< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
|
|
Tv + diye aldım.Sizinkine benziyor kutudaki yazı farklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Kasım 2025; 19:31:7 > |
|
Farkını bilmiyorum.Benimkinin resmini attım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Kasım 2025; 19:32:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 7 Kasım 2025; 19:44:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kiralık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
|
|
Tv + ile devam edecekseniz e devletten sadece tv+ yı iptal edin.Teklifler uygun olursa kabul edin.Etmezsenizde hemen iptal etmek istemiyorlar.1 hafta gibi iptal süresi varmış, bir kaç kez arıyorlar, tekrar arama ihtimalleri var.Tv+ lı pakete devam etmek istediğiniz için cayma bedeli çıkmıyor.Yine de sorun. Ben cumartesi günü tv+ yı iptal ettim.Pazartesi aradılar.Tv + iptal olmadam sade internet için teklif yapmıyorlar.Taahhütün bitimine bir kaç gün kala iptal edeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Kasım 2025; 14:54:40 > |
|
tv+ fesih başvurusunu e-devletten yapamadım mobil imzayla girişten bahsediyor . Akbank üzerinden yapıldığını okumuştum önceki mesajlarda ama detay bulamadım nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı ? 34 gün var taahhüdümün bitmesine 100 mbit tv+ 700 tl kampanya yenileme çıkıyor . |
|
Akbank mobilden e devlete giriş yaparsanız mobil imza istemiyor. superonline-abonelik-fesih-basvurusu kısmına gelin altta tv+ yı kısmı var iptal edince sizi mh leri arıyor teklif sunuyor.Beğenmezseniz kabul etmeyi tekrar arayıp farklı teklif yapabiliyorlar.1 hafta gibi de iptal süresi varmış hemen iptal yapmıyorlar. https://www.turkiye.gov.tr/superonline-abonelik-fesih-basvurusu |
|
bu mesajdan sonra öğlen gibi akbank'tan e-devlete girdim fesih başvurusu yaptım az önce eve geldiğimde ödenmemiş borcunuz var diye yayınınız kesildi diye mesaj çıktı yayına giremiyordum. Aradım müşteri hizmetlerini meğersem e-devletten yapılan başvurular direk dikkate alınıyormuş (mh'nin söylediği bu) ve yayını kesmişler , iptal edin dedim iptal talebimi tekrar açtılar. Kadın sormadı bile niye iptal ettiniz diye, rezillik . Pazar günü olduğu için mi bilmiyorum ya da bana denk geldi . İptal talebi yapanların içerisinde yayını anında kesilen bir ben varım heralde. Bunlar da gelen mailler ; ilk mail saati 14:30 XX nolu Turkcell IPTV Ana Paket Product hizmetiniz için e-Devlet kapisi uzerinden ilettiginiz Fesih başvurunuz alınmıştır. Fesih işlemleri tamamlandığında TV+ ile Dijitale Özel Devam Kampanyası içerisinde yer alan tüm TV+ hizmetleriniz iptal edilecektir. Fesih işlemleri 7 gun içerisinde tamamlanacaktır. 09/11/2025 tarihi itibarı ile Fesih işlemleri tamamlandığında iptal edilecek hizmetiniz/hizmetleriniz için yansıtılacak Kampanya İptal Bedeli 158.67 TL dir. Fesih isleminizle ilgili cagri merkezimiz en kisa surede size arayarak bilgi verecektir. Bu da az önce yayın açılmadan önce gelen mail : mail saati 20:25 XX nolu Turkcell IPTV Ana Paket Product hizmetiniz için e-Devlet kapisi uzerinden ilettiginiz Fesih başvurunuz isleme alinmamistir. Hizmetiniz/hizmetleriniz kullanima acilacaktir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 9 Kasım 2025; 20:40:48 > |
|
Ben tv + yı izlemiyorum.İptal talebi yapınca banada mesaj geldi.Yayın kapandı.İptal gerçekleşmeden tv+ sız teklif yapamayız dediler.Cayma bedeli ödememek için taahhütün bitimine bir kaç gün kala mh leri ile görüşüp iptal edip teklif bekleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
100mb hız / tvplus için 530 tl ödüyorum. bitmesine 7 gün kaldı. tv+ iptal için aradım , 38 tl cayma bedeli çıkıyor dedi mt yetkilisi. son gün iptal ederseniz cayma bedeli çıkmaz dedi. e-devlet üzerinden iptal edince cayma bedeli çıkmıyormu acaba ? uygulamadan verilen teklif : 200mb hız / tv+ 11 ay 750 tl aylık ortalama 690 tl yenileme sırasında cihazarı da yeniletebilirmiyim. tv+ eski tip. modemim de ZTE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riderman -- 10 Kasım 2025; 14:55:42 > |
|