Şimdi Ara

support ve mana skill i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu soraka denen champ ı görmekten midam bulandı onu lanseinde başlamak tamamen eziyet benim bugune kadar oynadığım pvp oyunlarında cleric priest vs artık neyse yardımcı klass larda en buyuk sıkıntı mana ydı hep hatta sonada jannada taric te hep mana sıkınıtısı vardır early gamede ve bi support un en buyuk eksiği budur allah aşkına bu sorakada neden mana skill i var biri anlatabilirmi hadi geçtim 125 armor buff unu oda opp ta bu mana olayı bana dengesiz geliyor 2 kat heal yapsın ama mana yı silsinler

• Riot özür diliyor ve sorakayı nerfliyorlar.

şaka bir yana gerçekten saçma bir düşüncen var blitz'in çekme skili var diye niye var diyor musun ?
    Her supportun ayrı özelliği var janna ad ap veriyordu sanırım disablesi var heal'i var.
    Sonanın aoe stunuvar heali movementi ap ad 'si fln var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1r4t3s -- 24 Ekim 2011; 18:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

arkadaşlar ben bu soraka denen champ ı görmekten midam bulandı onu lanseinde başlamak tamamen eziyet benim bugune kadar oynadığım pvp oyunlarında cleric priest vs artık neyse yardımcı klass larda en buyuk sıkıntı mana ydı hep hatta sonada jannada taric te hep mana sıkınıtısı vardır early gamede ve bi support un en buyuk eksiği budur allah aşkına bu sorakada neden mana skill i var biri anlatabilirmi hadi geçtim 125 armor buff unu oda opp ta bu mana olayı bana dengesiz geliyor 2 kat heal yapsın ama mana yı silsinler

Sona ve Janna hem utilty hem damage hem de Disable sahibi. Soraka ise sadece heal atıyor. Bırak da onu yaparken sorun çekmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Ekim 2011; 18:29:32 >
  • ben late gamede bufflanmasından yanayım ama early game için saçma allah aşkına bana bi oyun gösterin bi yardımcı klass ın mana skillinin olduu ha taric gibi vurduğunda dolsa tmmm ama sen bas heal i bas manayı bana dengesizlik gibi geldi early için diyorum arkadaşlar lanede çok dengesiz ve ben kesinlikle ultisinden bahsetmedim ultsi heal i yerinde hatta biraz daha heal ratio yukselebilir ama mana skill i lanedeyken soraka tarafına buyuk avantaj veriyor
  • Diğer supportlar gibi karşıdaki rakibi rahatsız edemiyor soraka.Mana skilli olup olmaması bir şeyi değiştirmez.Soraka nerften sonra bence en kötü support.Bırakta earlyde rahat etsin.Gerçi late gamede ap kasıldımı çok büyük işler yapabiliyor.Ama Earlyde heal atmaktan başka birşey yapamıyor.
  • Soraka nın olduğu yere farklı bir supportla git :D janna sorakayı ezer mesela yanındakiyle
    janna-vayne :D
  • heal mana atıp duruyor zaten bi numarası yok bırak da olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 sn heal cooldown ve 15 saniye mana cooldownu var?ayrıca verdiği mana da bişey olsa rank 5 de 100 mana veriyor heal içn gereken mana 200 civarı.
  • hard ccsi yok janna da 2 taricde 1 sona da 2 cc var sorakada da bir silence var ama rakibin hareket etmesini engellemediği için earlyde soraka'lı bot lane defansif kalcaktır
  • en iyi support tabi ki sona sorakayı tartısmanın anlamı bile yok.
  • sona kesinlikle mana sikintisi cekmez. clarity i alirsin yetmedimi itemlarindan gelen gold per sec ozelligiyle mana potion ida alir ustune ward alacak gold u bile toplarsin. ha bu da yetmiyor mana sorunu var diyorsan full rune yapilmis bir sona 30 level i baz aliyorsak eger birde hayvani mana regeneration i ile siz W skill i bastiginiz an o skill in CD i bitene kadar o mana geri gelmis olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursive

sona kesinlikle mana sikintisi cekmez. clarity i alirsinyetmedimi itemlarindan gelen gold per sec ozelligiyle mana potion ida alir ustune ward alacak gold u bile toplarsin. ha bu da yetmiyor mana sorunu var diyorsan full rune yapilmis bir sona 30 level i baz aliyorsak eger birde hayvani mana regeneration i ile siz W skill i bastiginiz an o skill in CD i bitene kadar o mana geri gelmis olur.

burda kopuyo halat işte hangi supportta clarity alcak summoner spell bolluğu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

sona kesinlikle mana sikintisi cekmez. clarity i alirsinyetmedimi itemlarindan gelen gold per sec ozelligiyle mana potion ida alir ustune ward alacak gold u bile toplarsin. ha bu da yetmiyor mana sorunu var diyorsan full rune yapilmis bir sona 30 level i baz aliyorsak eger birde hayvani mana regeneration i ile siz W skill i bastiginiz an o skill in CD i bitene kadar o mana geri gelmis olur.

burda kopuyo halat işte hangi supportta clarity alcak summoner spell bolluğu var

acikcasi bana kalsa ben iki imba summoner spell olan ignite ve flash ida sonaya alir yine mana sikintisi cekmezdim soruna cevap olmasi acisindan ise takim oyunu olarak dusunursek 1 fazlasi alinabilir soraka ile 1 kere oynayabildim midem kaldirmadi igrencligini sona icin alinmasi sart oldugunu biliyorum ama :)

• en iiyisi mana ve flash almak support için.tabi kaçani ben katledecegim kill lazim diyorsanız ignite ve flash da makbul.
  • support ın en iyi spelli ignite clarity den falan bahsetmişler,daha fazla tahammül edemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

acikcasi bana kalsa ben iki imba summoner spell olan ignite ve flash ida sonaya alir yine mana sikintisi cekmezdim soruna cevap olmasi acisindan ise takim oyunu olarak dusunursek 1 fazlasi alinabilir soraka ile 1 kere oynayabildim midem kaldirmadi igrencligini sona icin alinmasi sart oldugunu biliyorum ama :)

supportların summoner seçme lüksü yoktur flash+clairvoyance standarttır

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownmisery

en iiyisi mana ve flash almak support için.tabi kaçani ben katledecegim kill lazim diyorsanız ignite ve flash da makbul.

Kendini bir yerlerden aşşağı sarkıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

quote:

en iiyisi mana ve flash almak support için.tabi kaçani ben katledecegim kill lazim diyorsanız ignite ve flash da makbul.

supportla kill alamayi beceremeyenler kendini sarkitsin biyerden ve oyunu silsin direk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

quote:

supportla kill alamayi beceremeyenler kendini sarkitsin biyerden ve oyunu silsin direk.

Oha artık
  • @mertkosova kime gore neye gore ?

ayrica ohalik bir duyum yok bence sona ile cok rahat kill alinabiliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.