Şimdi Ara

Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
24.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
435 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superonline fiber. 28/24 çıktı. Upload 5den yukarı çıkmazdı. Şu an ikisinin hızı da stabil. Pazar günü download hızı 25le başlayıp yavaş yavaş 10a kadar düşmüştü.

    Bu arada benim wifi 2 dakikada bir kopuyor. 4-5 kere aradım, modemde sıkıntı mı var dedikçe her seferinde; bi reset atayım, hadi bu defa da sen reset at, aynayı hiç görmesin, camdan daha uzağa taşıyın, olmadı bi de aynı anda reset atalım gibi cevaplar veriyorlar. Sıkıldım valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter etkinliği olsun ve tüm tt ceolarını etiketleyelim, #UploadhızıArtırılsın #ttnet @krc_ysf şeklinde başlayalım. ben bir tane twit attım.



    destekleyin lütfen : https://twitter.com/hashtag/UploadH%C4%B1z%C4%B1Art%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 9 Nisan 2020; 16:33:24 >
  • turksat a buradan yazmıştımhttps://twitter.com/turksatkablo/status/1247948436550356998
    Hizmet no istediler talebimi iletmek için.
    Turksat kullananlar desteğinizi bekliyoruz
  • Demekki isteseler gayet rahat bir şekilde yapabiliyorlar. Yok altyapı yetersiz yok şişme olur fln komple hikaye

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatalrhymex

    Demekki isteseler gayet rahat bir şekilde yapabiliyorlar. Yok altyapı yetersiz yok şişme olur fln komple hikaye
    Aynen öyle. Über olmasa da, altyapı var ülkede. Ama işlerine gelmediği için tatava yapıyorlar sadece. "AKN kalkarsa internet felç olur" diyorlardı. Ne oldu? Hiçbir şey. İşleri güçleri yalan dolan.
  • Bizde bekliyoruz..
  • 2020 de 4 mb upload hızı olmaz, 3. Dünya afrika ülkelerinde bile bu düşük hız yok, başta online eğitim veren hocalar daha sonra biz youtube, twitch yayıncıları olarak stabil bir upload hızı istiyoruz gerekirse uygun fiyatlara upload paketleri verilsin, downloadla işimiz yok upload lazım upload

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom ağa işini biliiiir :) hatta 0.75mbps olan hızı daha da düşürsün, 0.25mbps yapsın 89 liradan satsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 9 Nisan 2020; 16:23:33 >
  • Bilmiyorum kapatacagim ne olursa olsun a*k dünyası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020 20 mb
    2030 30 mb
    2040 40 mb
    2050 50 mb ......... Ağam bizle eğleniyyy

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT Net yillardir kullanicisi olmama ragmen hic iyi bir fiyat vermemisti. Iyi ki Superonline'a gecmisim. TT mobil hatti da tasidim. Tivibu'nun 1 ay taahhutu kaldi onu da kapatacagim. Bundan sonra TT ile isim olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakınız bu Turknet yapa bir hat santrale uzak olduğum için aldığım değerler yazıyor.
    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

  • khaos kullanıcısına yanıt
    Benim 1137 metre uzağımda :)
    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

  • Bence bu hız kalıcı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theraptorx

    O günleri çok net hatırlıyorum. İnternet hızımız her sene 2 katına çıkıyordu. Özelleştiği sene hızım 8 ya da 16mbitti, şu an zar zor 14 mbit. Özelleştirme sonrası şirketin içinin de boşaltıldığı, paranın büyük kısmının temettü olarak yurt dışına aktarıldığını ve son olarak bankaların verdiği kredilerini kurtarmak için şirkete ortak olduğunu her yerde görebiliriz. Özelleştirme olmasaydı çoktan nasıl rahmet okuyorduk anlamadım. Devletin batırdığı bir kamu kuruluşu var mı? Mesela THY batık mı? Aksine bir çok şirket devlet tarafından kurtarılıyor.

    Alıntıları Göster
    Hocam 39 yaşındayım ve 1999 yılından beri internet kullanıyor sektörde çalışıyorum. 2005 özelleştirme yılında da turk telekom binasında görevli bir çalışandım.

    web archives sitesine bir bakın hatta ben aşağıda ekran görüntüleri aldım, yıllara ait hızlara bir bakın bakalım. 2005 de kb tarifeler var. max 2mb tarife var. öyle 8-16 lar almanız mümkün değil. 2011 yılında ise 16 mb leri ve sonra 32 lere kadar da gitti.

    turktelekom hiç bir zaman zarar etmemiştir, tasvip etmesemde oger e işletme ortaklığı verilmiştir ve neredeyse yarıya yakın belki birazdaha çok belki birazdaha az oranlarla devlet ortaklığında devam etmiş bir özel şirket pozisyonu almıştır. şirket ilk seneler yatırım yapmış ve tüm gelirden verdiği vergi ile beraber ortaklık payını da devlete ödemiş bir şirkettir. devlet burada zarar değil fazlasıyla kar elde etmiştir. ancak oger elde ettiği kendi kar payını içerde borçlara değil dışarda borçlarını kapatmaya kullandığı için bankalar telekomdaki oger payına sahip olmuştur.

