Şimdi Ara

surekli birine saplayanlar dernegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mutlaka bu forumda da vardir bu elemanlardan. bikmadiniz mi artik surekli salak sacma arabalarinizi kayda olup suna buna saplarim demekten? ulan ne shorts izleyebiliyorum ne de reels. hadi hicbirini izleme desem bu sefer post olarak karsima cikiyor.

    ulan kia picanto ile meydan okuyani bile gordum baska da bisey demiyorum. hepte ucuz standart basit arabacilarin isi.

    hic challenger, aventador gibi araclari gormedim.

    bmw ciler ayri alem

    mersocular a class'i ile talismana meydan okuyor.

    fordcular gerizekalica yol tutus deneyi sergiliyor, boslugu olan direksiyonu duz yolda salliyor.

    volvocular arkadan darbe yerse arkadan hasar alan zarar gorur, onden darbe yerse arkadan carpan zarar gorur mantigiyla sozde saglamliklarina laf ettirmiyor.

    fiatcilar tutturmus bi gayis gayis.

    vw ciler arabalarina allah gozuyle bakiyor. jettayla w220 ye kafa tutan mallar var.

    renoculara herkes teneke diyor. kendisi sahine biniyor.


    siz araba kullanmayin birader hatta nefes bile almayin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 3 Ağustos 2022; 13:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Patronumun 2012 Eski makyajlı kasa Mercedes S serisi aracı var. S350 4Matic.

    Eskişehir'deyim ben.

    Bakımlarını Ankara'da yaptırır. Eskişehir'de hiç yaptırmaz.

    İçimdende hep geçirirdim ulen ne şekil araba 10 yıllık araba sıfırlara meydan okuyor diye.


    Bana rica etti, aracı Ankara'ya bakıma götürüp getirir misin diye. Aram iyidir.

    Tamam dedim sabah 10.30 gibi çıktım Eskişehir'den iki buçuk saatlik yol.


    Hayatım boyunca bindiğim en kuvvetli araba Egea 1.6 dizel 320 tork vs :)

    Neyse 3.0 V6 620 nm tork arabaya binince ananı avradını dedim.

    Gaza dokunman ayrı bir zevk kütüphane gibi aracın içinde 120-130 gitmek ayrı bir keyif.


    Eskişehir-Ankara arası dümdüz yol 90-100 km ile git uykun gelir uyursun.

    Ben yinede emanet araba diye 120 ye sabitledim sağ şeritten gidiyorum.


    İleride kamyon tırı solluyor hafif rampa tabi kamyon tırı sollarken hız iyice düştü sollayamıyor daha doğrusu. Sol şeritte kamyonun sollamasını bitirmesini bekliyorum sonra kendimi atıcam sağa tekrar aynı hızda devam.


    Bu sırada arkadan siyah renk ledli sisleri felan yanan Civic g.tüme yanaştı.

    Selektör kolunu kıracak. Hey Allah'ım dedim. Kendimi sağa attım elimi camdan çıkardım hadi geç geçebiliyosan gibisinden buyur dedim. İki şeritte dolu ne yapacaksa artık.


    Kamyon tırı solladı, bu ilerde kendini sağa attı ben 120 ye yine sabitledim bu yavaşlayınca sola çıktım sollamaya, tam sollarken bu gaza bastı uzadı.

    Ulen dedim arkadaş bu herhalde bizim mersoyu teneke sandı.

    Tamam dedim bu oyun istiyor. Ben basıyorum ilerde bekliyorum tam yanıma sollamaya geliyor yine basıyorum uzayıp gidiyorum felan. Polatlı tarafında girişte Opet var çektim sigara içicem.


    Arkamdan buda girdi.

    Saçları sıfır bir adana dizisindeki elemanlar gibi yaptırmış yanlar sıfır üstler uzun. Evi su basmış gibi paçalar bilekte, corcik ayakkabılar.


    Selamun aleykum dayıcım dedi.

    Aleykum selam gardaş dedim.


    Arabaya baktı, kaç model bu dedi.

    Dedim 2012.

    Abicim buda RS 1.5 nasıl oluyorda ben sana yetişemiyorum dedi.


