEREN KİM KAYSERİ HALKI

HABER KONUSU YAPMAYIN ARTIK

Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Haziran 2024; 23:4:15 >
  • olacak olayları sıralıyorum

1-Suriyeli değil başka bir ülke vatandaşı olduğu belirtilir.

2-kız çocugunu suçlarlar bunun üstünden trol çalışması başlar !

3-tüm mülteciler için güzellemeler yapılır. onlar olmazsa çalışacak işçi bulamayız derler.

4-dükkana saldırıp yakanlar için belirli t*rör örgütü üyesi olduğunu söylerler amaçlarının ülkeyi karıştırmak için bunları yaptıklarını söylerler !

5-bir kaç güne unuturuz.

• Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!
  • - Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı;

"Vatandaşlarımızı sakin olmaya ve kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaya davet ediyoruz. Kolluk kuvvetleri gereğini yapıyor, görev kollukta, vatandaşta kolluğa yardımcı olacak. Parti olarak çağrımız yetkililerin görevlerini yapmasıdır."

Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!x (formerly twitter)
    Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı (@ZaferPartisi38) on X
    https://x.com/ZaferPartisi38/status/1807493868981727249

Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!x (formerly twitter)
    Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı (@ZaferPartisi38) on X
    https://x.com/ZaferPartisi38/status/1807498015114236191

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot polis intihar etti (!)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye sıkıntı ediyorsunuz ortalık suriyeli kaynıyor bulun icabına bakın

• Karısının kızının mültecilerle yaşamasını sorun etmeyen vatansızlar tek kelime etmeyecek.
    Türk halkı susturulmaya çalışılacak. Türk halkının haklı tepkisi ve isyanı bastırılmaya çalışılacak.
    Sonra tüm bu yaşananlar unutulacak.

Gençlerimiz zarar görüyor. Batının uşaklığını yapmak uğruna Türk halkı zarar görüyor.

Tek bir Türk gencinin canı tüm araplardan daha değerlidir.

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Akpliler için mülteciler sorun değil zaten. Yarın seçim olsa aynı oran çıkar.

• Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti!
  • HELAL OLSUN ASLANLARİM BENİM UMARIM HER TARAF AYAKLANIR

• Bazı yerel kaynaklar çocuğunda Suriyeli olduğunu söylüyor. Bana kalırsa çocuğun Suriyeli veya türk olması fark etmez bu sapık şerefsizi ve onu polise teslim etmemek için direnen Suriyelileri de diri diri yakabilirler.

• olaylar büyüyecek gibi. umarım korktuğum olmaz

• Kepçeyle tek tek Suriyelilerin araçlarını parçalayan var

Daha önce söyledik bu ülke kendine gelecek gelmesine ama 6-7 eylül olayları ve techir olaylarının 100 mislini yapacak diye.

• Biraz önce Twitter da haberleri izledim fena karışmış dükkanları yakmışlar , suriyelere tahsil edilmiş araçları parçalamışlar .. helal olsun diyiyorum küçücük Türk kızına tecavüz eden bu ahmak sapıklar belasını buluyor.

+Bunlar 2014 mahallemize geldiler halen bu sene oldu gitmediler geldi geleli sevmem bu itleri ırkçılık bana göre değil ama misafirlik uzadı artık nefret ediyorum bütün suriyelilerden hakkımızı yediler.. umarım bütün suriyeler ülkelerine postalanir

+Türk kızımızı kafasını taşla ezen itlerden dost olmaz hepsinin canı cehenneme Kayseri suriyelere mezar olsun

+Daha geçen izmirde küçük çocuğun kafasını bıçakla kesti göçmen ben bunlardan iğreniyorum

+Benim askerim arap çöllerinde şehit olurken burda elin arabi gelsin benim Türk vatandaşlarıma sapkınlik sarkıntılık etsin yok öyle yavma. Bunlar sınıra koycan Beşar esada teslim edeceksin adam olurlar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 1 Temmuz 2024; 2:2:24 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.