Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rameowerr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.216
Cevap
253
Favori
673.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesafe4272

    Kimin yaptığı ayıp acaba ? Ben 50 MBit kullanıyordum akk dolunca 16 ya düşüyordu babalar gibi de yetiyordu ucuza da kullanıyordum . Şimdi ne oldu . Söyleyim HİÇ İYİ OLMADI . bana sordular mı kaldırırken benim fikrimi aldılar mı . Oylama yaptılar mı ? Referandum yapsalardı o zaman . Siz 100 MBit i o fiyata sonsuza kadar kullanacağınızı sanıyorsunuz herhalde . En fazla 2 yıl kullanırsınız tahattünüz bitince siz de döne döne nerede ucuz var diye söylenmeye başlarsınız . Şu an 79 lira ödediğim pakete sırf Akk kalktı diye 169 lira isteniyor. Bence Asıl ayıbı yapan sizin düşüncenizde olanlar. Herkesin fikrini almadan şak diye karar alanlar . İnternet kesilmiyor ayrıca hız düşüyor . Herkes de oyun oynamıyor . İşte sorun burada herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz .

    Alıntıları Göster
    Bir de 3 kişi beğenmiş konuşmamı sinirleri bozmadan cevap vermesi güç bir mesaj bu yazdığınız... Daha eleştirdiğiniz konuyu bilmiyorsunuz o 3 kişi de dahil. 2017 de BTK o beğenmediğiniz kişiler doğrultusuyla ya da sizin tabirle "yüzünden" (ki bunun içinde bende varım) kota aşımında hızları koşulsuz her pakette 3'e düşürüyorken beğendiğiniz 16 Mbps gibi hızlara çıkardı.



    Yalnızca 1 yıl ya da 1 kez imza toplanıp uğraşılmadı uzunca bir süreç insanlar takip etti bazıları koşturup emek, zaman harcadı bazıları destekleyip yardım etti ve takibi bırakmadı. Tekrar baştan imza toplanıldığında dahi çabalanıldı. Söz yayıldı en azından insanlar bir şeyler yaptı. Bu sayede sonunda btk tarafından karar alındı ve 2017'den 2019'a kadar zaman konuldu. Gelişme olması ve aşama aşama alışılması adına o süreç aralığı için az önce yazdığım gibi düştüğünde hız 3'e değil işte o beğendiğiniz hızlara ayrıca yükseltilmesine karar verildi. Firmaların çıkarı önceliği ortada çevirip yıldırmak istemelerine artık çoğu kişi zaten şaşırmaz. Diğer ülke örneklerine yakın hizmetler verilmesini isteyen seninde hakkını savunana cahilce araştırmadan eksik bilgilerle bunları yazmanıza düşünmenize aslında ne yazarsam yazayım boş, tatsız...



    Yanıtlama sebebim 2-3 gündür forumda bazen buralara bakıyorum (yeni isp&paket arayışı) bu mesajları defalarca insanlardan gördüm sadece yazılsa çizilse şaşırmazdım beğenenlerde yalnız olmadıklarını göstermiş paketlerden çok bunu ilginç buldum. Umuyorum eski 100 gb ayın yarısı ya da 10 günü 3 Mbps olan tarifelerinize dönmenizin bir yolu olur... Malum ne gerek var ses çıkarmaya susmak verileni kullanmak en iyisi o yüzden yine sağlayıcı firmalara değil bireylere şikayet etmenize zaten şaşırmamalı. Zor günde bu gibi süreçlerde duruşunuz olmayacaksa bu koşullar bile size fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50 mbps 100 gb AKK'li fiber internet için aylık 100 TL ödüyordum. Taahhüt Mart ayında bitiyor. Sürekli arıyorlar ama açmıyorum. İnternet sitelerine bakıyorum birbirinden kazık fiyatlar. Yeni tarifelerden uygun olan bir kampanya var mıdır? Ne önerirsiniz?
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bana iyi bir fırsat gibi geldi çünkü ona en yakın 70 Liraya 24 Mbps Milenicom vardı ayrıca birsürü modem teslim et yenisinin kurulumu bir ton evrak işleri falan ve tabi ki en önemlisi Milenicom nasıl bir performans verecek oda şüpheli Superonline gayet makul ve mantıklı geldi bana umarım ileride daha iyi ve daha uygun paketler gelir.
    Seninki de gayet güzelmiş Televizyon pek fazla izlemiyorum o yüzden Tv paketlerinden uzak duruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearno -- 20 Ocak 2019; 18:36:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fearno kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun,gule gule kullanin Hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Tşk size de hayırlı olsun Superonline fiber iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu 'umarım ayın yarısı 3 mbps internet kullanımına geri dönülür' gibi gereksiz yorumlar yapan arkadaşlar, herkes sizin gibi 300 400 gb internet kullanıp aç gibi saldırmıyor internete. Hergün en az 2 3 bölüm dizi izleyip, youtube kullanarak hiçbir ay 100 gb'ı aşmamışım. O yüzden AKK kalktı da ne faydası oldu fiyatları ikiye katlamaktan başka diyenler gayet haklı. 50 mbit Sol turkcell tv dahil 72 liraya kullanırken şimdi uğraşıp duracağız hangi paketi hangi ISS'i alsak diye. Biz hiç 3 2 mbps falan kullanmadık kullanmayacaktık da ama siz şimdi aç gibi download yaptığınız için herkes iki katı fiyat ödeyecek ya da millenicom turknet gibi yerlerden servis alıp bir sürü sorunla uğraşacak. Geçin bu savaştık ayaklarını falan komik oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mb+tv kullanıyorum kullanımım fazlaymış 25mb den yukarısını limitsiz veremiyorlarmış

