Şimdi Ara

SUPERONLINE TELEFON HİZMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorum fazla uzun olmuş galiba, kısaca yeniledim.

    uydunet ve fiber internet arasında tercih yapmam gerekiyor. telefon hizmeti 5-6 ay için önemli. o yüzden superonlinedan çekiniyorum. superonline a sabit numarasını taşıyıp kullanan var mıdır? varsa memnunmudur?

    dip not: download la falan pek işim olmuyor evde 1-2 gb internet yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luigi -- 6 Aralık 2010; 23:12:19 >



  • Bu konuda mevcut bir başlık var. Kendi deneyimlerimden detaylarıyla bahsetmiştim. O başlığa bakın.
  • Daha önce bahsedilmedi zannedersem de, elektrikler kesildiği zman internetinizin kesiliyor olması lazım (modem apartmanda bi switche bağlı, elektrik kesilince illaki switch çalışmıyor, dolayısı ile internetiniz kesiliyor). Internet tamamen kesilincede telefonunuzu kullanamıyorsunuz. Kısacası elektrik kesikken telefon iptal. Sizin için önemli bi detaymı bilmem. Elektrik kesikken normal telefon hattı çalışır. Apartman girişindeki switche bi ups takmalarını isteyeceksiniz çözüm için. Yaparlar yapmazlar bilmem, ben bi dünya bıdı bıdı ettim hiç iplemediler. Gittim kapıcıdan faln switchin içinde olduğu kutunun anahtarını buldum, eski upslerimden birini koydum içine.

    Yine bununla alakalı olarak, sizin apartmanda elektrik kesintisi yok ama başka yerde var diyelim, yine sizin bölgenizde. Sizin evden SOL'a kadar olan bağlantı ile alakalı ama, yine internet kesintiye uğrayabiliyor, bu durumda yine telefonu kullanamıyorsunuz.

    Az/çok önemli bilmem ama dikkat edilecek bi detay bence.
  • arkadaşım aylar önce sabit hattını fibere taşıdı, her sorduğumda arada kesiliyor, mh arıyoruz oradan açıyorlar. Peki dedim bozukluk nasıl oluyor? Biz arayamıyoruz ama bizi arayabiliyorlar...
  • modeme reset attım telefon gitti 1 aydır yok ses kalitesi düşük her zaman ulaşamıyosun felan filan.. adam akıllı çalışmıyor yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayn88 -- 13 Aralık 2010; 12:25:47 >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 12 Ocak 2011; 23:20:32 >
  • İnternetim ucuz olsun diyorsan hiç düşünmeden uydunet al. Zaten telefon da önemli diyorsun, telekomda kalman daha garantili olur.
    Superonline alır ve telefonu da taşırsan, hızlı internetin olur ve aylık telefon faturasından kurtulursun, ancak telefonun elektriğe bağımlı oluyor. Modeminin sürekli açık kalması gerekiyor. Ben geçen hafta taşıttım, modem takılı olduğu sürece bir sıkıntı görmedim arama ve aranmada. Modem kapalı olunca da, "Özür dileriz, aradığınız aboneye ulaşılamıyor" diyor
  • Bende numaramım süperonline a taşıyanlardandım. 1 haftada resmen rezil ettiler bizi. LAfı uzatmaya gerek yok. hemen TT ye geri döndüm. Şimdi çok rahatım. Rahatımızı bozmaya hiç değmezmiş. O kadar söylüyorum.
  • sağolun cevaplar için zaten bende internet açısından saçmada olsa uydunet in kablotv bedava kampanyasına geçtim. digiturku kapattırdığım için kablotv bağlatıcaktım oda bedavaya gelince daha mantıklı olduğuna karar verdim. superonline kapının önünde azcık daha otursun hizmeti sonra değiştiririm.
  • Fiber internet yaptırılabilir artık diyecektim, zırvalıklardan vazgeçtiler gibi sanki artık ama iş geçmiş . Aslında iyide olmuş. O kadargıcığım varki bu adamlara öyle böyle değil. (bkz: Adil kullanım dangalaklığı)

    Telefon taşıma işini kafadan unutmak lazım zaten. Ben çok araştırmıştım, sormuştum yakın zamanda.

    Bu arada çok özendim. Hem superonline, hem digiturk ten kurtuldun. Turkcell den de daha önce kurtulmuştun. Bu kadar nefret edip kullanmak zorunda kaldığım 3 firma bunlar.
  • Supernumaraları aramak ücretsizdi. Yeni yıl da devam ediyor mu ?
  • bana konuşmadığım halde fatura kesen bir firma bu superonline. konuşma detayı istiyorum onu gönderiyor konuşmam olmadığı halde faturamı düzeltmiyor.

    sonunda telefon hizmetini iptal ettirmek zorunda kalıyorum. bunların sağı solu belli olmaz çünkü... taahut sürem bitsin iptal ettiricem. boyle müşterisini

    soytarıya çeviren bir firma olmaz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur1301

    Supernumaraları aramak ücretsizdi. Yeni yıl da devam ediyor mu ?


    Numara taşımada veya supernumara aldığınızda 24 aylık taahhütname imzalamanız halinde bedava konuşma veriyorlardı. Halen devam ediyor olması lazım. Müşteri hizmetlerini arayıp kesin bilgi edinilebilir.
  • Superonline'ın yaptığı saçmalığa bakın. 2 ay önce numaramı Telekom'dan Superonline'a taşıdım. Numaramın alan kodu 0 232. Eskiden 0 850 (superonline alan kodu) olarak çevirdiğimde de benim ev telefonum çalıyordu. Ancak şimdi aradığım zaman karşıma başka biri çıkıyor. Benim numaramı 0 850 olarak başka bir kişiye tahsis etmiş. Yani direk alan kodunu koymadan numaramı çeviren bir kişi beni değil bir başkasını aramış oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.