Şimdi Ara

Superonline Her Gece 2 Den Sonra Internet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline baglattik baglatmaz olaydik ttnet kotu derken daha kotusune denk geldik nette surekli kesilmeler oluo gidiyor geliyor 2 geceden beri saat 2 den sonra internet yok modemin tum isiklari yanmasina ragmen internete giremiyorum sizce sorun nedir ?

Şimdiden Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• em2re4 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz mu bağlanıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

Kablosuz mu bağlanıyosun

Hyr
  • Yeni farkettiğim bir konu, kablosuz ile ilgisi yok, WAN için aktif bağlantı süresi sıfırlanıyor (Statik IP'im olmadığı için IP de değişiyor). Periyodik olarak 1-2 gecede bir, saat 3 sonrasında.

Sebebinden tam emin olmamakla birlikte, kota takibinin yapılabilmesi için olduğunu düşünüyorum. Senaryom da; IP aldınız, bağlantınız sonlanana kadar anlık ölçüm yapılmayıp, en son bağlantı sonlandırıldığında sisteme "şu kadar internet kullandım" diye işliyorsa, birkaç günde bir zorla düşürmek zorunda ki kotamızı bilsin.

Bunu düşünme sebebim de web-işlem merkezinden kota görüntülemesi yaptığımda şayet internetten düşmediysem o güne kadarki kota kullanımımın sisteme yansımıyor oluşu.

Başka anlamlı açıklama bulamadım. Unutmazsam danışıp bilgilendirmede bulunurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiguvenc

Yeni farkettiğim bir konu, kablosuz ile ilgisi yok, WAN için aktif bağlantı süresi sıfırlanıyor (Statik IP'im olmadığı için IP de değişiyor). Periyodik olarak 1-2 gecede bir, saat 3 sonrasında.

Sebebinden tam emin olmamakla birlikte, kota takibinin yapılabilmesi için olduğunu düşünüyorum. Senaryom da; IP aldınız, bağlantınız sonlanana kadar anlık ölçüm yapılmayıp, en son bağlantı sonlandırıldığında sisteme "şu kadar internet kullandım" diye işliyorsa, birkaç günde bir zorla düşürmek zorunda ki kotamızı bilsin.

Bunu düşünme sebebim de web-işlem merkezinden kota görüntülemesi yaptığımda şayet internetten düşmediysem o güne kadarki kota kullanımımın sisteme yansımıyor oluşu.

Başka anlamlı açıklama bulamadım. Unutmazsam danışıp bilgilendirmede bulunurum.

Olay budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.