Şimdi Ara

Superplay'de maç izleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende digitürk var ben superplay daha avantajlı olduğu için onu düşündüm...Fakat izleyen birisnin görüşlerini almak isterim...HD veya normal olarak izleyen var mı ? Teşekkürler

• Ben bugün izledim HD.
  • Ben izliyorum Ligtv'yi Superplay'den HD olarak. Gayet memnunum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Görüntü ve ses gayet net. Tavsiye ederim...
  • İzlerken dikkat edin. Özellikle internet ağını kullanan başka bir program arka planda çalışıyor olmasın.
  • hd izlerken takılma oluyormu ? ben izlerken takılma oluyordu hız 10 mb
  • ya arkadaşlar bizim siteye gelmek üzere kablo çalışmalarını bitirmek üzereler ay başı büyük ihtimal 10mb hızla bağlanıcam ben akklım bu süperplay olayında bazı arkadaşlar memnun değiller bazıları memnunlar anlamadım izleyenler tam anlamıyla bi yorum yapsalar çok iyi olur bence
  • sakın almayın pişman olursunuz ben normal izlerken takılıyor hd zaten izlenöiyor gs-Fb maçında maçtan 3 saat önce açtım takılma falan yoktu ama ne zaman ki maç başladı takılmalar başladı pişman olmamak için sakın almayın bende 5gb kotalı üyelik var 1 ay oldu yaptıralı daha takılmadan maç izleyemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam TV gibi tam akici degil ne yazikki. Bende digiturk plus ile Lig TV HD izliyordum. Ekospor paket bitince superplay ile devam etmek istedim. Baslarda oldukca rahatsiz etti. Oldukca akici goruntu, takilma falan olmuyor fakan digiturk un, hele hele plus in yerini tutmuyor. Ekonomik fark cok deilse digiturk ile devam etmenizi oneririm.
  • Arkadaşlar şu an siteye erişemiyorum

Hata! Internet Explorer play.superonline.com sitesine bağlanamadı
    Yeniden yüklemeyi deneyin: play.­superonline.­com

Neden olabilir sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.