Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Evet wan portunu ethernete atadım onda sıkıntım yok. Şifre sadece harflerden oluşuyor o kısım tamam. Mac adresi kopyalayıp direk yapıştırdım. 10 luk ip havuzundan ip aldı internete çıkamadım. Daha sonra mac adresini klonlaya bastım basınca otomatik mac adresi değişti. Tekrar 10 ile başlayan ip adresi aldı yine internete çıkamadım. Galiba dediğiniz gibi alt yapı farklılığı. Aynı durum başına gelen var mı ? Varsa lütfen bilgilendirin bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterGourmet -- 18 Mart 2018; 23:8:3 >
  • MasterGourmet M kullanıcısına yanıt
    Şifre harflerden oluşmayacak sadece rakamlardan oluşuyor birde mac kopyalamaya basmayın basınca cihazın ki çıkar siz eliniz ile sol routerın WAN Mac adresini oraya yazın çıkış yapıcaksınız
  • MasterGourmet M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, wan ayarlarinda wan tipinin adsl wan degilde ethernet wan oldugundan emin olun ve cihazin kullandigi yaziliminin en son surum olup olmadigini kontrol edin cunku dsl ac68u ya sonradan yazilim ile fiber destegi geldi. Mac adresi klonlamak icinde hg255s in arkasindaki wan mac adresini elinizle yazin. Wan ayarlarinda ppp kimlik dogrulama auto ve internet detection ppp echo olduguna emin olun. 802.1q ayari kapali olsun.
  • Evet sifre rakamlardan olusuyor 7 hane. Mac adresini direk yazdim( MAC klonlaya basmadim, yani hg255s wan mac ve wan ayarlarindaki MAC adresi ayni oldu ) 10luk IP aldi ve yine internete cikamadim. WAN ayarlarini da dediginiz gibi yaptim ve modemi guncelledim ve yine internete cikamadim. Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.
  • MasterGourmet M kullanıcısına yanıt
    Cok garip hg253 kullanirken arayuzune sag tiklayip incele ile sifreyi aldigimda bendede 10 lu ip vermisti ancak hg255s kullanmaya basladigimda ubuntu uzerinden gercek sifreyi aldigimda normal bir sekilde internete cikabilmistim. Bilgiler yanlis oldugunda 10lu ipden veriyor ancak belki bilgiler dogru oldugu halde baska bir ayardan dolayida belki 10lu ipden veriyordur. Ankarada yasiyorsaniz size yardim etmek isterim birde benim modemle deneriz belki modeminizden kaynaklaniyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajekdo -- 19 Mart 2018; 13:27:12 >
  • Ubuntudan gercek sifreyi aldigimi dusunuyorum ama tabi yardiminiza hayir demem. Ulasim bilgileri icin PM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaq999


    Tüm hg255s kullanıcılarının dikkatinehttps://forum.donanimhaber.com/huawei-hg255s-wifi-errors-slow-throughput--131523340

    wifi sorununun temel nedeni burada sizlerden de resimlerinizi bekliyoruz.


    https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg255s-wifi-errors-slow-throughput--131523340




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 19 Mart 2018; 17:45:50 >




  • MasterGourmet M kullanıcısına yanıt
    eski routerde şifreni denesene, şifren çalışıyorsa yenide mac clone yap.
  • Arkadaşlar yaptım. modemi güncelledikten sonra muhakkak fabrika ayarlarına çevirin muhakkak ( arkadaki küçük düğme ) Bu arada mac adresini girmeden ip aldı, ama ben yinede girdim ne olur ne olmaz. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
  • hocam dediğiniz gibi benim almak istediğim routerda iptv diye bir özellik yokmuş.benim en çok modem değiştirmek isteme nedenim hg255sde port açma dmz vs yapılamaması. Ps4 oynayıp oyunlarda ping sorunu yaşayan özellik Pes oynarken tuş gecikmesi yaşamakdan gına geldi.Benle aynı nedenle modem değiştirip ciddi performans artışı yaşayan tuş gecikmesi sorununu çözen var mı acaba? Malum routera o kadar para bağlayıp da hiç bir değişiklik olmaması can sıkıcı olur.Siz denediniz mi acaba modem değiştirince?
  • cuins kullanıcısına yanıt
    cgn ip demisin

    https://forum.donanimhaber.com/superonline-gercek-ip-alamama-sorunu-ve-cozumu-cgn-ip--119483888

    mh arayıp yön istediğin portları onlara yaptırın bu şekilde cgn den de çıkarsınız ps4 kablolu bağlı demi değilse kablolu dene.

    ps4 yok olan arkadaşlar daha yardımcı olabilir
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Cgn ip de değilim ancak kendim port açsamda yada müşteri temsilcisine açtırsamda modem ayarlarında açılmış gözüksede port açıkmı diye test yaptığımda hep kapalı diyor.Müş temsilcisi açık olduğunu idda etsede kapalı olduğunu hem test sonucundan hemde elimdeki ip cameraya ilgili porttan bağlanamamaktan anlıyorum.enteresandır sadece açmak istediğim port nuramaralarından bir tanesi açık görünüyordu ki bende ondan ip cameraya bağlanabiliyordum.

