Şimdi Ara

Superonline Sözleşme imzalamadan ön talep formu ile abone yapmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 03.03.2016 tarihinde abonelikle ilgili bilgi almak için Turkcell ofisine gittim. Bana ön talep formu doldurmamı, gerekli bilgilendirmeyi Superonline müşteri hizmetlerinin yapacağını belirttiler. 16.03.2016 tarihine kadar bir gelişme olmadı, müşteri hizmetlerini arayıp ön başvurumun iptal edilmesini istedim, max 72 saat içinde işlemi iptal edeceklerini belirttiler, fakat 72 saat içinde kimse aramadı, bunun üzerine kendilerini defalarca kez aramama rağmen ön başvuru iptal işlemini gerçekleştirmediler. 21.03.2016 tarihinde binaya hat bağlamak için görevli geldi, görevliye abonelik yaptırmadığımı belirtmeme rağmen bina girişine hizmet numarası bırakmış. Sözleşme imzalamadan, defalarca kez başvuru iptali için aramama rağmen 5 gün sonra hizmet numarası veriliyor. Müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili defalarca kayıt oluşturulmasına rağmen iptal işlemi için geri dönülmüyor.

• Utanma yok bu sirketlerde. Elinizde sozlesme yoksa taahhutte olmaz cezada odemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme imzalamadık sadece adsl abonelik ön talep formu doldurttular, Turkcell iletişim merkezine gittim bu formun yasal bir belge olmadığını, sadece bana ulaşmaları için doldurttuklarını söylediler. Adsl santraline gittim superonline sizin aboneliğinizi aktif hale getirmiş iptal ettirin dedi. İnanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi account -- 21 Mart 2016; 19:57:34 >
  • account kullanıcısına yanıt
    Madem müşteri hizmetlerine paslıyor, o bayi ne iş yapıyor orada? Keşke hiçbir şekilde form doldurmayıp tepkinizi koysaydınız. Abonelik sözleşmesi olmadan abonelik başlatılması da ayrı skandal. Sanki borsada halka arz ediliyor da ön talep topluyor. Bu skandalları mutlaka btk'ya şikayet edin. Superonline bu aralar saçmalamaya başladı, 3-5 abone topladı diye kendini birşey zannediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 21 Mart 2016; 22:37:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hemen btk başvurun ve 14 gün içinde cayma hakkınız var 13 gün interneti kullanmıştım 100 gb 14.gün iptal etmişlerdi iptal sözleşmesi yazdığınızda 14 günlük cayma hakkımdan dolayı iptal ediyorum demiştim.Vodafone bu konularda Süperonline'den daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR KESİNLİKLE BAŞVURMAYIN BUNLAR GÖZ GÖRE GÖRE İNSANLARI DOLANDIRMAKTADIR,BENİ ŞUBAT BAŞI GİBİ ARADILAR MAHALLEMDE FİBERNET HİZMETİ VERMEYE BAŞLADIKLARINI 3Ü1 ARADA KAMPANYASI YAPTIKLARINI, 69TL İÇİNDE TURKCELL TV 25MBİT 75GB AKN VE AKN AŞILDIĞINDA 12MBİT E DÜŞEN HIZ VE İLK 3 AY FATURA YOK ŞEKLİNDE BİLGİ VERİLDİ.

BEN KENDİLERİNE TTNET ABONESİ OLDUĞUMU SÖYLEDİĞİMDE YENİ YASANIN ÇIKTIĞINI ARTIK TAAHHÜT İÇİN CEZA VERİLMEDİĞİNİ VE TTNETTEKİ ABONELİK İPTAL İŞLEMLERİNİ KENDİLERİNİN YAPACAĞINI SÖYLEDİLER, KAMPANYA HOŞUMA GİTTİ VE TAŞINMASI İÇİN ONAY VERDİM, KURULDUKTAN SONRA İNTERNETLE PEK İŞİM OLMADI, BU AY YOĞUN OLARAK KULLANDIM BİRAZ DÜN İTİBARİYLE AKN SINIRIMI AŞTIM VE İNTERNETİM 3MBİT HIZA DÜŞTÜ, (BU ARADA HALA TTNETTEN FATURA GELMEKTE BENDE SON FATURADIR DİYE 2 AYDIR ÖDÜYORDUM).

DÜN 0850 Lİ HATLARINI ARADIM ROBOTTAN BAŞKA GÖRÜŞECEK KİMSE BULAMADIM ARDINDAN İNTERNET ÜZERİNDEN ŞİKAYET FORMU DOLDURDUM BANA AZ ÖNCE DÖNÜŞ YAPTILAR, AKNDEN SONRA HIZLARIN 3MBİT E DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ VE TTNET ABONELİĞİM ADSL ABONELİK OLDUĞU VE ŞU AN FİBER KULLANDIĞIM İÇİN ABONELİK İPTALİ YAPILAMADIĞINI EĞER SUPERONLİNE ADSL KULLANSAYDIM İPTAL EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER DURUM BU ŞEKİLDE SİNİRDEN SAĞA SOLA SALDIRMAK ÜZEREYİM SAKIN BU DOLANDIRICI FİRMAYA BAŞVURMAYIN EN YAKIN ZAMANDA BU İŞİ MAHKEMEYE TAŞIYACAĞIM TEKRAR SÖYLÜYORUM BAŞINIZI AĞRITMAK İSTEMİYORSANIZ BAŞVURMAYIN

• Milyonlarca sahtekar taşeron bayi magdurundan biri olmuşsunuz geçmiş olsun. 3 kuruş prim uğruna akla mantığa sığmayacak yalanlar söylüyorlar. Hiçbir şekilde telefondan işlem yapmayıp, olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıp başvurmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Milyonlarca sahtekar taşeron bayi magdurundan biri olmuşsunuz geçmiş olsun. 3 kuruş prim uğruna akla mantığa sığmayacak yalanlar söylüyorlar. Hiçbir şekilde telefondan işlem yapmayıp, olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıp başvurmak gerekiyor.

Şimdilik btk bimer ve cumhurbaşkanlığına gerekli başvuruyu yaptım açık açık dolandırıcılık yapıyorlar yanlarına bırakmayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.