Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
82
Favori
287.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar artık müthiş sıkılmış...Bunalmış ve çaresiz hissediyorum...Nasıl bir firmadır anlamış değilim...Anladığım kadarıyla fiber kabloyu döşedikten sonra ki onlarıda çok kaliteli firmalar aracılığıyla yapmış değiller gözlerimle şahidim...Yatırımını daha çok ellerinde bulunan fiber ama oldukça kalitesiz bu bağlantıyı kapı kapı satsınlar diye elemanlarına vermişler...Ve bolca aldıkları o ucuz modemlere...Zira insanlar pingden şikayet ettiklerinde vermişler modemi vermişler modemi...LÜTFEN bir kişide yardımcı olsun artık araştırmadığım forum araştırmadığım yer kalmadı...1.5 senedir rezilliğin dibini yaşıyorum resmen...200 megabit internet aldım Ethernet kullanıyorum 1 tek telefon yada başka hiçbirşey bağlı olmamasına rağmen...Uyduruk Speedtest sonuçları uçuyor kaçıyor diye gösteriyor fakat...Youtube'ta bir videoyu bile rahat 5-10 saniye bekliyorum açılsın diye...Modemi Huavei'nin Wi-Fi 6'sından aldım ki Wi-Fi'ye ihtiyacım yok...Yurtdışında bir oyun serverina bağlanıyor ping değerlerim normal gibi görünüyor...Ama sanki akvaryumun içinde oyun oynuyorum...10-15 dakika sonra oyun oynarken midemin bulandığını hissediyorum...KARARLILIK SIFIR...Hatta eksilerde...Devamlı değişken bir ping...Allah aşkına şu işten anlayan arkadaşlar Zaq sizlerin birçok konuda yanıtlarınızı okudum...Fakat internet bilgim oldukça kısıtlı olduğu için birçoğunu anlayamadım...Tabii bunca süre zarfında orayı burayı bızıklarken bir baktım ki birçok konu hakkında ufakta olsa bir bilgi birikimim oluşmuş...Superonline Fiber mi TTnet Adsl mi bugün önüme koysalar hiç tereddüt etmeden TTnet Adsl seçicek kafadayım...Cgnat'tan çıkmak için Statik ip bile mevcut...Ne yapıcaksam?...Aylık 200 TL para ödüyorum ve BANA MÜTHİŞ kalitesiz bir internet veriyorlar karşılığında...Bir akıl gösterirseniz çok sevinirim...Halihazırda sözleşmenin bitmesinede 4 ay var...Şok marketlerde satılan 70 TL'lik interneti alıp deneyeceğim yeminle...Aylık nasıl olsa...





  • Zte H3600 Wifi6 modem de wifi kanal ayarını modem arayüzünde nerden yapabilirim, o kadar baktım göremedim.

  • Suiciderim S kullanıcısına yanıt

    Superonline fiber hattımın yanında turknet vdsl kullanıyorum düşük ping gerektiren uygulamalar için, turknet olan hattım valve vienna sunucusuna 40ms civarı verirken sol ftth hattım ortalama 70ms veriyor, bu pingi sol üzerinden düşürmenin 2. yolu ise itldc üzerinden sunucu kiralayıp üzerine wireguard vpn sunucusu kurup oradan bağlanmak, tabi buda sağlayıcı tarafında yapılacak bir iyileştirme kadar etkili değil. Sol taahhütüm bittiğinde millenicom üzerinden 100mbps taahhütsüz pakete geçiş yapmayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D1AC3835 -- 23 Ekim 2021; 21:34:42 >
  • Ping açısından aynı upload değerlerini alan vdsl ve fiber internet arasında fark olur mu? Fiber daha stabil ve daha düşük ping falan gibi? Yoksa 10mbit upload vdsl ve 10mbit upload fiber aynı pingi mi alır?

    Yeni bir eve taşınıcam kısmetse, binada altyapı sorgulatıyorum şöyle durum; turktelekom hipernet var gözüküyor, turknet vdsl gözüküyor, superonline fiber diyor. Hangisi doğru bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt

    Ping ile bantgenişliğinin alakası yok, normalde fiberde vdsle kıyasla ping ortalama 3ms daha düşük olur fakat en büyük etken internet sağlayıcısının routingi ve diğer firmalar ile yaptığı peering, muhtemelen binanızda TT VDSL ve Superonline Fiber altyapısı var.

  • Evet hocam sanırım dediğiniz gibi durum. Millenicom la görüşme sağladım, Birebir aynı şeyi söyledi sizle. Turktelekom çağrı merkezi ise adresinizde fiber için boş port yok fakat vdsl mevcut dedi. (94mbps)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın daha yeni görebildim umarım halletmişsindir ama halledemediysen ben yönlendireyim.

