Şimdi Ara

superonline fiber hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben eve telefon ve internet bağlatmak istiyorum. ttnet ile bu işi halledecektim ama dün 100 metre ötedeki mahallede superonline fiber altyapı çalışmalarını gördüm, gece geç olduğundan çalışanlara soramadım, eğer bizim tarafa gelecekse superonline bağlatmak istiyorum, superonline telefon faturası 5tl geliyor çünkü

sorum şu, fiberin gelse bile muhtemelen 1 aydan önce gelmeyecek, ben bu sürede taahhütsüz internet alıp 2 ay sonra vazgeçebiliyor muyum ttnette? bir de telefon hattımı superonline dan alıp internetimi ttnetten alma şansım var mı?

• Fazla download olayın yoksa TT'ye bulaşma, ona vereceğin parayla bir tane VINN cihazı alıp oradan bağlanabilirsin yada cep telefonuna internet paketi alabilirsin. Fiber internet varken neden telefon hattı istersinki?

Orijinalden alıntı: Baelros

Fazla download olayın yoksa TT'ye bulaşma, ona vereceğin parayla bir tane VINN cihazı alıp oradan bağlanabilirsin yada cep telefonuna internet paketi alabilirsin. Fiber internet varken neden telefon hattı istersinki?

ben online oyun oynuyorum, ping olayı kötü oluyormuş VINN da. ayrıca hiç video-film izlemediğimi müzik indirmediğimi farzetsek bile (ki indiriyorum) sadece online oyun bile koydukları o komik kotayı aşıyor

fiber internet bizde yok, olsa neden adsl isteyeyim? superonline garip zaten, soru sormak için müşteri hizmetlerini aradım sadece satış yapıyoruz dedi
  • superonline müşteri hizmetleri 08502220222 ara arkadaşlardan bilgi al lütfen fiber gelecek mi diye. eğer 1 aya kadar gelecekse tt ye girmene gerek yok. zaten tt de taahhütsüz paket bulunmamakta. wınn eğer online oyun oynuyorsan sana çare olmayacaktır. 1345 ping alan arkadaşlarım var.

Orijinalden alıntı: ilyastalaz

superonline müşteri hizmetleri 08502220222 ara arkadaşlardan bilgi al lütfen fiber gelecek mi diye. eğer 1 aya kadar gelecekse tt ye girmene gerek yok. zaten tt de taahhütsüz paket bulunmamakta. wınn eğer online oyun oynuyorsan sana çare olmayacaktır. 1345 ping alan arkadaşlarım var.

1 ay çok, nasıl idare edecem ki? ttnetin kucağına düşecez mecbur :(

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.