Şimdi Ara

Sürekli Ttent paketimi değiştiriyorlar yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ttnet paketim ben onay vermeden sürekli değitiriliyor benim önceki paketim netlimitsiz 8 mbps e kadar 50 gb kota aşınca 3 mbps sınırsızdı bu ay ise fiber internet limitsiz 20 mbps ye kadar 50 gb kota aşınca 1 mbps tivibu web maxi plus yapmışlar

Yardım arkadaşlar

Orijinalden alıntı: denizans

Arkadaşlar benim ttnet paketim ben onay vermeden sürekli değitiriliyor benim önceki paketim netlimitsiz 8 mbps e kadar 50 gb kota aşınca 3 mbps sınırsızdı bu ay ise fiber internet limitsiz 20 mbps ye kadar 50 gb kota aşınca 1 mbps tivibu web maxi plus yapmışlar

Yardım arkadaşlar

Sürekli demişsin ama 1 kez işlem olmuş :) o da hattın fibere çevrildiğinden dolayı.Hatta sana duruma göre vdsl2 destekli modemde getirip hattını vdsle çevirecekler.Genel işleyiş bu şekilde.

Tarife detayları aynı ücreti aynı tek fark ilk aldığın hız 8 mbit değil 20-24 mbit arası bir hız alacak.Akk miktarı 50 gb aşıncada 3 mbit bu aynı değişen birşey yok.Hızın 3 mbitten daha düşük hıza düşüyor ve bunun senden kaynaklı olmadığına eminsen ttnete yada telekom santrale durumu ilet derim.

Tivibuya gelince sen aktif etmediysen onu kapattır, kendi kendilerine açmalarını gerektiren bir durum yok varsada yanlış işlemdir o konuda şikayette bulunabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 11 Eylül 2012; 11:02:26 >

• Evet teşekkürler çok saol

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.