Şimdi Ara

Superonline , Youtube'da sorun yaşamaya başlayan oldu mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
13.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erimemre

    Veri alış verişinde paketleri inceleyip video stream içerikli paketleri yavaşlatıyorlar.
    2-3 Mbit arası ayrıca parçalı indirmeyi de artık engelliyorlar o yüzden turbo internet de yalan oldu.
    Tanımlayamadıkları paketleri iyice yavaşlattıklarınden muhtemelen vpn de bi işe yaramaz.
    69TL ye 3 Mbit hız veriyorlar efektif olarak.
    Kota azaltmak için aradım yapamayız vıdı bıdı ediyorlar.
    Fazladan verdiğim para haram olsun.

    Aynı duyguları benzer sebeplerle TTNET'e dair bende paylaşıyorum hocam ve sırf bu yüzden Sol'a karşı antipati besliyorum.

    Demek ki böyle zengin olunuyormuş, bol miktarda haram, kul hakkı, dolandırıcılık yoluyla. Helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'a upload video attım 4637 dakika kaldı diyor Kanalıma oynadığım oyunları kaydedip koyuyordum uzun zamandır video ekleyemiyorum haram olsun verdiğimiz paralar. 3 aydır böyle kullanamadığımız hizmetin parasını almayı nasılda biliyorlar. İptal ettirsem alternatif yok anasını satim lanet olsun bir tane düzgün hizmet yok lan bu ülkede , tüm dünyadaki en pahalı ve en dandik internet bizimkisi olabilir

    Kin dolu bi şikayet formu gönderdim eğer arayıp saçma sapan şeyler söylemeye kalkarlarsa ağır küfür edicem hatta belki direk sönmez dayının videolarından birini açıp dinletirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 10 Kasım 2012; 22:35:17 >
  • Uploadı iyi diye tercih ediyordum ama sağ olsunlar dün 20 mb dosyayı maille atmak işkence oldu.
  • Dün bana sizin modem bozuk dedi ya :S Uplaod sorunu çözülmüş şuan bir sorun yok diyor, suçu modeme atıyor. Allahınızdan bulun !!!!

    Upload hızları önemlidir dedik candır dedik. Bunlar onu bile kısıtlıyolar. Biz yükselmesi için çaba harcarken düştüğümüz duruma bak.

    Upload hızları ile ilgili görüşlerinizi aşşığıda verdiğim donanımhaber forumunda ki konuda paylaşırsanız sevinirim.Genel Upload Konusu !

    Konu ;

    UPLOAD Hızları için BTK Şikayet [Upload-Ping]
  • An itibari ile upload komple gitti kesildi şu an diyebilirim sıfır. 3 aydır zaten düşüktü 10mb bir dosyayı 8 saat gibi bir sürede upload ediyordu oda gitti.
  • evet sabahtan buyana upload yok..speed test ve hizinitestet.com ölçümleri de upload hatası veriyor..indirme hızı da stabil değil..20 mbit kullanıcısıyım 3 yıldır..1 haftadır aldığım indirme hızı bazen 25 üzeri bazen de 15 altı ... ( lan kablo ve wireless farketmiyor )
  • Sürekli anlık kopmalar(hiç bir ışık sönmüyor ama harekette etmiyor), upload sorunu vs.. online oyun zaten işkence olmuştu, artık sitelerde gezmek bile sıkıntı.
  • Lanet olsun, bıktım artık. Digiturk Play abonesiyim, maçları netten izliyorum 2 senedir.1 aydır maçlarin görüntü kalitesi rezalet. Cam gibi görüntüden nelere düştük. Bunu kim karşılayacak arkadaş valla ilk baglattirdigim zamanlarimi özledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sİtelerde de nedense bir yavaşlık off Superonline
  • Bir arkadaşımın hışımla araması sonucu router'ı burkalayarak Youtube olayını uzaktan düzelttiler. Demek ki istediklerinde ve pençe gösteren müşteriye sorunsuz bağlantı verebiliyorlar.

    Bu kadar güvensiz ve çifte standart uygulayan Isp'ye neden geçeyim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Bir arkadaşımın hışımla araması sonucu router'ı burkalayarak Youtube olayını uzaktan düzelttiler. Demek ki istediklerinde ve pençe gösteren müşteriye sorunsuz bağlantı verebiliyorlar.

    Bu kadar güvensiz ve çifte standart uygulayan Isp'ye neden geçeyim ben.

    Yazdığınız iyi oldu. Bu sorun için ne zamandır ararım modundaydım, yarın kesin ararım artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarın upload,youtube,anlık kesintiler için arayacam...
  • Beyler upload düzeldi Sonunda yaw aylardır ne eziyet çekiyordum takır takır yüklüyor şu an inşallah geri bozulmaz

    youtube'da düzelmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 12 Kasım 2012; 15:58:35 >
  • speedtestteki uploadu bitirememe düzelmiş ama youtube hala aynı
  • Biri dizimag a da bakabilir mi ? 16mbs ye kadar Adsl 720 de jet gibi, 50mbs superonline yuklemiyor bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler birileriwww.dizi-mag.com u deneyebilir mi ?

