Şimdi Ara

Supplement tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Yaklaşık 10 gündür kilo alma ve hacim kazanma amaçlı vg sporu yapıyorum. 1.86 boy 60kg 'idim. 6 gün önce muscletech premium mass gainer kullanmaya başladım ve 6 günde beslenmeyede dikkat ederek 2kg aldım. İdeal kiloya (75 - 77) ulaşma süreme göre 2. yada 3. ay itibariyle diğer supplementleri kullanmaya başlayacağım. İlk olarak aklıma yatan ürün muscletech nitro-tech performance oldu. Bu ürünün yanında başka neler kullanabilirim ? Ürün içinde kreatin var ayrıca almama gerek varmı ? Çalışmalar sırasında kilomun ve kas kütlemin düşük olması sebebi ile ufak ağırlıklarda dahi güç kayıpları yaşıyorum ve moral bozuyor. Kısa sürede gelişmeme yardımcı olacak takviye kombini önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.



  • muscletech ürünlerini beğenmiyorum tabi tercih meselesi güç istiyorsan bsn nox veya nutrex hemo rage güzeldir amino asitte önemli gün geçtikçe ağırlığı arttırıcan tabi ama daha 10 gün olmuş aceleye gerek yok :) patlayıcı ürünler için erken olduğunu düşünüyorum yinede senin bileceğin iş tabi
  • Muscletech gainer ın faydasını gördüğüm için proteini de aynı marka düşündüm. 2. Yada 3. Ay olmadan kullanmıcam ama Tr deki fiyatlar malum. O yüzden kombin i oluşturup parça parça alıp bekletmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nox için daha erken 10 gündür vg yapıyorsun verdiği pump etkisi ve gücle biyerlerini sakatlayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam zaten 75 - 77 kg olana kadar gainer harici birşey kullanmayı düşünmüyorum. Buda en az 1.5 - 2 ay demek. Şimdiden yapacağım tek şey fiyatları pahalı olduğu için hepsini tek kalemde alamam , parça parça ideal kombinasyonu toparlamaya çalışıyorum.
  • Up. Arkadaşlar dediğiniz gibi supp. kullanımı için çok erken olduğunun farkındayım. Sadece elimde para oldukca alıp bekleteceğim. Nitro tech performance Ve bsn nox yanına ileriye dönük neler alıp stoklamam gerekir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileriye dönük ürünler alcaksan son kullanma tarihlerine dikkat et :) bcaa glutamin tribulus balıkyağı stoklayabilirsin
  • bence supplement vs den önce 2 yada 3 saatte bir düzenli karbo ve protein ile vucudu besle istediğin kg ulaşman daha kolay olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.