    telekom adam gibi işletilseydi çok daha fazla kazanırdı evet ancak mevcut şartlarda olması gereken en iyi şey oldu ve özelleşti. ancak özelleşme sonrası kontrol sağlanamadı ve yatırımların devamını getirtemedi devlet. Böyle oluncada devlet daha çok kar edebilecekken kardan zarar etmiş, milletse toptan aldığı kötü ve düşük kalite hızdan dolayı zarar etmiştir. ama şirket devlet elinde kalmış olsaydı da hala çoğunluk 8-10mb leri konuşuyor olurduk. ki o hızları hala alamayanlar bile var. Telekom genel müdürlük binasında yaş 50+ 100lerce insanın günde 2-3 saat mesai sonra kahve çay sigara ile, bilgisyaarda borsa ile geçen günlerine şahit olunca özelleştirme iyi oldu diyebiliyorum. Şimdi o binalara gidin ağzına kadar mühendis ve teknisyen tekniker dolu.

    bunlarda yıllara göre ekran kayıtları:

    2005 mak hız 2mb
    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!




  • Bu tweetin altına Vodafone, Türk Telekom, Millenicom ve TurkNet gibi diğer sağlayıcıları etiketlerseniz dikkatlerini çekmiş oluruz.

    https://twitter.com/shiftdeletenet/status/1248212066013511681
    ----------
    Vodafone hesapları : @VodafoneDestek ve @VodafoneTR
    Türk Telekom hesapları : @TTDestek ve @TurkTelekom
    Millenicom hesabı : @millenicom
    TurkNet hesapları : @TurkNetDestek ve @TurkNet
    ----------

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazılmış bir dilekçeyi Twitter'dan ve emailden türk telekoma atarken ....... Bile turtelekom kopma yada ping sorunu yaşıyor...bu virüs muhabbetinden Once fiber için turuncu kablo dosediler santralleri yenilediler hala hız 8-9 megabit eskiden 16 megabit derlerdi şimdi 12 megabit öneriyorlar baktılar ki 16 alan yok 🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

    Yalnız ADSL kullanıcılarının birşeyi unutmaması lazım.

    ADSL2+ Geniş bant ADSL- sinyalini 2,2 MHz e kadar arttırarak en yüksek veri akış hızını alıcı tarafına doğru 25 Mbit/s kadar arttırmayi mümkün kılmıştır. Bu hızda HD/SD-TV kanalları izlenebilir.

    Firmalar, veri gönderim hızını düşük tutup, alış hızını arttırmak suretiyle bağlantıları daha da hızlandırabilmektedirler. Bu şekilde ADSL2/2+ çeşitlerinin en yüksek veri gönderim hızı 3,5 Mbit/s değerine kadar yükseltilebilmiştir.
    Hocam merhaba. Bende teknik detaylara dikkat eden birisi olarak mesajınızı okudum. Benim şu an gördüğüm kadarıyla (en azından bulunduğum bölgede) Adsl 2+ profilinde (24 mbps down) pratikte upload hızı max 1-1.2 civarı dolaşıyor. Bende DSLAM sinyal olarak A/L/M Annex'lerini veriyor. Frekans sistemine baktığımda zaten en baba olan Annex M (G.992.5). Annex J galiba kullanılmıyor klasik ses (POTS) hizmetini eş zamanlı olarak desteklemediği için. Bu durumda teorik olarak 3+ mbps destekleniyor gibi görünse de 1.2, bilemediniz max 1.4 mbps civarı upstream veriyorlar. O da Snr ve Zayıflama değerleri uygunsa. Keşke Superonline gibi fiber çekseler de bu geri kalmışlık son bulsa ama onda da kendi bug'lu açık dolu çöp router'larını kakalama durumları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Nisan 2020; 17:44:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Upload hızı derken ?

    Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!
  • Hocam, konuyu daha uzatmayayım. Yaşım daha büyük senden :) En iyi şey oldu özelleştirdi ancak özelleştikten sonra devletin yatırım yaptıramamasından dem vuruyorsun. Özelleştirme sonrası devletin bir karı olmadı.Daha geçen hafta oradaydım ve geçmişten farklı bir ortam göremedim maalesef. Hızlı internete kavuşmam için taşınmam gerektiği söyleniyor :) Hızlı internet bana değil, ben hızlı internete göre davranmalıymışım.
    Asıl Devletin dayatması olmasa hala 4 veya 8 Mbitleri konuşuyor olurduk. Devlet AKN'yi önce kısıtlayıp sonra kaldırmasaydı buradaki upload hayalleri ya da Fiber İnternet hayaldi bana göre.

    Bu arada benimde karşı olduğum şey özelleştirme değil kime özelleştirildiği ve sonrasında yaşananlar. Özel girişim için Superonline son derece başarılı bir örnek.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.