Şimdi Ara

Sürekli Log out oluyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu sorunu düzeltin artık lütfen. Sürekli giriş yapmaktan bıktım. DH'de hiç böyle birşey yok burada sürekli oluyor. Ama aslında çıkış yaptığım falan da yok çünkü bazen bir süre sonra kendi kendine giriş yapmış olarak görülüyor. Siteyi böyle kullanmak işkence. İlgilenin lütfen!



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prequel

    Şu sorunu düzeltin artık lütfen. Sürekli giriş yapmaktan bıktım. DH'de hiç böyle birşey yok burada sürekli oluyor. Ama aslında çıkış yaptığım falan da yok çünkü bazen bir süre sonra kendi kendine giriş yapmış olarak görülüyor. Siteyi böyle kullanmak işkence. İlgilenin lütfen!

    Facede logout oluyor fakat bölüm sonucanavarı forum donanım haberde logout olmuyor ikisinden biri kapanmıyor hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz face loginken sitedenler cıkıyor ama
  • firefox 10 kullanıyorum. facebook'la ne alaka anlamadım? Emin değilim ama maile gelen haberlere tıklayınca giriş yapmamış olarak gösteriyor sanki. Bir süre sonra falan giriş yapılı gösteriyor kendim giriş yapmasam da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prequel

    firefox 10 kullanıyorum. facebook'la ne alaka anlamadım? Emin değilim ama maile gelen haberlere tıklayınca giriş yapmamış olarak gösteriyor sanki. Bir süre sonra falan giriş yapılı gösteriyor kendim giriş yapmasam da.

    Face sayfasından login olduğunda yani haberehttp://www.bolumsonucanavari.com dan yorum yazmak istediğinde forumdonanımda logout veriyor çıkıyor aynı şekilde donanımhaber forum değilde anasayfalı bölümde üye olarak yazmak istediğinde bölümsonucanavarından cıkıyor




  • Bu sorunu neden çözmüyorsunuz yahu son iki saat içinde on kere belki şifre girdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.