    Sövermisin sabahamı bırakırsın
  • Superonline fiber 50mbps 75gb kotalı aboneliğmi vardı. Eylülde taahhüt yenilemiştim. 150gb kotalıya geçmiştim (hangi akla hizmetse). Burada vodafone temsilcisi arkadaşlar yol gösteriyordu. 31 Aralık tarihinde gittim vodafone bayisine. Dedim SOL aboneliğim var iptal edip size geçsem nasıl olur? Hemen sözleşme yapılırsa limitsiz olarak devam edersiniz dediler. Yaptık, iyi ki de yapmışım. Şimdi 100 mbps limitsiz internetim var. Aylık 82TL. Ayrıca cayma bedelini de faturadan düştüler. Teşekkürler VODAFONE.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B.k gibi ortada kaldık, SOL taahhüt bitti yüksek fiyat çektiler feshettik, Turknet port yok diyor, Millenicoma başvursam ne olacağı belli değil, port yoksa onlara da yok sonuçta, direk altyapı sahibi TTye geçsek fiyatlar yine yüksek küfür ediyorum küfür ediyorum küfür etmekten kendimi alamıyorum, üstüne alınan alınsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klimt

    B.k gibi ortada kaldık, SOL taahhüt bitti yüksek fiyat çektiler feshettik, Turknet port yok diyor, Millenicoma başvursam ne olacağı belli değil, port yoksa onlara da yok sonuçta, direk altyapı sahibi TTye geçsek fiyatlar yine yüksek küfür ediyorum küfür ediyorum küfür etmekten kendimi alamıyorum, üstüne alınan alınsın.
    İşte bu yüzden martta biten kontrattan sonra eve internet falan bağlatmıyorum. Bunlara boyun eğeceğime internetsizliği tercih ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline iptal talebi oluşturmamdan 1 gün sonra, genel müdürlükten aranarak, 35 mbps sınırsız fiber ve turkcell tv+ tüm kanallar açık paket için 89 lira teklif etti. Aylık kullanımım 100 gb'ı hiç geçmediği için 50 mbps 150 gb kotalı pakete onay verdim. Yine turkcell tv+ tüm kanallar var ve aylık 69 lira. Daha önce saçma fiyatlar önermişlerdi. 35 mbps kotasız paket iyi fiyat bence turkcell tv kullanımınız varsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araznich kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca bende eski kullanımlara baktım,

    70gb civarında olmuş.

    50/150gb paket mantıklı geldi.



    Aynı görüşmede hem kotalı hem kotasız teklifi mı yapıldı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: araznich

    Superonline iptal talebi oluşturmamdan 1 gün sonra, genel müdürlükten aranarak, 35 mbps sınırsız fiber ve turkcell tv+ tüm kanallar açık paket için 89 lira teklif etti. Aylık kullanımım 100 gb'ı hiç geçmediği için 50 mbps 150 gb kotalı pakete onay verdim. Yine turkcell tv+ tüm kanallar var ve aylık 69 lira. Daha önce saçma fiyatlar önermişlerdi. 35 mbps kotasız paket iyi fiyat bence turkcell tv kullanımınız varsa.
    Merhaba taahütünüz ne zaman bitiyordu,önceden tv plus var mıydı son olarak varsa huawei mi yoksa sagem miydi?



