Şimdi Ara

Superonline telefon hizmeti nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    Bir hata yapıp superonline fibere geçtim. Bari telefon ücretinden kara geçeyim diyorum. Superonline telefon hizmeti nasıl , memnun olan var mı. Hizmet kalitesi düzeldi dedi pazarlama yapan kişi. Ancak onda da internette olduğu gibi sıkıntı çekmek istemiyorum. Ne dersiniz geçmek mantıklı mı. Geçmek mantıklıysa hangi paketini önerirsiniz? 100 dk. paket yeterli oluyor mu, yoksa kota çabuk mu aşılıyor. Sabit hattı şehir içi olarak az kullanıyoruz.Görüşmelerimiz çoğunlıkla cep telden yapıyorum.

    Görüşlerinizi, yardımlarınzı bekliyorum.

    Sağlıcakla kalın



  • Fiyat açısından kesinlikle daha kârlı olduğunu düşünüyorum ama açıkçası hizmet kalitesi açısından bir fikrim yok zira evde telefonu benden başka herkes kullanıyor. Ha şimdiye dek de pek sorun olmadı bir kere sesin yankı yapması olayı oldu onu da düzelttiler açıkçası teknik destekten de memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hattı az kullanıyorsanız sizin için superonline iyi olacaktır zira sabit ücret yok, konuştuğunuz kadar ödüyorsunuz. Bu ay bana 2 lira fatura geldi.
  • merhaba,

    Bilgi için teşekkür ederim.
    Arkadaşlar başka kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur. Superonline nın internet hizmeti ile ilgili forumda yorum çok fakat telefon hizmeti ile ilgili yorum oldukça az.
    Bir arkadaşımız 100 dk/ ay kotasının çok az kaldığını, kotayı çok çabuk aştığını söylemişti. Bir de cep tel ile görüşmeler 30 sn de bir kontur attığını söylemişti.
    444 lü hatlar ile ilgili durum nedir, bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum

    Sağlıcakla kalın
  • Çok konuşursanız çabuk aşılması normal tabi

    Ücretlendirme periyodu cep telefonları yönünde yapılan aramalarda 30 saniyedir.
    444 lü numaraları ararken de başına alan kodu koyarsanız şehiriçi tarifeden ücretlendirilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 11 Ocak 2012; 20:54:51 >
  • ben 2 ay once telefon hattımı taşıyarak abone oldum internette hic sorun yasamadim fakat ilk hafta telefon yuzunden çıldırırım ararlar kapalı gözükür ararsın sinyal yok vs su an ikiside gayet düzgün bir sekilde çalışıyor sana tavsiyem alır almaz modem yazılımını güncelle saygilar...
  • 0850 varya numaralarda bir yere başvurunca millet anlamıyor.

    Ama güzel tavsiye ediyorum.
  • Telefondan gayet memnunuz açıkçası biz aile olarak. Ücret daha az dediğiniz gibi. 100 Dk yeter mi , diye sormuşsunuz ama bu sizin bileceğiniz iş. Herkesin kullanımı farklı sonuçta. Hat kalitesi vs sorun yaşamadım, ses gayet güzel bir fark yok açıkçası telekoma oranla. Tek kötü yanı telefon hattının modemde olması. Yani elektrik kesintisinde ya da herhangi bir modem arızasında telefon devre dışı maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _botturgec_

    Telefondan gayet memnunuz açıkçası biz aile olarak. Ücret daha az dediğiniz gibi. 100 Dk yeter mi , diye sormuşsunuz ama bu sizin bileceğiniz iş. Herkesin kullanımı farklı sonuçta. Hat kalitesi vs sorun yaşamadım, ses gayet güzel bir fark yok açıkçası telekoma oranla. Tek kötü yanı telefon hattının modemde olması. Yani elektrik kesintisinde ya da herhangi bir modem arızasında telefon devre dışı maalesef.

    Evet tek kötü yanı bence de o :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewil_death

    ben 2 ay once telefon hattımı taşıyarak abone oldum internette hic sorun yasamadim fakat ilk hafta telefon yuzunden çıldırırım ararlar kapalı gözükür ararsın sinyal yok vs su an ikiside gayet düzgün bir sekilde çalışıyor sana tavsiyem alır almaz modem yazılımını güncelle saygilar...


    Merhaba,

    Bilgiler için teşekkür ederim. Bulunduğum bölgede elektrik kesintisi biraz fazla oluyor malesef. Ama fibere geçince tek vantajlı yanı telefon oluyor sanırım, internetin pek cazibesi kalmadığı düşünülürse, elektrik kesintilerini kabulleneceğiz.

    Modem yazılımının güncelleştirilmesi ile ilgili bulabileceğim bir rehber veya link var mı?

    Sağlıcakla kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.