Şimdi Ara

SÜREN: 'GALATASARAY TARİHİNİN EN BÜYÜK ZARARI İKİ YILDA OLDU'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SÜREN: "GALATASARAY TARİHİNİN EN BÜYÜK ZARARI İKİ YILDA OLDU"
    Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, toplantı sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kulübün iki yıllık zararının, Galatasaray tarihinin en büyük zararı olduğu iddiasında bulundu.

    Süren, Adnan Polat yönetiminin bu zararı çok güzel, ballandıra ballandıra anlattığını belirterek, "Beni bile inandırdılar, ama kulübe iki yılda verdikleri zarar, Galatasaray tarihinin en büyük zararıdır" dedi.

    Galatasaray Adası konusunda genel kurula bilgi vermeden işlem gerçekleştirildiğini ve ortaya bir sıkıntının çıktığını savunan Faruk Süren, "Bu sıkıntı hiçbir zaman ödül olarak geri dönmez" ifadesini kullandı.

    Seçimde ibrenin Adnan Polat'tan yana olduğunu dile getiren Süren, şöyle konuştu: "Çünkü Galatasaray Camiası, statükocu bir camiadır, değişimden hoşlanmaz. İkisinin de ortaya koyduğu değişik bir proje yok. Projeler Galatasaray camiasının projeleridir. Önemli olan, bu projeleri kimin, nasıl uygulayacağıdır. İki adaya da rakip değilim. Yaptığımız toplantı, eski yöneticilerin mevcut durumu değerlendirmesi için olmuştur.

    Bundan, başka anlam çıkartmaya gerek yok. 70 milyon dolar kredi tabii ki alınabilir, ama karşılığında Türk Telekom'dan gelecek bir geliri temlik altına almak çok da hoş bir durum değil. Sonuçta kimse şahsi kefaletini kullanmasa bile Türk Telekom gibi bir firmanın geliri ortada olduktan sonra, her banka böyle bir parayı verebilir, çünkü hiç kimse Türk Telekom'dan daha zengin değil."

    Süren, oyunu kime vereceğinin belli olmadığını, 27 Mart'a kadar çok şeylerin değişebileceği, Adnan Öztürk'ü desteklediği şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını dile getirdi.

    Kaynak: ntvspor
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Benim bildiğim Galatasaray tarihinin en büyük zararı bu adamın döneminde gerçekleşti. Uefa ve Süper kupayı almamıza rağmen hem eldeki paraları kaybettik, hem olası gelirleri alamayıp zarara girdik hem de kadrodaki yıldız oyuncularımızı para bile alamadan başka klüplere kaptırdık.

    Üyeliğim olsa gider bu laftan sonra yüzüne tükürürdüm, bir insan bu kadar yüzsüz olamaz...







  • ya haklilarsa ?
  • En büyük gelir artışıda bu 2 senede oldu Süren efendi.

    Dünyada en çok borcu olan ülke abd ama en çok geliri olanda abd. Gelirler gideleri karşılıyorsa isterse 1 milyar dolar borcumuz olsun.

    Babasının hayrına vermeyecekler 70 milyon dolar krediyi. Tabikide garanti, teminat isteyecekler. Senden sonraki dönemde bankalar kara listeye almıştı kulübü unutma bunu. Kapıdan içeri sokmuyorlar.
  • galatasarayda en çok bunu seviyorum, herkes her düşündüğünü rahatça söyleyebiliyor
  • Ortadaki pasta büyüdü tabii herkes bir pay istiyor. Biliyorlar tabii ekonomik başarıları sportif başarıların izleyeceğini. Faru Süren zamanın hem uefayı hem de süper kupayı aldık. Nerede o kadar kazandığımız para? Bir sürü oyuncuyu bedelsiz yollamadık mı?
  • ya bi git şu uefadan gelen paraları naptınız onu söyleyin.o başarıları fb yapsaydı şimdi cok farklı bi yerdeydiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

    ya bi git şu uefadan gelen paraları naptınız onu söyleyin.o başarıları fb yapsaydı şimdi cok farklı bi yerdeydiler.

