Şimdi Ara

süperonline internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık canıma tak ettiği için sizlere bu iletiyi göstermek istedim. süperonline ismine kanıpta sakın bulaşmayın. 1 hafta içinde 5 telekom ekibi yollandı evime yine sorun halledilemedi. telekom ekibi hatlarımda sorun olmadığını bütün sorun süperonline' nın kendisinde olup onlarla iletişime geçmemi söyledi. her gelen ekip aynı şeyi söyledi. 16 mb kullanmama rağmen 2 saatlik filmi 2.5 saatte bitiriyorum. videolar bile aynı. sakın kullanmayın.cazası var die iptal ettiremiyorum.ben yandım siz yanmayın.

• Hocam birincisi kablosuz kullanıyorsan kablo al dene cok fark göreceksin ikincisi reklam engelleme programından dolayı bende aynı sorunu yasıyorum ve sitelerdeki reklamın fazlalıgıda baya kastırır 16mb internettın var sonucta ayrıca diger izleme motorlarını da izlmeni tavsiye ederim simdi bende burdan arkdaslara seslenim süper online bizzat kullandım suan ise malesef kullnamıyorum ttnet kulanıyorum. ttnet o kadar vassat ki ve o kadar büyük farklar varki aralarında bizzat 2 tarafın müşteri hizmetlerini arayın ve farkı siz görün ama ufak tefek bahsedim :D
    TTnet paketim işyerim fiber : 25 mb dowload 2mb upload dipnot gülüyorum (:D) 100 gb sözde adilkota kullanım . 49 tl + 35.75tl telefon faturası (evimde herhangibi ev telofonu cihazı yok :D)
    (Ekstra adil kota almak isterseniz) 9tl 1gb :D:D:D:D sadece okuyun.
    Süperonline paketin evimde fiber : 100mb dowload (kablolu 260mb dowload görmekteyim ss var ) 5 mb upload sözde (13mb upload steam de kablolu ss lidir.) 250gb adilkota
    ayda 106 tl :D adilkota artıyor 4 tane laptop kullanılıyor evde 24 saat acık 2 tane android telefon var kota bitmiyor.
    ekstara kota almak isteseniz 20 tl 100gb kota :DDDD bunlar benim bildim ve sadece kısa olarak yazdım seyler aklınız var ise karsılastırın arayın arastırın.
    iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline internet kesintisi
    geçen yıl açıldı
    Superonline ev interneti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.