Şimdi Ara

Surface Book 2 mi Macbook 2016 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bi botebook almayı düşünüyorum yalnız hangi modeli almalıyım karar veremedim, şuan sony nin üst düzey bi 15 inç laptop tablet hibriti var (Vaio SVF15N15STS modeli) bende ve aşırı ısınıyor aşırı fan çalışıyor mesela tek sekmede youtubedan bişe izlemeye başlar başlamaz fanı çalıştırmaya başlıyor bilgisayar yavaşlıyor, bütün windows surumlerini kurdum 7 den 10 a sıkıntı hâlâ devam ediyor, chrome,edge,firefox ne kullandıysam aynı pcnin fanı bi türlü durmuyor sadece boşta duruyor. Artık bıkkınlık geldi fan sesinden ve surface book 2 modeli ve mbp 2016 modeli ilgimi çekiyor surface book 2 de gtx 965m 2 gb ramli ekran kartı var. Mac'e gecmeyide planlıyorum imac kullanmıştım önceden bide macbook pro kullanayım diyorum ama radeonlu modeli mi alayım ki fan çalışmasın youtube da fln video izlerken, birde üniversitenin kütüphanesinde pdf ders çalışırken fln çok ses oluyor :( intel 540 lı modeli alırsam yine şuan ki laptop gibi olursa deliririm valla ondan radeonu mu seçmeliyim yoksa mac os da stabilite bakımından intel 540 lı model yeter mi.

    Bu arada şuan kullandigim laptopta gtx735m ekran kartı var ve 8 gb ram var i5 4200 u işlemci var ona rağmen fan durmuyor..

    Biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmayın mobildeyim imla hataları var :(

    Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • surface 4 macbook 2016dan daha ucuza satılıyor abdde. black friday indirimi var best buyda. tanıdığın varsa bilgin olsun. daha ucuza surface 4 alabilirsin.

    http://www.bestbuy.com/site/microsoft-surface-pro-4-12-3-128gb-intel-core-m3-bundle-with-keyboard-silver/5624784.p?skuId=5624784

    400 dolar indirim var
  • Arkadaşlar konu hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızın ram'inde problem olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.