    Çok soru oldu kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: araznich

    Bu 'umarım ayın yarısı 3 mbps internet kullanımına geri dönülür' gibi gereksiz yorumlar yapan arkadaşlar, herkes sizin gibi 300 400 gb internet kullanıp aç gibi saldırmıyor internete. Hergün en az 2 3 bölüm dizi izleyip, youtube kullanarak hiçbir ay 100 gb'ı aşmamışım. O yüzden AKK kalktı da ne faydası oldu fiyatları ikiye katlamaktan başka diyenler gayet haklı. 50 mbit Sol turkcell tv dahil 72 liraya kullanırken şimdi uğraşıp duracağız hangi paketi hangi ISS'i alsak diye. Biz hiç 3 2 mbps falan kullanmadık kullanmayacaktık da ama siz şimdi aç gibi download yaptığınız için herkes iki katı fiyat ödeyecek ya da millenicom turknet gibi yerlerden servis alıp bir sürü sorunla uğraşacak. Geçin bu savaştık ayaklarını falan komik oluyor.
    Aynen katılıyorum . Anlatıyorum ama çıkmış biri Akk’nin kaldırıldığının iyi olduğunu savunuyor . Akk varken de sınırsız paketler vardı geçseydin ona de mi ? Ver 300-500 ne indiriyorsan indir . Herkesin vebalini aldılar . Ben sayıp sövmeye devam ediyorum . Kulaklarınız çınlasın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kullanımlarımı incelediğim için kotalı paketi kendim sordum. Evet, aynı görüşmede yapıldı iki teklif de.



    Önceden TV+ vardı. Şubat başında bitiyordu taahhütüm. Cihazım ise Huawei marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel boş yapmışsınız cümle üstüne cümle çelişiyor... Hem kalk hızım ne güzel 16 Mbps'a düşüyordu de hem 3 değil 16 oluşunun sebebini bilme hem de üstüne hızı sanki kota dolduğu için düşmüyormuş gibi başkalarının aştığı kotaya "aç gibi" diyecek kadar üslupsuzca dil uzat. "Babalar gibi 16" diyende senin kafa, senin ki zaten ayrı bir kafa haftada 3-5 kullanıyorsan bundan bizene tv hizmeti ödedin diyelim sen haftada 3 gün izlersin ama bu 30 gün ödediği halde fazladan haftada 4 günü izleyemeyenin en azından standartı savunmasını haksız çıkarmaz.
    Herşeyi geçtim kimse ne kadar neyi kullanacağını zaten sana soracak değil internet sadece basit sosyal ağ platformlarından oluşmuyor. "Youtube" harici yayın platformları da mevcut. Amazon prime gibi netflix ve hulu gibi ya da kablo TV yayınları yerine sony vue, direct tv, youtube tv iptv servisleri gibi bir çok yaygınlaşan tercih edilen streaming platformu mevcut. Bulunma amaçlarının bir nedeni var demek ki dünya senin etrafında dönmüyor. Bunu anlamak standartların gerisinde olduğumuzu o imzaların toplandığı dönemde çok daha gerisinde olduğumuzu anlamak zor değil "3" Mbps "3". İnsanlar keşfederken sırf sen 3 dizi 2 youtube izliyorsun diye herkes el ele seni bekleyecek değil. Sevmezsin boş zamanında x senin için daha önemlidir bunu umursayan yok. Ayda bir roman bitirirsin başkası iki, üç bu ülkede kitabın kağıdın fiyatının 5-10 katı olmasını adil ya da daha iyi yapmaz ve sana onlar için "aç gibi" deme hakkı da vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunucef12 -- 23 Ocak 2019; 0:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kotanı aşmayacağın paketi alırdın o zaman başka bi derdin olmazdı. Şimdi 25 mbps üzerindeki paketlere gelen fahiş zamlı faturaları öderken ya da müşteri temsilcisi olmayan firmalarla uğraşırken 'elele verip beklersiniz'. Ortalama kullandığın internet boyutunu inceleyip ona göre paket almayı 'anlamak da zor değildi' ama başaramamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ne diyor...




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni kotalı paketleri savunanlar var kusura bakmayın ama beyinsizsiniz yada velet falansiniz faturayi babaniz oduyor. 2019 yilinda kotan dolunca internet kesilicek diyoruz o zaman sınırsız al diyor kesin babası ödüyor faturayı eger degilse durum daha da vahim o zaman hakkaten beyinsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.