Şimdi Ara

Süpürgemarket Elektrikli Süpürge Toz Torbaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
9.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bosch ergomaxx profesyonel bag bagless süpürge için plastik tozun içinde hapseden kapaklı bir hazne var sizde varmıdır böyle birşey tırnakları kırılmış bendekinin.
    yada buna uygun ne vardır?
  • cevap için teşekkürler. Madem kaliteler aynı aralık 1. hafta sizden sipariş vereceğim .

    @Healer
  • Healer H kullanıcısına yanıt
    pc 8734 elektirik süpürgem için filtleri değiştireceğim foruma özel bir kampanyanız olur mu?
  • turkismail T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut 40TL ve üzeri ücretsiz kargo dışında şu an için ilave bir kampanya planlanmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz
  • sizden akşam üzeri ürünler aldım , inşallah memnun kalırız ve ileride başka alımlar yaparım

    ancak 3D durumuna çözüm getirseniz çok iyi olacak ,paypal üzerinden enkart ile alım yaptım ama % 20 iade kapsamında oluyor mu bunu bilemiyorum (daha doğrusu gelecek ay belli olacak ve iade olursa hem sizin hemde bizim için çok iyi olacak)

    selamlar
  • Yıllar sonrasında gelen bir tavsiye. Bu siteden ürün alırken 2 kez düşünmek yeterli gelmeyebilir. En az 8-10 defa düşünün. Ürün başka hiç bir yerde yoksa, son çareniz ise buradan alışveriş yapmayı deneyin. Hatalı ürün gönderildi, ben de montajı yapmaya çalıştım ama olmadı. Daha sonradan ürünün yanlış olduğunu farkettim ve kendilerine durumu belirten bir mesaj attım. Nasıl yardımcı olabileceklerini sordum. Ürün zarar gördüğü için değişim, iade talebim olmadı. Sadece nasıl yardımcı olabilirsiniz diye sordum. Çok kaba ve saçma cevaplar aldım. Kısacası uzak durun.
  • Ben izmir de oturuyorum.Satıcıdan yıllar önce yerine gidip Miele 8310 için GN toz torbası-motor ve hava filtresi almıştım.Birkaç ay önce stoklar bitince tekrar alayım dedim.Bir baktım fiyatlar uçmuş.Özellikle motor ve hava filtresi olarak kesilerek kullanılan 20x25 cm boyutlarında filtrenin fiyatı çok uçuktu.Şimdi baktım 7,50 Tl yazmışlar.Birkaç ay önce özellikle filtre için bayağı araştırdım ve FERSAN FİLTRE ye ulaştım.Bu firma da izmir deymiş.Telefon açtım ve bir yetkilinin telefonunu aldım.20x25 filtrenin 1 tanesine vereceğim fiyata aynı ölçülerde 5 filtre aldım.Şimdi baktım da Miele GN 4 lü tos torbası+2 adet filtre 27 tl bu satıcıda.Benim aldığım yerde 10 adedi 30 tl.Ayrıca satış yetkilisi bu ürünü yurtdışına gönderiyoruz aslında demişti.Ben kullanıyorum gayet memnunum.20x25 sıradan filtre 7,50 TL nasıl bir fiyattır hala anlamadım aşırı kazık.
  • Defalarca toz torbası ve philiphs yedek parça aldım. Güvenilir yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik süpürgem için orijinal toz torbası, Arnica bora için motor, yer süpürme aparatı, toz alma fırçası ve turbo fırça aldım sorun yaşamadım. Hızlı ve hasarsız sevkiyat ile geldi. Kırılacak malzemeleri kafes ile yolluyorlamış sanırım, kargo görevlisi öyle demişti. Önceden fiyatlar iyiydi ama dövizle birlikte her şeyin fiyatı arttı.
  • Arzum ar4005 için filtre lazım. Indirim girecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik marka dikey süpürgemin süpürge kısmı kırıldı buradan sipariş vermeyi düşünüyorum sizce güvenilir bir markamı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.