Şimdi Ara

Supplement- Antrenman- Beslenme Programı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 7-8 aydır bu sporla uğraşıyorum. Belli bi gelişme oldu fakat 7 ay için bu gelişmenin az olduğunu düşünüyorum.

Şuan belli bi düzenim var. Beslenmede biraz zayıf kalıyor olabilirim.( Günde ortalama 70 gr protein) Supplement kullanmıyorum. 180 boy 72 kg. Hacim kazanmaya çalışıyorum. Dediğim gibi gelişme oldu eski gömleklerimin içini dolduruyorum. Ama 7 ayda az gibi geldi.
    Sizden ricam
    Antrenman programı
    Supplement tavsiyesi( protein tozu bcaa vs) çok uçuk fiyatlar olmazsa sevinirim)
    Beslenme düzeni

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette araştırma yapmanı öneririm bir sürü kaynak var bir sürü şey öğrenebilirsin, youtube da videolar var ayrıca onlara da bakabilirsin. Supplement olarak antreman sonrası whey almanı öneririm, ben kreatin de kullanıyorum ve gerçekten kreatin olmazsa olmaz benim için. araştır kafana yatarsa al kreatin monohidrat saftır hangi marka olduğu önemli değil, whey olarak on gold standart kullandım bugün kampanyadan muscletech platinum whey aldım 200 tl ye. fiyat olarak uygun ve bilinen bi marka almanı tavsiye ederim, ayrıca protein miktarın çok az 120-140 arası alsan senin için daha iyi olabilir.

• Ulas. kullanıcısına yanıt
    Belli bi araştırma yaptım. Hazıra konma düşünceside yok. Sadece daha iyi bilenlerden bilgi istiyorum.
    Teşekkürler

• Kreatin, atp ile alakali bir durumdur, kisa sureli patlamalar icin kullanilie bana gore her body builder'in kullanmasi gerekir kreatin takviyesi önemlidir.. Gunluk 72 g protein alabiliyorsan supplementsiz cok iyi demektir bu. Bcaa kullanabilirsin, antremanlarini agirlastirip protein tozuda alabilirsin veya daha fazla protein alabilirsin gram bakimindan. Bol şans

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardiyo öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.