    Valla gardaş bilemiycem o senin sorunun buda 3.0 V6 260 HP 620 nm torka sahip 0-100 hızlanması 7 saniye olan bir araç dedim.


    Yok yav baya iyiymiş be abi bi bineyim içine dedi yok gardaş binme emanet araba dedim :)


    Özetle elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sandı. :)


    Canavarda bu :) Ankara Eskişehir yolu Eskişehir'e girmeden Sivrihisar tarafı.


    Bir ara opel kullanıyordum 1.3 ile 3.20D sapladım diyeni görünce Face grubundan ayrılmıştım. Bizde de 5.20D vardı o zamanlar.


    Bazı insanlar herkesin onlarla yarıştığını sanıyor mesela sol şeride geçiyorsanız gaza abanıyor. Şu an kullandığım araç Ibiza Cupra çok da sakin kullanırım otobanda bile 120-140. 4 şerit yolda 3. şeritteyim sağımdan geçiyor mesela gaza gelirim diye. Biraz gazlasam hemen arkama Civic, Golf, Polo takılıyor.


    Kimseyle yarışmak istemiyorum kendimi zor atıyorum sağ şeritlere çünkü takip mesafesi bilmezler, makas atarlar. Birine kaza yaptıracaklar ben de kaynayacağım arada.

  • profilinde subaru logosu olanlar da böyle boş beleş konular açıyor.

  • geneli çoluk çocuk, videoları paylaşanlar da yorum yapanlar da hep ergen.

    instada üzerine uzun basılıp tutup ilgilenmiyorum deyin, azalır.


    ya da en temizi her karşınıza çıktığında o sayfayı engelleyin. bir yerden sonra pek sayfa kalmıyor zaten.

  • Bir ara opel kullanıyordum 1.3 ile 3.20D sapladım diyeni görünce Face grubundan ayrılmıştım. Bizde de 5.20D vardı o zamanlar.


    Bazı insanlar herkesin onlarla yarıştığını sanıyor mesela sol şeride geçiyorsanız gaza abanıyor. Şu an kullandığım araç Ibiza Cupra çok da sakin kullanırım otobanda bile 120-140. 4 şerit yolda 3. şeritteyim sağımdan geçiyor mesela gaza gelirim diye. Biraz gazlasam hemen arkama Civic, Golf, Polo takılıyor.


    Kimseyle yarışmak istemiyorum kendimi zor atıyorum sağ şeritlere çünkü takip mesafesi bilmezler, makas atarlar. Birine kaza yaptıracaklar ben de kaynayacağım arada.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    bende de tempra var. örneğin bi mercedesi audiyi sollamaya çalışırsam benle dalga geçiyolar. keşke 2.0 16 cat tempram olsaydı.

  • command_4 kullanıcısına yanıt

    bugün kime sapladın?

  • Bu videolar ilgi alanınıza göre karşınıza çıkıyor veya üst üste benzer içerikler denk gelirse artık kurtuluşunuz yok. Daha önce konu ile ilgili videolar beğenmişseniz vay halinize... O videoları bizzat kendiniz aratmadığınız halde yeni algoritmalar sizi hemen etiketliyor, fişliyor. Bu yüzden yıllardır izlediğim hiçbir videoyu beğenmedim.


    Bu saçma shorts videoları ile uzun süredir savaş halindeyim. Çözüm basit. Sağ alttan üç noktaya tıklıyorum ve "bu kanalı önerme"yi seçiyorum. Bine yakın kanalı bu şekilde engelledim. Kesinlikle faydasını gördüm. Daha sonra abone olduğum kanalları takip etmeyi bıraktım. Takip listemi tekrar düzenledim. Birkaç tane de doğa videoları ile ilgili kanal takip etmeye başladım. Bu sayede ana sayfamı düzelttim. Saçma sapan videolar artık gelmiyor.