    Dostum uefa'dan ne kadar geliyor ki cl'ye bakarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD


    quote:

    Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

    ya bi git şu uefadan gelen paraları naptınız onu söyleyin.o başarıları fb yapsaydı şimdi cok farklı bi yerdeydiler.

    Dostum uefa'dan ne kadar geliyor ki cl'ye bakarak?

    şampiyonluk, kupa, uefa, süper kupa bunlardan gelen gelirde az olmasa gerek..dediğim gibi başarılı bir yönetim olsaydı cok daha farklı bir yerlerde olabilirdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD


    quote:

    Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

    ya bi git şu uefadan gelen paraları naptınız onu söyleyin.o başarıları fb yapsaydı şimdi cok farklı bi yerdeydiler.

    Dostum uefa'dan ne kadar geliyor ki cl'ye bakarak?


    Uefa anısına tişört satamadık ya O prestiji gelire döndüremedik, en büyük zararımız bu.
  • Telekom öder, sorun değil
  • Kendi dönemi mali açıdan çok iyi olsaydı sözlerine hak verirdim belki ama kendi dönemi ortada.Uefa kupasından sonra gerekli adımları atabilseydi süren bey çok daha iyi konumda olabilirdik.
  • Adnan Polat : Nakit borcumuz 129 milyon dolar

    Dün Ntvsporda falan alt yazı geçmişti
  • ya adnan öztürkmü faruk sürenmisiniz gidin bi...

    biz başkandan yönetimden memnunuz arkadaş.
  • Adnan Polat'ın ne kadar doğru işler yaptığı , klübü nerelerden nerelere getirdiği hergeçen gün daha net ortaya çıkıyor.Klüp yönetimine bu kadar fazla talip olması Polat'ın başarılarının kanıtı.Helal olsun Adnan Polat , herzaman yanındayız...
  • Özhan Canaydın sonrasında Adnan Polat sayesinde kulüp kendine geldi, pazarlamada önemli yerlere geldik ve en önemlisi taraftarlarla yöneticiler bir oldular.

    Madem zarara uğratmışlar, sevgili Süren'e sorarım Uefa kupasını kazandıktan sonra neden o kupayı pazarlayamadılar, neden bunu çok iyi bir şekilde kullanamadılar.
  • 10 MN $'a stat maketi yaptıran babamdı zaten.Faruk Süren tamam en başarılı zamanlarımızın başkanı ; ancak bizi en büyük borçlara sokanlarda onun yönetimindeki adamlar.
  • vallahi ben süren döneminde büyük büyük borçlar yapıldığını kim biliyodu herkez şampiyon oluyorz büyük başkan diye şakşakçılık yapıyodu olamazmı ya doğru söylüyosa 5 yıl sonra belkide burda adnan polata sövceksiniz ilerde ne olcağını nerden bile biliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetutku

    vallahi ben süren döneminde büyük büyük borçlar yapıldığını kim biliyodu herkez şampiyon oluyorz büyük başkan diye şakşakçılık yapıyodu olamazmı ya doğru söylüyosa 5 yıl sonra belkide burda adnan polata sövceksiniz ilerde ne olcağını nerden bile biliriz


    Borç yapılmıştır, yapılmamıştır demiyoruz ki.
    Ama bu borçları karşılayacak gelirler de sağlanmıştır.
    50 milyondan 155 milyon dolara çıkardılar sponsor gelirlerini.
    Yeni stadın bize her yıl getirisi 60 milyon dolar olacak. Yayın gelirlerinden en az 40 milyon dolar gelecek.
  • adnan polat ve ekibi hiç bu tür polemiklere girmiyor ... cevap hakkı doğmasına rağmen hiç ekranların karşısına geçip faruk süren galatasaraya borsada en büyük kazığı atan başkandır demiyor ...faruk süren bel altı vuruyor ... ve buda hiç şık değil ..... tartışmasız galatasaray tarihinin en başarılı başkanıdır kabul ama klübu en çok geriye götüren başkandırda aynı zamanda .. faruk süren eğer gerçekten galatasaraylıysa bu iyi giden havayı bozmamak adına susar ...
  • Yahu bu adam nasıl konuşuyor,anlamış değilim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.