    Ps4 deki tuş gecikmesinin kablo bağlantısıyla alakası yok sadece online oyunlarda söz konusu sıkıntı oluyor.100 mbit bağlantının bir önemi yok. Bazan yağ gibi akan oyun bazen tuş gecikmesinden oynanmıyor.Bunla alakalı sorunu gidermek için söylenen şeyler genelde ps4 ün kullandığı bazı portları açmak yada dmz ayarı ile ps4 e giden bağlantıyı güvenlik önlemi ile uğraştırmadan akıcı bir hale getirmek. Ancak dediğim gibi hg255s de bu mümkün değil. Hg 253 de bile dmz işe yarıyordu.

    Bu yüzden modemle alakalı olabilir diye düşünüyorum sıkıntının inşallah yeni taktığı modemi ps4 de deneyen vardır da cevap alabilirim.




  • cuins kullanıcısına yanıt
    hg255s wifi düzgün çalışmıyor oyüzden ps4 kablolu kablolu dene demiştim.

    takoz router. değişim iste diyecem ZTE H267A le onda negibi sorun var çalışır mı belli değil.
    https://forum.donanimhaber.com/zte-h267a-modem--127055060-9

    düzgün çalışan cihazları yok

    gigabit wifi ac router iptv destekli bi model almaktan başka yol görünmüyor gibi.
    ps4 iyi çalışan bir şey bulmalısın kolay gelsin.
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ya. Ps4 ü kablolu hatta sırf sıkıntı var diye cat 6 kablo ile kısa mesafe bağlamak uğruna duvarı deldim ama nafile değişmedi. aklımda bu cihaz varhttps://tr.gearbest.com/wireless-routers/pp_662065.html hatta asusun özel wtfast ile sözleşmesi varmış bedava üyelik veriyomuş sınırsız oyuncuya özel ağ diyor ping falan düşüyorumuş bir nebze ama tabi benim istediğim oyunlar listede yok. her ne kadar burdaki fiyat türkiyeye göre uygun olsada yinede pahalı hocam ya 800 e yakın para vermek,işin ucunda düzelmeme ihtimalide var.
  • cuins kullanıcısına yanıt
    Ps4um olmadigi icin deneme firsatim olmadi. Ayrica port acmaya da ihtiyacim olmadi o yuzden yardimci olamayacagim. Ancak dun aksam asus modemle arkadasa port acmayi denedik portcheck de port kapali gozukuyordu ancak o portu kullanan bir server acinca portcheck portun acik oldugunu gosterdi.
  • Kendime aldığım ASUS RT-AC68U kurulumunu tamamladım.
    Canavar gibi çalışıyor, HG255'e elveda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meke

    Kendime aldığım ASUS RT-AC68U kurulumunu tamamladım.
    Canavar gibi çalışıyor, HG255'e elveda

    Hocam aldığınız ASUS RT-AC68U modemin fiyatı nedir ? İş amaçlı mı yoksa tamamen bireysel amaçlı mı kullanıyorsunuz ? Teşekkürler.
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Bireysel amaçlı kullanıyorum.
    Hollanda seyahatim evveli Amazon.de’den sipariş ettim ama sonra oradan vergi iadeli almak daha ucuza mal olacak diye siparişi iptal edip Mediamarkt’tan 133€’ya aldım, 14€ vergi iadesi alınca 119€ geldi. (580 ₺)
    Amazon’dan alaydım 149€ idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 23 Mart 2018; 11:11:5 >
  • cuins kullanıcısına yanıt
    NETGEAR Nighthawk Pro Gaming WiFi Router- Powered by Netduma DumaOS AC2600 Dual band wireless Gigabit Ethernet speeds- Control your ping and latency- Works with Xbox, PlayStation, PC and more, (XR500)

    https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-wireless-Ethernet-PlayStation/dp/B078GWJ44Z?ref=ast_p_ep

    http://www.netgear.com/npg/xr500/#hardware-features

     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu  Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu  Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu

    https://www.youtube.com/results?search_query=netgear+xr500&sp=CAI%253D

    bunuda bir araştır Netduma DumaOS şuan fiyatı pahalı sene başı çıktı indirim günlerinde 150usd filan düşer, NETGEAR Nighthawk X10 – AD7200 400usd bu yılbaşı ind 200usd dı yanlış hatırlamıyorsam.




  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam onuda araştırayım.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.