    Bu işi patlatan telif haklarını bir kenara iten kısa videolardır. Aynı videoyu farklı yirmi kanal daha paylaşmış. Engelliyorum bu sefer diğer kanaldan aynı içerik gösterilmeye devam ediyor. Siz ısrar ettikçe o daha çok ısrar ediyor. surekli birine saplayanlar dernegi 


    Edit: Hatta reklamlarda "bu reklamı önerme" seçeneği vardı. O kadar engelledim ki bu ay gelen güncelleme ile artık yerinde yeller esiyor. surekli birine saplayanlar dernegi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 6 Ağustos 2022; 1:38:8 >




  • Cidden tuhaf bir durum. Yani senin araban diğerinin arabasından 1-2 km daha hızlı gidiyor diye "Saplamış" olmuyorsun ya da diğer arabayı alan kişiler senin arabandan hızlı gitmek gibi amaçları olmayan insanlar.


    Yani hayali bir zümre yaratmışlar, "Zortçular siz aynaya koku asmaya devam mı" diye Latitude'nin koku kapsülünü gösteriyor. Off araba almak konusundaki tek kriterimdi o ama ben geri zekalı olduğum için gittim Mondeo aldım. En akıllı, en zeki sensin tamam kardeşim en iyi arabayı sen seçtin.


    Abisinin Egea'sı varmış getirsin saplayalım. Bu sırada Fluence ile 200 ile giderken video atıyor. Aynen kardeşim bir tek Fluence 200 yapabiliyor. Biz hepimiz 200'ü göremeyen arabaları alacak kadar geri zekalıyız. Bir tek sen akıllısın.


    Hayır @RoyWalsh güzel demiş ama ben arabalarla ilgili kanalları normalde seviyorum. İşte ne bileyim gazlayan ralli arabaları, Formula 1'ler, işte 1970 model kamyonlar falan ilgi alanıma giriyor. Instagram da "Bu tekerleği olan her şeyi seviyo, şuna bi Şahin'e aragaz verirken kendinden geçen elemanın videosunu çakayım" diyor. surekli birine saplayanlar dernegi 





  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Yukarıda bahsetmemiştim. Otomobiller ve motor sporları ile ilgili içerikleri ben de çok severim. O yüzden 11 yıldır bu forumda takılıyorum. Otomobiller ile ilgili websitesi, blog ve youtube kanallarını ben de takip ediyorum. İşimiz gereği elimizde her sınıftan araç da mevcut. Bu forum sayesinde yıllar içinde farklı tecrübeler de edindim. Formula 1'i yıllardır canlı takip ederim. Youtube'a gelince... Genellikle yurtdışı kanalları takip ederim. Ralli, tırmanış, bol dumanlı kamyon yarışları surekli birine saplayanlar dernegi , 'gerçek' drag yarışları, antika araç motorlarının yıllar sonra tekrar çalıştırılması, F1, ATV vb.


    Son zamanlarda 'barbie jeep racing crashes' izliyorum. Tavsiye ederim. surekli birine saplayanlar dernegi 


    Bu tarz içerikler ile ilgilenirken algoritma senin takip ettiklerin pistte veya trafiğe kapalı alanda yapılıyor diyor ve alakasız rezil bir 'saplama' videosu atıyor önüne... Akan trafikte kimseyi umursamayan takılan bir .... videosu düşüyor.





  • genelde cinsel hayatında saplayacak yer bulamayanlar bu tür videolar çeker.

  • Saplamacıların dışında otobanda 200 üzeri hız yaparken "Teneke Passat'a selamlar" diye video çekip paylaşmış bu tarz kanallardan birisi, denk geldim ben de geçenlerde. Sonra Passatçının biri de "teneke BMW'ye selam" diye video çekmiş. Honda falan başka markalar da var, saplamacıların dışında "teneke x'e selam" akımı da mevcut. Saçma sapan kafalar surekli birine saplayanlar dernegi 


    Bir de otobandaki hafif kıvrımları yüksek hızda dönerken "viraja böyle girilir" gibi başlıklara sahip videolar var, onlar da gülümsetiyor surekli birine saplayanlar dernegi 

  • Konuyu görünce hoşuma gitti geldim, ben de dün W204 le maybach s s680 e sapladım, trafik vardı yoksa geçerdi beni.

  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    ya da birbirlerine saplarlar

  • civic leon tayfasını göremedim, hayırdır bir şey mi oldu?

  • Patronumun 2012 Eski makyajlı kasa Mercedes S serisi aracı var. S350 4Matic.

    Eskişehir'deyim ben.

    Bakımlarını Ankara'da yaptırır. Eskişehir'de hiç yaptırmaz.

