Şimdi Ara

Sürekli Yorgunluk Hissi İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Kasım ayından beri sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum. A,D,B12, tiroid vs. değerlerim normal çıktı. Kahve içmeninfaydası olmuyor. Antidepresan veya Modafinil kullanmak istemiyorum. Supradyn ve Pharmaton ise karın ağrısı yapıyor. Yeterince beslenmeme, hareket etmeme, uyumama ve güneş görmeme rağmen durum böyle.

Aynı dertten muzdarip olup da ilaçsız veya vitaminimsi destekle falan çözebilen varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Merhaba. Kuzenim ayni sekilde rahatsizdi. Pharmaton ve benzeri ilaclar sakin almayin kullanmayin. Kalbi bozuyor onlar ve olmadik zamanlarda ritm bozuklugu ve adrenalin salgısı artiyor. Tek tavsiyem spor yapin. Gune sporla baslayin. Kuzenim bu sekilde atlatti. Bide en onemli sey gunde 3 kez taze meyve suyu icin. Bunlar C vitamini agirlikli olursa cok faydasini göreceksiniz. Ayrica kahve bilinenin aksine uyku hali yapar. Kafein uyusturur çünkü. Spor ve C vitamini cok cok iyi gelecek. 3-5 gun dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu konuda Prof.Dr.Mustafa Cesur'un Tahlil.com isimli sağlık sitesindeki yazısını dikkatle okumanızı öneririm
    Söz konusu yazının linki aşağıdadır

http://tahlil.com/yorgunluk-ve-yorgunlukta-yapilmasi-gerken-tahliller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkubey1 -- 5 Nisan 2016; 10:21:44 >

Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • MarquisDeSade kullanıcısına yanıt
    Belirtilerine baktım da şiddetli ağrı dışında tüm sorunlardan muzdaripim. Eğer ağrı olmayınca olmuyorsa boşuna sinir stres olmayayım, çok korkunç bir şeye benziyor.
    Bir de genelde tedavisi yok falan yazmışlar, sizin aklınızdaki ilaç nedir?

Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MarquisDeSade kullanıcısına yanıt
    Oradan okuyup geldim zaten.
  • Nöroloğa gittim bugün, epey eklemlerimi inceleyip fibromiyaljiyle alakam olmadığını söyledi. Antidepresan kullanmak istemediğimi söylememe rağmen Efexor verdi, kullanmalı mıyım, başka doktora mı gitmeliyim?
  • bende de vardı...iştede sorun oluyordu.....sonra klilo veriyim dedim...kilo verirken oruç tutmaya başaldım.. pazartesi perşembe oruçlarını tutmaya başladım...vücudum daha dinçleşti....sonra yazın spor.... hafif koşu ..dahada dinçleştim....şimdi kışın işten spor yapamıyoru.....ama orucun çok faydasını gördüm...normalde ramazan oruçlarını bile zor tutardım...şimdi artık vücut zorlanmıyor....ha bu arada sahur ve iftarda azzzz yiyorummmm..öğünlerde az yiyorummm... ekmeği çok sınırlı yiyorummmm...Allah yardımcımız olsunnn..zor bi durummm..haa başta zorlanıyorsunnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.