Şimdi Ara

Sürekli motosikletler çalınıyor Fatih Teriminkide çalınmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav hırsız yakalanıyor 50 tane sabıkası var omzunda apolet gibi olmuş artık madalya mı verılıyor gibi sankı ulke yaşanmaz hale geldi

Teknik direktör Fatih Terim’in satın aldığı lüks motosiklet henüz eline geçmeden galeriden çalındı. İki hırsız tutuklandı. Çalınan motosiklet geri verildikten sonra şikâyetten vazgeçilince 2 sanık tahliye edildi.

www.cumhuriyet.com.tr
    Fatih Terim’in motor hırsızlarına tahliye
    https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/fatih-terimin-motor-hirsizlarina-tahliye-1930262

• Ülke ülke değil ki mevzu şu hapisaneler doluymuş muş böyle bir saçmalık olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye şikayetten vazgeçip hırsızı cesaretlendiriyor onu da anlamıyorum???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 25 Mayıs 2022; 11:48:39 >
  • bunun sonu brezılaydakı gıbı olacak ama orda oldurmek serbest olmus burda o olmadıgından cınnet gecırmeye ve iç savasa devam edecek herkes

• treyturop t kullanıcısına yanıt

Motosiklet ne İstanbul Mecidiyeköy'de çalıntı araba ile son bir ayda en az 10 işyeri hırsızlığı oldu.

Yakalanan yok.

Haber Dünyasıyoutube
    İstanbul Şişli'deki Hırsızlık Olayıyla İlgili Görüntüler! İşte Detaylar
    https://www.youtube.com/watch?v=u7SZEA8591E
  • mgora kullanıcısına yanıt

Ülkenin yarısını polis yapsan yakalamaya zaman yetmez çok fazla olay var çünkü battı ulke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop t kullanıcısına yanıt

Hırsızı şusunu bunusunu yakılacaklarına kim kutsallarına laf etmiş onlarla uğraşıyorlar :) muhaliflerle uğraşmaktan zaman yetermi

• Hırhızın hiç mi suçu yokmuş!

Demek yokmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahalleye de hırsızlar dadandı. oturduğumuz bölgede jandarma karakolu var yaklaşık 200mt uzaklıkta. ona rağmen hırsızlar 3 tane ev patlattı. jandarma gece pusuya yattı ama sonuç yok.

geçen senede karşımızdaki inşaatın iş makinelerinden mazot çaldı 3 kişi. şahinle geldiler sabaha karşı 4 gibi. 3 kişi indi bidonlar ve hortumla. ben anında jandarmayı aradım. mazot çalmaya başladılar. yaklaşık 50 dakika sürdü bu işlem. 50 dakika içinde jandarmayı 10 kez aramışımdır. telefondaki adam en sonunda kızdı tamam geliyorlar diye. hırsızlar tekrar şahine bindi gitti. 5 dk sonra da jandarma geldi. dedim ben aradım sürekli. niye bağırıp korkutmuyorsun diyor bana..

1 hafta önce sokakta kavga çıktı. 10 kişi 2 adama saldırdı. bağrışlardan sonra 3 el de ateş sesi geldi. ateş sesinden sonra çığlıklar arttı. jandarma yine 30 - 40 dakika sonra geldi. karakolu görüyoruz yani önümüzde resmen çok yakın. komşu gidip söylemişte öyle gelmişler. arayınca gelen yok.

başınıza bir iş gelirse dikkat edin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspanda Bürküt -- 25 Ağustos 2022; 19:34:39 >

• gülşen varken hırsızı içeri niye atsınlar ki? hırsızlık artık yüz kızartıcı suç bile değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.