    İçimdende hep geçirirdim ulen ne şekil araba 10 yıllık araba sıfırlara meydan okuyor diye.


    Bana rica etti, aracı Ankara'ya bakıma götürüp getirir misin diye. Aram iyidir.

    Tamam dedim sabah 10.30 gibi çıktım Eskişehir'den iki buçuk saatlik yol.


    Hayatım boyunca bindiğim en kuvvetli araba Egea 1.6 dizel 320 tork vs :)

    Neyse 3.0 V6 620 nm tork arabaya binince ananı avradını dedim.

    Gaza dokunman ayrı bir zevk kütüphane gibi aracın içinde 120-130 gitmek ayrı bir keyif.


    Eskişehir-Ankara arası dümdüz yol 90-100 km ile git uykun gelir uyursun.

    Ben yinede emanet araba diye 120 ye sabitledim sağ şeritten gidiyorum.


    İleride kamyon tırı solluyor hafif rampa tabi kamyon tırı sollarken hız iyice düştü sollayamıyor daha doğrusu. Sol şeritte kamyonun sollamasını bitirmesini bekliyorum sonra kendimi atıcam sağa tekrar aynı hızda devam.


    Bu sırada arkadan siyah renk ledli sisleri felan yanan Civic g.tüme yanaştı.

    Selektör kolunu kıracak. Hey Allah'ım dedim. Kendimi sağa attım elimi camdan çıkardım hadi geç geçebiliyosan gibisinden buyur dedim. İki şeritte dolu ne yapacaksa artık.


    Kamyon tırı solladı, bu ilerde kendini sağa attı ben 120 ye yine sabitledim bu yavaşlayınca sola çıktım sollamaya, tam sollarken bu gaza bastı uzadı.

    Ulen dedim arkadaş bu herhalde bizim mersoyu teneke sandı.

    Tamam dedim bu oyun istiyor. Ben basıyorum ilerde bekliyorum tam yanıma sollamaya geliyor yine basıyorum uzayıp gidiyorum felan. Polatlı tarafında girişte Opet var çektim sigara içicem.


    Arkamdan buda girdi.

    Saçları sıfır bir adana dizisindeki elemanlar gibi yaptırmış yanlar sıfır üstler uzun. Evi su basmış gibi paçalar bilekte, corcik ayakkabılar.


    Selamun aleykum dayıcım dedi.

    Aleykum selam gardaş dedim.


    Arabaya baktı, kaç model bu dedi.

    Dedim 2012.

    Abicim buda RS 1.5 nasıl oluyorda ben sana yetişemiyorum dedi.


    Valla gardaş bilemiycem o senin sorunun buda 3.0 V6 260 HP 620 nm torka sahip 0-100 hızlanması 7 saniye olan bir araç dedim.


    Yok yav baya iyiymiş be abi bi bineyim içine dedi yok gardaş binme emanet araba dedim :)


    Özetle elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sandı. :)


    Canavarda bu :) Ankara Eskişehir yolu Eskişehir'e girmeden Sivrihisar tarafı.


    surekli birine saplayanlar dernegi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 25 Ağustos 2022; 15:0:38 >




  • Otomobil eskiden fizik, kimya, matematiğe yaklaşmaya yarayan entelektüel bir hobiydi. Artık öyle değil. Stuttgart, Detroit gibi otomobilin başkentleri, 'ar-ge'ci kalabalıklar dahil pek entelektüel değil.


    · Sayılar çok arttı, çevre ve kaynaklar artık yeni, önde gitmeye yarayan, fikrin önemli olacağı bir ortama izin vermiyor.

    · Pazarlama mühendisliği yuttu. Eskiden pazarlama mühendisliğe hizmet eden bir aygıttı, artık ar-ge pazarlamanın aygıtı oldu.

    · Alternatif ulaşımlar çok iyileşti, otomobil önemini, ürün ciddiyetini kaybetti. Otomobil eşyadan çıktı.


    Gördüğünüz futbol holiganlığını hatırlatanlar bunun hobi kitlesi.

  • Herkes bindiği markaya tank muamelesi yapıyor gazladığı arabaya teneke diyor salak saçma videolar gerçekten

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.