    Modem arayüzüne girdiğinde üstten local network'ü seçeceksin. Sonra sol menüden Wlan seçeneği, orada Wlan basic sekmesi ekranda açık olacak zaten. Orada Wlan Global Configuration var o bölümü açın. 2.4 ve 5 ghz için hangi bölümden kanal seçecekseniz channeldan istediğiniz kanala ayarlayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zte wifi6 modemlerde kullanıcı adı ve şifresi öğrenebilme yolu bulundu mu.

  • Mirket34 kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam çok sağolun. O gün karıştırdıktan sonra bulabildim.

  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam

    superonline fiber eve kadar kullanıyorum.huvai hg255 modemı bagladılar 1,5 ay oldu baglandıgı gunden mennunyetlıkler cogalıyor.

    ping yuksek cozum bulmadılar.

    sımdı 15 gundur hat dalgalanmaya basladı 35 mbps fıber hızımız baglı 38 mbps net gelıyor olctugumde.fakat 15 gundur dovloader yaparken hız sabıt olmuyor dalgalanma yapıyor tek kullanıcı oldugu halde.5 ghz baglıyız modeme 2 mt uzakta.sn de 4 mb den baslıyor duse duse 10 kb ye kadar dusuyor ...mh lerı o kadar ayar yaptı ıse hıc cozum olmadı.servıs gonderın dıyorum ucretlı gonderızı tek ıstedıklerı para -_-bu fırma kadar para seven gormedım

    baglattım saat 17,00 ertesı gun ping yuksek dıye ıptal yapıyorum dedım 450 tl cayma cıkardılar.bugun yıne ıptal yaparsak dedım 1,5 ay oldu tek fatura odedım daha 942 tl dedıler..resmen ınsanlarla dalga gecıyorlar dedım 6 ay dursak 2000 tl ısteceksınız gun gectıkce yukseltıyorlar anlamıs dıılım.

    kafam bozuluyor tasıcam yada kapatacam ınternetı cayma bedelı olmadan baska eve tasısam orda fıber yok cayma bedelı dısında bırsey alabılırlermı...kalkıp telekom uzerınden tasıdıgım yere vdsl verebılırlermı cunku baska adresdekınde fıber yok ..

    modem degısıtırın dedım wıfı 6 modem verelım dedıler 5 tl daha fark verırısınzı dedıler.degıstıren oldumu modem kurulum ıcın 80 tl para ıstıyorlarmı servıs hep ucretlı dıyorlar her zamanda.





  • Arkadaşlar merhaba,
    Wifi 6 modem bağlandıktan sonra evdeki phlips olan tv smart tv oturumunu açamıyor. Diğer tv de sorun yok. Sonra 5g yi kapattım tv normale döndü. Şimdi tamamen 5g yi kapatmak olmaz. Sadece o tv nin 2.4 ghz üzerinden bağlanabilmesini nasıl sağlarım. Malum eski modemde 2.4 ile 5g ayrı çıkıyordu. Bu modemde tek isim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WIFI 6 modemı 5 tl fark odersınız dedıler aylık bana 12 aylık tahattdutlu oldugu ıcın zaten modem ıadelı sonunda.

    eve gelıp ucretsız degısıp yapıyorlarmı..

    yoksa her servıs ucrete 80 tl ıstıyorlar o sekılmı modemını degıstıren varmı.

    odaya kadar fıber gelıyor sonlandırıcı baglı sonra huvai hg255 baglı.

  • ZTE H3600 için root şifresini nasıl bulabiliriz acaba?


    Root şifresi olmadan bridge mode'a alamıyoruz ne yazık ki.

  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Hocam neden bridge moda alacaksınız direkt olarak WAN şifresini çekip başka cihaz takabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt

    Eskiden beri SOL modemi yerine Asus AC87U kullanıyordum.

    Son zamanlarda iyice sorun çıkartıyor, ısınıyor vs.

    Router'ı modem işleri ile yormadan router olarak kullanmayı düşünüyorum.

    Bu sayede performansı da artabilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum ne kadar mantıklı olacak :)

  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Eğer pppoe bilgilerini Turkcell cihazını bridge moduna alıp yine asusa girecekseniz aynı şey olmuş olacak Turkcell cihazı arada boşuna aldığı dijital sinyali yine dijital olarak asusa verecek(altyapı fiber diye tahmin ediyorum) ben kendim ZTE h3600 Wi-Fi 6 cihazını kullanıyorum ve gerçekten kendim para verip daha iyi bir modemi uyguna alamam. Cihazlara interneti vermek ve stabilize konusunda çok iyi. Bu cihazdan talep edebilirsiniz eğer 100 ve üstü hızınız varsa

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt

    Wan şifresini nasıl öğrenebiliriz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eto83 kullanıcısına yanıt
    Umuyorum dh harici bir forumun linkini paylaşmak yasak değildir çünkü ben 2 kez ZTE h267 ve ZTE h3600de bu yöntemi kullanarak şifremi çekmeyi başardım ondan bu kaynağa kefilim.https://www.technopat.net/sosyal/konu/superonline-hg255s-wan-fiber-sifresi-oegrenme.835448/

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt

    Güncel olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.