Şimdi Ara

Sürgülü kameraya sahip Lenovo Z5 Pro'nun tanıtılacağı tarih belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatırlayacağınız üzere birkaç ay önce Lenovo, gizemli afişler yayınlayarak çentiksiz ve tam ekranlı bir telefon piyasaya süreceğini ima etmişti. Ama beklenen olmadı ve şirket çentikli bir ekrana sahip olan Lenovo Z5'i tanıttı. Kullanıcılarında hayal kırıklığına neden olan Lenovo şimdi işleri düzeltme peşinde.

     


    Tam ekranlı bir akıllı telefon olacak


    Şirket 1 Kasım tarihinde yeni bir amiral gemisi modelini tanıtacağını duyurdu. Yayınlanan afişte bu telefonun gerçekten tam ekran olacağı ve sürgülü bir kamera sistemine sahip olduğuna dikkat çekiliyor.
     


    Lenovo Group Başkan Yardımcısı Chang Cheng'in kişisel Webio hesabından paylaştığı Z5 Pro duyurusu, cihaz hakkında çok fazla detay vermiyor ancak oldukça iddialı bir şekilde geldiğini söyleyebiliriz. Bakalım Lenovo Z5 Pro, geçtiğimiz aylarda şirket CEO'sunun elinde tuttuğu cihazla aynı mı olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

      



  • Lenovo ya bir daha güvenmem görselde başka tanıtımda başka telefon gösteriyorlar :) Gözümle görmeden inanmam :)

  • Lenovo’nun arayüzü de çok hoş telefon tasarımları da. Çıkarsa iPhone hariç alacağım tek telefondur heralde. Zamanında S820 kullanmıştım tasarımını çok seviyordum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ses olayini cozselerde oyle tlf cikarsalar, kesin bu modelde de ahizeden cok az ses sikayeti olacak yada karsiya ses gitmeme :)

  • Kamera tak-çıkar komutu hoş olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.