Şimdi Ara

Support Cevap Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim aynı ID'ye sahip hep West'te smurf hemde East'te ana hesabım vardı. TR server olayında East hesabımı geçirmişler. Şimdi TR serverdan West'e geçmek istediğimde hata veriyor. Ondan dolayı Salı günü West'teki hesabımla West supportuna İngilizce ya ID'mi değiştirin yada Smurf hesabımı silin diye ticket attım ama hala yanıt yok.
    Bu normal mi? Ne zaman yanıt gelir? Ve yanıtın gelmesini nasıl hızlandırabilirim?

• 10.bekleme günüme giriyorum ilgi alaka 0 support ibretlik çok umutlanma.
  • Ben ip boost için türkiyeye geçtim (takımda olduğum için otomatik değil de elle geçtim) Sonra bu sabah 12 civarı supporta mesaj attım. 12.30da serverım tekrar weste aktarıldı. Türkçe supporta yazdım ayrıca.
  • Tam 1 hafta sonra taşındım ama önceden de ticket atmıştım CP atmışlardı Sıranın gelmesi ve supportun okuması ilk copy paste yapması senin durunu bir daha aynı ticketa anlatman ve yardımcı olmaları.... bende bir hafta sürdü birazda şans meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Ben ip boost için türkiyeye geçtim (takımda olduğum için otomatik değil de elle geçtim) Sonra bu sabah 12 civarı supporta mesaj attım. 12.30da serverım tekrar weste aktarıldı. Türkçe supporta yazdım ayrıca.

Deme böyle içim acıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Tam 1 hafta sonra taşındım ama önceden de ticket atmıştım CP atmışlardı Sıranın gelmesi ve supportun okuması ilk copy paste yapması senin durunu bir daha aynı ticketa anlatman ve yardımcı olmaları.... bende bir hafta sürdü birazda şans meselesi.

5 Ekim'den sonra geç kaldın muhabbeti yapmalarından korkuyorum. Ayrıca şansımı nasıl arttırabilirim?

quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

10.bekleme günüme giriyorum ilgi alaka 0 support ibretlik çok umutlanma.

Geçmiş olsun.

• east üzerinden yolla ticketi
  • east üzerinden yollayalı 3.gün türkiye üzerinden 5.gün oldu support hala geri dönüş yapmadı bana.0 alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

east üzerinden yollayalı 3.gün türkiye üzerinden 5.gün oldu support hala geri dönüş yapmadı bana.0 alaka

trdekiler oto mesaj atıyor. aynı sorunu yaşıyordum east üzerinden ticket atarak geçtim.

Support Cevap Süresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

east üzerinden yollayalı 3.gün türkiye üzerinden 5.gün oldu support hala geri dönüş yapmadı bana.0 alaka

trdekiler oto mesaj atıyor. aynı sorunu yaşıyordum east üzerinden ticket atarak geçtim.

Support Cevap Süresi

Transfer bilgilerini yazdığınız form metinini kopyalayabilir misiniz benim için?
  • Evet tamamen şansa. Arkadaşım 1 hafta belki de 10 gündür bekliyor. Bir diğer arkadaşım da 5 dakika da supporttan benimle aynı cevabı almış. Ben de açıkçası diğer arkadaşıma güvenip geçtim. Şansıma da tabi. Ama 30gün boost > transfer rpsi :D yani geçsen de rp çekebilcek durumdaysan değiyor bunu da hesaba kattım. Kalırsam veririm 2600 ü dedim 30 gün boost 3000 küsür rpydi yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Transfer bilgilerini yazdığınız form metinini kopyalayabilir misiniz benim için?

server east dil tr seçerek yolladım. east üzerinden ing ve tr üzerinden yolladıklarıma oto cevap geldi ilgilenmediler. siz hertürlü yollayın bunu biri bakar illa ki w/l ve elo sıfırlanıyor yalnız. benim boostlarda gelmemişti yine aynı supporta eklettim sonradan.

Türkiye sunucusundan Eu West'e geçeceğim fakat aynı kullanıcı adına sahip hesabım var yeni hesap açtım ve bu hesabın üzerine aktarılmasını istiyorum

Transfer Etmek İstediğim Hesabın Kullanıcı Adı:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın Sihirdar Adı:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın E-posta Adresi:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın Bulunduğu Sunucu Adı: Türkiye

Yeni Hesap
    Yeni Hesap Kullanıcı Adı:
    Yeni Hesap Sihirdar Adı:
    Yeni Hesap Sunucu Adı: Eu West

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ekim 2012; 1:03:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

server east dil tr seçerek yolladım. east üzerinden ing ve tr üzerinden yolladıklarıma oto cevap geldi ilgilenmediler. siz hertürlü yollayın bunu biri bakar illa ki w/l ve elo sıfırlanıyor yalnız. benim boostlarda gelmemişti yine aynı supporta eklettim sonradan.

Türkiye sunucusundan Eu West'e geçeceğim fakat aynı kullanıcı adına sahip hesabım var yeni hesap açtım ve bu hesabın üzerine aktarılmasını istiyorum

Transfer Etmek İstediğim Hesabın Kullanıcı Adı:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın Sihirdar Adı:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın E-posta Adresi:
    Transfer Etmek İstediğim Hesabın Bulunduğu Sunucu Adı: Türkiye

Yeni Hesap
    Yeni Hesap Kullanıcı Adı:
    Yeni Hesap Sihirdar Adı:
    Yeni Hesap Sunucu Adı: Eu West

teşekkürler

Şu an 4 tane olmasına rağmen bir tane daha ticket yolladım.
    Birde yarın hepsine cevap geliyormuş.

• West te yeni hesap mı açıyoruz aktarılması için?
  • Forumda aciklama yaptilar 5 ekimden sonra bile olsa cevap verdiklerinde senin gibi madur olan kisilerin transfer istegi 5 ekimden once oldugu surece geciricekler istenilen servera.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.