    Ve ping atar misiniz ?


    Bilmeyenler icin ;


    Baslat a Cmd yaz enterla, komut sistemine sunu yaz ; Pingwww.dizi-mag.com /t

    Biraz ping atsin 30-40 defa en az sonra ctrl+c ye basin ve sonucu burada paylasirsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam en güncel bilgiyi ben veriyim arkadaşlar. Yaşım 33. Sorunu goole'dan görünce üye olup sizlerle bildiklerimi paylaşmak istedim.www.yil1912.org taraftar sitesi sahibiyim. Bu işlerden iyi derecede anlayan bir kardeşinizim. Konuyla 1.5 aydır uğraşıyorum. Size söyle destek vereyim. Ben full maç olarak her hafta 90 dk görüntüü45 şer dk halinde ilk yarı ve ikinci yarı olarak içeri atarım. Ara sıra Karşıyakamız'ın basket maçları olur içeri atarım. Ya da tasarı videoları filan.
    Şöyle söyleyebilirim 1.5 ay öncesine kadar resmen uçakla uçuyordum, 3.5 gblık ilk yarı ya da ikinci yarı 2,5 saatte youtube'taydı. şimdi bunun süresi durun şaşırmayın 1 gün(24 saat) Sizin yaşadığınız sorunları bende İzmir'in göbeği Karşıyaka'da yaşıyorum. Sorunlar download anlamında yok. Upload anlamında da
    bu sorun youtube ile ilgili cuteftp kullanıyorum. Siteye video gönderdiğideki upload hızım 5 mbit. Vimeo ve DailyMontionda bu sıkıntı yok. Youtube'un superonline tarafına koyduğu bir kısıtlama gibi geliyor bana. Ya da TTNET, superonline hızını çekemeyip, youtube'a baskı yapıyor, adamlar uçuyorbiraz yavaşlatın diye:) Konu bizim çok canımızı sıktı. SUPERONLİNE M.H aradım 2 hafta ilgilendiler. MODEM BİLE DEĞİŞTİ. ama değişen bişey yok. Heee uploadta donma sorununa gelince, evde iki bilgisayar var.ikisi de laptop. birinde youtube upload süresi aniden % 34 oluyo atıyorum ve öyle kalıyor. Diğerinde ise % değer yavaş yavaş artıyor ve upload etmeyi başarıyorum. Hani şuan uçaktan indim,reno clio ile 80 km/s hızla gidiyorum sanki.
    Çözüm mü? Uğraşmayı ÇÖZEMİYECEKLER.. Ne yazıkki biz böyle UPLOAD çular sürünüp duracaz. Çünkü sokaktan 100 kişi topla, upload eden 3-4 kişi. Adam salla upload diyor ve kaybetmeyi göze alıyor. Bu sorun download kaynaklı olsa yer yerinden oynar, 1-2 günde çözülürdü ne yazıkki. BEN SUPERONLİNE KULLANDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYDUM AMA ŞUAN LANET YAĞDIRIYORUM. 20mbit eyvallah ama 1.5 aydır çözülemeyen youtube upload büyük sorun...




  • Direk alakası yok ama, bu aralar okulun internet'inden belgesel videoları falan indiriyorum Youtube'tan. Videoların indiği sunucuların bazıların tracert yaptığımda çok kısa sürede sonuçlanıyor ve bu adreslerde cache.google.com yazıyor. Ancak bu yazıyı hostname olarak dönen sunucularda indirme hızım 200KB/s geçmiyor. Bazı videolarda ise tracert Amerika'daki Google IP'lerine kadar 15 - 20 adım atlıyor ancak 850 KB/s hız ile indiriyor.
    Diyorum ki, Google Türkiye ya da yakın bir ülkede cache.google.com adını dönen sunuculara sahip bir veri merkezi açtı ya da bir merkezi ile anlaştı mı? Teorik olarak daha hızlı olmaları gerek bu sunucuların ama 100 KB/s ile video indiriyor buradan, yani ABD sunucularına göre daha yavaş.
    Sizin video yükleme işlerinizde de bu Türkiye sunucusuna veri göndermeye çalışıyor ama yoğunluk veya başka bir hattan, ya da SOL'ün o veri merkezi ile arasındaki yetersiz kapasiteden dolayı bir sorunlar yaşanıyor olabilir mi...




  • Sorun sadece youtube değil ki tüm video sunucuları sorunluydu.
    Dediğim gibi şaka olsun diye tüm video hosting siteleri mi süperonline firmasına sorun çıkarıyor.
  • ben dizimagde sorun yaşamıyorum takır takır indiriyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.