Şimdi Ara

Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
24.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
435 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pek sevinemiyorum bu haberlere çünkü genelde bize ne verilse iki katıyla geri alınıyor. Benim paket 35mbit Türk Telekom ama bu aralar hız iyice sapıtmaya başladı. Topyekün ülkece zihniyetimizin değişmesi gerekiyor.

  • Sadece karantina için ise kötü. Genel olarak 20 ise güzel bir adım. Herkes simetrik ya da yakın alırken bizim 100/5 gibi rakamlar komikti. Umarım hata yapıp geriye çekmezler. Fiber alt yapıya verin kardeşim zaten hızı ne olacak. Adam hızlı çekse kime ne zararı var sanki? Çektiği dosya boyutuna göre para ödenmiyor mu ispler tarafından?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell'inde telekomuna fiberini kullaniyorum. turkcell belirgin sekilde cok daha iyi. telekomun 100mbit paketinde upload 3mbit, saka gibi.

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Nerelerde yapa santralleri var belli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çorum turk telekoma cocuklarim ders icininternet basvurusu yaptim komsularimda internet var sag sol ayrica telefon hattim cekili alt yapim yokmus komsularimdada gözukmuyormus yanlis biliyormus sıgır bunlar sıgir nerden nasil kullaniyorlar diyorum kadin karsimda boynunu büküyor ne yapcan alt yapidaki elamanlari ariyor tel sesi disari veriyor adam diyorki onlarlami ugrasacak gonder gitsin diyor biraz sesli konustuydum guvenligi cagiracagim lutfen disari cikin diyor illaki illagel calisacaksin her isi calarak çirparak yapacaksin zorluyorlar yap yapp diyee????????

  • experiment67 kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetlerinden sozunu al. Anca oyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bir başka.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki bu Superonline'nın yaptığı artış evde olunan süre boyunca mı acaba? Hayat normale dönünce up hızları da aşağıya mı inecek?
  • yalnız upload değil 25mbit internetim 50mbit olmuş ekstradan ben 11 gibi farkettim aradım hemen sordum sonra para mara isterler v.s diye.

    telefonda konuştuğum kişi bana böyle bir bilgi vermedi kendileri de bir aksaklık yada yanlışlık olabileceğini söylediler. ben söyleyeyim de dedim. sonra bana fatura matura fazla gelir diye

    baştan söylüyorum dedim. yok dediler ekstra bir fark asla gelmez diye.

    bu bilerek mi yapıldı hata mı yoksa nedir bilmiyorum.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Turkcell fiber altyapısı gelse bulunduğum yere bir saniye düşünmem. Allah Türk telekom belasını vermesin kimseye. Fiber’de bile 1.30Down ne Allahsızlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeroTech

    Alakası yok. Türk telekom özelleşmeden önce çok daha hantal ve geri bir şirketti. Özelleştiği yıl itibari ile yapışan altyapı yatırımları ile sunulan hizmetler 4-5 kat arttı.

    Telekomda kb ler ile satılan hizmetler mb seviyelere çıktı.

    Haa ama bu demek değil ki yapılan yeterli. Tt yaptığı yatırımı işte ilk özelleştirmenin 3-4 yılında yaptığı ile bıraktı ve kaymağını süpürmeye başladı. Özelleştirme içeriğindeki hatalar nedeni ile altyapı yatırımları kısıtlı kaldı ve hala memleketimin birçok yerinde 3-5mb hızları aşamayan bir şirket oldu. Adam gbi yatırımla milyonlarca abonesi ne yüksek hız internet verebiilecekken beceriksizlikleri dolayısı ile abonelerini hep diğer iss lere kaptırdı ve halen kaptırıyor. Acınası bir şirket oldu. Ama özelleşmeseydi de çoktan rahmet okumuştuk

    Alıntıları Göster
    O günleri çok net hatırlıyorum. İnternet hızımız her sene 2 katına çıkıyordu. Özelleştiği sene hızım 8 ya da 16mbitti, şu an zar zor 14 mbit. Özelleştirme sonrası şirketin içinin de boşaltıldığı, paranın büyük kısmının temettü olarak yurt dışına aktarıldığını ve son olarak bankaların verdiği kredilerini kurtarmak için şirkete ortak olduğunu her yerde görebiliriz. Özelleştirme olmasaydı çoktan nasıl rahmet okuyorduk anlamadım. Devletin batırdığı bir kamu kuruluşu var mı? Mesela THY batık mı? Aksine bir çok şirket devlet tarafından kurtarılıyor.




  • Saldım maili :D
  • bu gün eve gelen superonline teknik elemanına göre sadece geçici süreliymiş

    10 senedir hala 5 mbit upload alıyorum fiber internet pes ya pes

    gene 5 mbit e dönecekler anlaşılan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    burda konu bir cok insanı yanıltıyor. virüs nedeniyle insanlar evde. superonline da bir kampanya yapmiş 1 aylık.ve hızları yukseltmiş. bu bir taktik. millet turkcelle basvursun diye yapılmış bir taktik ve ne yazıkki konuda da gorduk ki gecenler var. 1 ay sonra aksam 8 den sonra gorurum ben o arkadaşları.
    Vodafonlamı Karıştırdın Üstat Akşamları hız düşmesini ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 9 Nisan 2020; 14:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberden Bahsettim hocam.. 100mbit var akşamları dahi 100 veriyor..Süperonline fiber.. Şimdi anladımmı kimin şeyi Ha..Birde kullanan Arkadaşlar varmış Bırak arkadaşlarının şeyiyle Kendi şeyini söyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 9 Nisan 2020; 15:5:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam fiber alt yapılarda zaten olması gereken şeyler 20mbit upload
  • Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

    Turknet.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.