Şimdi Ara

Süpürgemarket Elektrikli Süpürge Toz Torbaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
9.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,
    Aslında yeni konu açmayıp mevcut süpürge torbası konusuna yazacaktım fakat konu kilitlenmiş.
    Size yeni geliştirdiğimiz bir uygulama konusunda kısa bir bilgi vermek istedik. Sitemizde, nonwoven adı verilen çok katlı kumaştan üretilmiş sentetik toz torbalarının satışında kampanya mevcuttur. Daha önce, müşterilerimiz elektrikli süpürgelerine uygun toz torbasının kampanyalı satışını bulmakta güçlük çekiyordu. Çünkü kampanyalı satışlar, süpürge modelinize göre değil toz torbası koduna göre satışa açılmıştı. Örneğin Philips 'in neredeyse piyasada mevcut %90 süpürgelerine uygun olan S bag toz torbasının satışı sadece aşağıdaki linklerde inceleyeceğiniz şekilde satışa açılmıştı.

    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-p-2716.html
    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-paket-micro-filtre-adet-koku-p-2699.html

    Ancak örneğin elektrikli süpürge modeli FC 9070 olan bir müşterimiz uygun toz torbası kodunun S bag olduğunu bilmiyor ise, bu ürün için kampanyalı satışa ulaşamıyordu. Bu problemi ortadan kaldırmak için, sentetik ürünlerin tümünde, tüm modellerin alt kısmına bu model için açılmış kampanyalı satış seçeneklerinide ekledik. Bu seçeneklerden herhangi birisine tıklayarak kolaylıkla, süpürge modelinize uygun, kampanyalı satış seçeneğine gidebilir ve sipariş verebilirsiniz.

     Süpürgemarket Elektrikli Süpürge Toz Torbaları


    Sitemizde satışa açılmış tüm ürünler stoklarımızda mevcuttur ve hafta içerisi saat 18:00, cumartesi saat 15:00 'e kadar olan siparişler aynı gün içerisinde kargoya teslim edilirler.







  • Yıllar sonrasında gelen bir tavsiye. Bu siteden ürün alırken 2 kez düşünmek yeterli gelmeyebilir. En az 8-10 defa düşünün. Ürün başka hiç bir yerde yoksa, son çareniz ise buradan alışveriş yapmayı deneyin. Hatalı ürün gönderildi, ben de montajı yapmaya çalıştım ama olmadı. Daha sonradan ürünün yanlış olduğunu farkettim ve kendilerine durumu belirten bir mesaj attım. Nasıl yardımcı olabileceklerini sordum. Ürün zarar gördüğü için değişim, iade talebim olmadı. Sadece nasıl yardımcı olabilirsiniz diye sordum. Çok kaba ve saçma cevaplar aldım. Kısacası uzak durun.
  • diğer konuda yorumlar çok olumluydu,alışverişim olmadı ama tavsiye edebilirim bu siteyi
  • burda kredi kartı ile alış veriş yapmaya çekindim ,komisyon falan alıyormu ?
  • ihtiyaç duyduğum model: http://www.supurgemarket.com/arcelik-tt-680b-p-1616.html
    kampanyalı uyumlu model:http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-ars2-toz-torbasi-adet-p-3928.html

    yaptığınız kampanya biraz karışık gibi geldi de!!! linkteki ürünü mü yoksa kampanyalı ürünü mü tercih etmeliyim acaba?




  • Bende de Dyson için Hepa filtre var. Benzer konu olunca yazayım hemen..
  • Ben aldım buradan beko için ama sahte çıktı... orjinal değil yani.bide sipariş geç geldi.
  • Kargoya vermeleri hızlı. Ürünler muadil yani uyumlu yan sanayi.
  • muadil olması önemli değil aradaki fiyat farkı önemli...
  • valla kalite olarak aynı ise sorun olmaz

    geçen gün delonghi xtl212 için 2 kutu aldım kardeşime

    içinde 4 tane var 35tl olmuş kutusu 70 lira ödedim ikisine

    burda ise kargo ile bile 13.5 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagle16

    burda kredi kartı ile alış veriş yapmaya çekindim ,komisyon falan alıyormu ?

