Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.667
Cevap
348
Favori
923.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün iptal talebi vermiştim. Bugün aradılar ancak telefonu açamadım. Tekrardan ararlar mı yoksa üyelik direk iptal mi oluyor bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tv+ yı e devletten iptal etmiştim.Bir kaç kez aradık size ulaşamadık diye mesaj attı.Sonra tekrar aradılar .Mh ler iptal talebiniz olsa bile 7 gün gibi iptal süresi varmış.Hemen iptal etmiyorlar.O arda tekrar arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ertesi gün genel müdürlükten aradılar.
    500 mb + tv için ilk ay ücretsiz 11 ay 680 teklif etti.
    Ortalaması 623'e geliyor.

Ucuz almak için yaptığımız işlere bak. İlk başta versene işte bu teklifi..
    Neyse 1 yıl daha kurtardık. Seneye yine mücadele :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    ilk başta neden versin herkes sen ben gibi uğraşırmı yada bilirmi kimi denk getirir isek arada kardır diyorlar

Kabloyu hallederler sıkıntı olmaz.

yakın zamanda 100mbps için en düşük teklif ne çıktı acaba?

Bir de bu yıl tv+ almayıda düşünüyorum ama almaya değer mi bilemedim. kullananlar ne düşünüyor bilgin verirse sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben tv +yı meraktan geçen sene aldım.İçerik ve hız,arayüz vs olarak beğenemedim. Harici apk yüklemeyi süperonline güncelleme ile engelliyor. +120 tl verilecek bir özelliğini bulamadım. Kutusunda duruyor.Bu sene iptal/iade edeceğim.Kendi android cihazım var daha hızlı,istediğim apk yı yüklüyorum. Memnunum.

100 mbps içinde bana tv + lı teklif yapıyorlar.19.11.2025 de iptal edince tv+sız 100/200 veya 1000 mbps teklif verebileceklermiş.Daha önce iptal edersem aylık tv + için 120 tl ,1000 mbps internet içinde 700 tl gibi gibi cayma bedeli çıkarıyorlar. Mecburen taahhüt bitimini bekliyorum.

Mh lerine sorun onlar ne diyor.Türkcell abonesi olmayan mobile giremeyecekse ne saçma bir uygulama olmuş.Abonelik bilgilerini,fatura vs nerden takip edilecekmiş?

• 5-6 gün önce benide aradılar aralık ayında bitiyor sözleşmem. İptal edeceğim dedim peki not alıyorum dedi bakalım. 500 mbps + tv plus ilk 6 ay 820 tl sonraki 6 ay 900 tl gibi bir fiyat verdi dedim sağ ol.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • Bu superonline ın yüksek ping değerlerine çözüm gelir mi? Türknet 100 mbps veriyor diye yine 1 yıl taahhüt yaptım superonline ile ama oyunlardaki pingler çok kötü maalesef. Özellikle FC26 da hem ben de hem yayınlarda gördüğüm bir sürü kişi Türknet e göre 5-10 ping daha fazla alıyor. Exitlagla pingi düşürüyorum da bir de her ay ona para vereceğiz anlaşılan.

Mobil canlı desteğe sorun veya müşteri hizmetlerini arayın cayma bedelini söylüyorlar.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Yenilediğiniz an bence fiyatı güncellerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her gün türkcell mh lerinden arıyorlar 700 tl ödediği 1000 mbps +tv ya 12 ay 850 tl sürekli aynı teklifi arıyorlar.Bugün dayanamadım dünde arayıp aynı teklifi yaptınız , mobilde 1 ay ücretsiz 11 ay 820 tl daha uygun teklif var dedim.Arayıpta daha pahalı teklif yapmakta ne oluyor.

Taahhüt bitimine 1-2 gün kalana kadar bekleyip tv+ yı veya tüm interneti iptal edeceğim.Tv+ sız teklif için aramalarını bekleyeceğim.

Sizin mobile giremeyişinizi sordum bilgisi olmadığını mh lerini arayıp giremeyiş sebebini sormanızı söyledi.

Bendeki tv + cihaz android ve 4 k android 14 yüklü.

Sizin yeni aldığınız tv+ prodan farkı nedir merak ettim.Bilginiz varmı?Veya kullanan arkadaşlara bilgi verirse memnun olurum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.