    Merhaba, evet sitemizden yapılan alışverişlerde kredi kartınızı kullanabilirsiniz.
    Kredi kartı ile siparişlerde dünyanın en güvenilir ödeme sistemi olan PayPal kullanıyoruz. Aşağıdaki linkten Paypal hakkında bilgi alabilirsiniz.
    http://www.supurgemarket.com/paypal-nedir.php
    Paypal hesabınız yok ise, ilk kayıt hesap dogrulama sırasında Paypal hesabınızdan 1 dolar civarı bir para kesiyor ancak bir süre sonra bu tutarı geri yatırıyor. Bunun dışında başka bir komisyon yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyyono

    ihtiyaç duyduğum model: http://www.supurgemarket.com/arcelik-tt-680b-p-1616.html
    kampanyalı uyumlu model:http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-ars2-toz-torbasi-adet-p-3928.html

    yaptığınız kampanya biraz karışık gibi geldi de!!! linkteki ürünü mü yoksa kampanyalı ürünü mü tercih etmeliyim acaba?

    Merhaba, sorunuza mesaj olarak cevap verdik, ancak kısaca buradan da yanıtlayalım.
    Verdiğiniz iki linkten birincisi süpürgenize uygun ürünün kağıt toz torbası diğeri ise çok katlı nonwoven kumaştan üretilmiş sentetik toz torbası.
    Sentetik ürünler ile kağıt ürünler arasındaki farkları aşağıdaki linkten inceleyebilir ve 2 satıştan dilediğiniz size uygun olanı sipariş verebilirsiniz.
    http://www.supurgemarket.com/sentetik.php




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wings35

    Ben aldım buradan beko için ama sahte çıktı... orjinal değil yani.bide sipariş geç geldi.

    Çalıştığımız fabrika, Türkiye 'de Arçelik - Beko markasının ana tedarikçisidir. Dolayısıyla sahte tabirini kesinlikle kabul etmiyoruz. Ancak sattığımız ürünlerin orijinal oldugunu iddia eder hiç bir açıklamada sitemizde bulamazsınız. Elektrikli süpürgenizde bulunan toz torbalarına muadil olan ve en yakın kalite de ürün satmaya çalışıyoruz.
    Bu konuda sentetik toz torbaları 5 katlı nonwoven kumaştan kağıt toz torbaları ise kahverengi dış ve beyaz astar filtre kağıdından üretiliyor diyebiliriz.
    Bunun dışında kargolar hafta içi her akşam saat 18:00 'de, cumartesi günleri ise 15:00 'de kargo firmasına teslim ediliyorlar. Bizlerin en büyük amacı, müşterilerimize en kısa zamanda en doğru ürünü gönderebilmek ve bu yüzden gelen siparişlerin %99 'u aynı gün kargoya teslim ediliyorlar. Ancak kargo firmasından, dağıtıcı şubelerden yada hava ve yol şartlarından kaynaklanan gecikmeler olabiliyor. Bazı adreslerde ise kargo firmasının şubesi olmadıgından haftada 1 yada 2 kere ziyaret ediliyor, bu sebepten de gecikmeler olabiliyor. Bunlardan hangisi yüzünden ürününüzün geciktiğini bilemiyoruz ancak tabiiki gecikmeden dolayı özür dileriz.
    Bir dahaki sefere 0232 347 43 69 numaralı telefondan bize ulaşabilir ve gecikmenin neden kaynaklandıgını öğrenebilirsiniz. Ekibimiz sizi en kısa sürede bilgilendirmekten memnuniyet duyacaktır.




  • ben daha önce bu siteden alışveriş yapıp, eski konuyuda sıcak fırsatlarda paylaşmıştım. Düzgün satıcılar, çok rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Ancak kredi kartı olayında paypay işi benim işime gelmedi. Paypayl vs. gibi sitelere üye olmak istemiyorum.
  • Bugün alış-veriş yapmak istedim ancak sanal kartım ile alışveriş yapamıyorum, paypal olayı işi bozmuş.
    Ancak arif bey elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Ben yinede tavsiye ederim siteyi alışveriş yapacaklara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 20 Şubat 2012; 10:42:07 >
  • Merhaba. Bana Severin BR7940 model süpürgenin (Hollanda'dan gelmişti) filtreleri lazım bulabilir misiniz acaba?

     Süpürgemarket Elektrikli Süpürge Toz Torbaları
  • orjinallik garantisi vermiyorsa 2.sınıf taklit üründür şu an arçelik-beko torbaların paketi 7 tl civarı 2 tl kar edecegim diye bu torbalardan alırsanız hem çabuk yırtılıyor ve bazı modelleri ince oldugu için çekişi düşürüyor.tobanız patlarsa motor içine o tozları çekeceginden arızalanma süreci hızlanıyor.
    yabancı markalar için yorum yapamıyacagım çünkü 1 kutusu 60-70 tl veya daha fazlaya torba satan firmalar var bir kagıt parçasına bu kadar verilmez yan sanayisi denenebilir.
  • ya hocam pay pal le falan uğrşamadan kredi kartıyla alışveriş yapamıyormuyuz. siteniz açılmmyor bende websense var. havaleyle falan ödeme var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Şubat 2012; 10:55:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: since1910

    orjinallik garantisi vermiyorsa 2.sınıf taklit üründür şu an arçelik-beko torbaların paketi 7 tl civarı 2 tl kar edecegim diye bu torbalardan alırsanız hem çabuk yırtılıyor ve bazı modelleri ince oldugu için çekişi düşürüyor.tobanız patlarsa motor içine o tozları çekeceginden arızalanma süreci hızlanıyor.
    yabancı markalar için yorum yapamıyacagım çünkü 1 kutusu 60-70 tl veya daha fazlaya torba satan firmalar var bir kagıt parçasına bu kadar verilmez yan sanayisi denenebilir.

    Orijinal konusunu açtığınız için çok memnunuz bu konuda daha fazla bilgi vermek istiyoruz.Süpürge torbasında orijinallik garantisi diye birşey yoktur. Şöyle izah edeyim. Yukarıdaki yazıda belirttiğim gibi üretici firma, Arçelik-Beko 'nun da ana tedarikçisidir. Dolayısıyla Arçelik-Beko 'ya sattığı ürünler ile bizdeki ürünlerdeki kağıt-karton kalitesi aynıdır. Arçelikten aldığınız ve orijinal dediğiniz ürünler ile tek fark paketleme şeklidir. Bunlara bağlı olarak süpürge torbasında orijinallik değil doğru kağıt-kumaş kombinasyonun kullanılması aranmalıdır. Aynı kağıt kalitesinde patlama, emiş gücü düşme gibi problemler yaşanmayacağı mutlaktır. Ancak burada daha önemi bir konu, kağıt torbalar patlayabilirler, fark etmeden delici bir cisim çekmiş olabilirsiniz. Islanabilirler vs. Bu durumların önüne geçmek için sentetik ürün kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.
    İthal ürünlerde kullanılan sentetik toz torbalarını 5 katlı nonwoven kumaş kombinasyonundan ürettiriyoruz. Sattığımız ürün orijinaller tabir edilen ürünlerle aynı kalite de hatta bazılarında filtrasyon bakımından daha da kalitelidir. Ancak örneğin üzerindeki kapaklar, dış ölçüleri aynı kalmak ve süpürgenize uyum sağlamak garantisiyle şekil olarak farklılık gösterilebilirler. Nedeni üretici firmaların patent problemleridir.
    Bunların yanında bazı süpürge üreticileri, süpürgelerini Çin'de ürettirmektedirler Bu süpürgeler Çin 'den ithal edilirken içlerinde hiç bir avrupa ülkesinde satılmayan yada satın aldığınız yeni bir süpürgenin içerisinde göremeyeceğiniz son derece sağlıksız boşaltılabilen torbalar gelmektedirler ve bu şekilde satışa çıkmaktadır ürünler. Müşteriler bu torbaları orijinal olarak nitelendirmektedirler. Ancak bu torbayı değiştirmek için servise gittiğinizde, bu ürünler Türkiye 'de üretilmediklerinden servislerde de böyle bir ürün bulamamaktadırlar ve buda yanılgıya yada şaşkınlığa sebep olmaktadır.
    Eğer vaktiniz var ise bu konu ile alakalı yazılmış bir makaleyi de sizinle paylaşmak isterim. Vaktiniz oldugunda aşağıdaki linkte mevcut yazıyı okursanız daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz. Konu ile alakalı herhangi bir soru yada görüşünüzü paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.
    http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/elektrikli-supurgede-neden-orijinal-toz-torbasi-kullanmak-gereklidir.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    Merhaba. Bana Severin BR7940 model süpürgenin (Hollanda'dan gelmişti) filtreleri lazım bulabilir misiniz acaba?

     Süpürgemarket Elektrikli Süpürge Toz Torbaları


    Maalesef bu filtrelerden bizde mevcut değildir. Türkiye'de servisi var ise ancak onlar bu filtreleri tedarik edebilirler.
  • KArgo hızlı. Cumartesi 4 de verdiğim sipariş pazartesi 10 da geldi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.