Şimdi Ara

Superonline Fiber'de AKK ile ilgili bir kaç soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Uydunet kullanıcısıyım ama pek memnun değilim. Superonline geçmeyi düşünüyorum. Sorum şu. 20mbps 50 GB veya 100 GB AKK'li pakete geçicem. AKK'yi geçince hemen hız düşüyormu yoksa düşmediği de oluyormu? Birde hız düştüğünde tam 3 mbps ye mi düşüyor yoksa 4 e yakın değerler de olabiliyormu. Adil kullanım uygulamasına takılan arkadaşlar hız testi ekran görüntüsü eklerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • Eniştenin netini sömürdüm,10 günde akk geldi full hız 400-450 arası.HD film izlemek için yeterli bir hız
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Şimdide 50 mbps 250 gb kotalı pakete geçesim var. Bu pakette olup adil kullanıma takılan oldumu hiç? Birde bu pakette olanlarda direk 3 mbps ye mi düşüyor, ne bilim 4 veya 5 mbps olabiliyormu hız adil kullanımdan dolayı düştükten sonra..

Orijinalden alıntı: ARNT

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Şimdide 50 mbps 250 gb kotalı pakete geçesim var. Bu pakette olup adil kullanıma takılan oldumu hiç? Birde bu pakette olanlarda direk 3 mbps ye mi düşüyor, ne bilim 4 veya 5 mbps olabiliyormu hız adil kullanımdan dolayı düştükten sonra..

hangi pakete gerçersen geç akk yakalanıyorsun ve hızın 3mbps oluyor. ne yazıkki superonline ciddi ve kararlı bir şekilde uyguluyor bunu. illaki yakalanmayan da oluyordur ama nadir. bende 20 kullanıyorum 100 gb yetmiyor. 50 geçmeyi düşünüyorum bende. tavsiyem downloadları son 2 güne falan bırak. ıdm sırala başlasın indirmeye durmadan. bitince hızın düşer. en azından 1 gün falan takılırsın 3mbps hızda;)
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 50 mbps 250gb kotalı tarifeye geçicem bugün yarın. Bu tarifeyi kullanıp ADil kullanım uygulanan arkadaşlara soruyorum hız tam 3.00 mbps mi oluyor yoksa küsürat falanda oluyormu. Hani 3.40 mbps falan bile olsa iyidir :)

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 50 mbps 250gb kotalı tarifeye geçicem bugün yarın. Bu tarifeyi kullanıp ADil kullanım uygulanan arkadaşlara soruyorum hız tam 3.00 mbps mi oluyor yoksa küsürat falanda oluyormu. Hani 3.40 mbps falan bile olsa iyidir :)

ıdm ile 400 civarında indirirsin;)
  • Arkadaşlar Digiturk kampanyasından yararlanarak üye oldum. Yarın gelip bağlayacaklar. 50mbps 250gb hız alanı ve 1 yıl digiturk şampiyonlar paketi 2 keyif paketi ve giriş paketi 6 ayda hd bedava sonra 4 tl fark verıyorsun aylık 99 tl. hayırlı olsun bakalım :)

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Şimdide 50 mbps 250 gb kotalı pakete geçesim var. Bu pakette olup adil kullanıma takılan oldumu hiç? Birde bu pakette olanlarda direk 3 mbps ye mi düşüyor, ne bilim 4 veya 5 mbps olabiliyormu hız adil kullanımdan dolayı düştükten sonra..

Benim eski paketim 50 mbit 250GB AKK idi, gectigin anda dusuyor hizin. Ben dayanamadim gittim ProPaket aldim paraya kiyip.

Orijinalden alıntı: Augias

Superonline fiber de hız 3 mi yoksa 1e mi düşürülüyor ?

3mbit

Orijinalden alıntı: Baelros

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Superonline fiber de hız 3 mi yoksa 1e mi düşürülüyor ?

3mbit

idm ile 400 le indirilebiliyor. şuan kotanın sıfırlanmasını beklemekteyiz

Arkadaşlar Digiturk kampanyasından yararlanarak üye oldum. Yarın gelip bağlayacaklar. 50mbps 250gb hız alanı ve 1 yıl digiturk şampiyonlar paketi 2 keyif paketi ve giriş paketi 6 ayda hd bedava sonra 4 tl fark verıyorsun aylık 99 tl. hayırlı olsun bakalım :)

hocam bu paket ne biçim bir paket öyle bilgilendirebilir misin beni ? 20 mbit 100 gb için 49 veriyorum şampiyonlar paketi sd de 40 lira aylık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

quote:

Arkadaşlar Digiturk kampanyasından yararlanarak üye oldum. Yarın gelip bağlayacaklar. 50mbps 250gb hız alanı ve 1 yıl digiturk şampiyonlar paketi 2 keyif paketi ve giriş paketi 6 ayda hd bedava sonra 4 tl fark verıyorsun aylık 99 tl. hayırlı olsun bakalım :)

hocam bu paket ne biçim bir paket öyle bilgilendirebilir misin beni ? 20 mbit 100 gb için 49 veriyorum şampiyonlar paketi sd de 40 lira aylık ?

Valla kardeşim yazdım aslında tüm bilgileri. Dediğim gibi 50 mbps 250 gb kota ki verdikleri hız 70 mbps ye yakın. 1 yılda digiturk şampiyonlar paketi 2 keyıf paketi ve 6 ay hd yayın. 6 aydan sonra 4 tl fark verıyorun hd yayın için. aylık 99 tl. Bende digiturkun bu superonline ın verdiği paketın aynısı vardı. Aradım bana verılen şifreyi bildirdim kullandıgım paketin üzerinden 1 yıl ücretsiz izlemek istediğim söyledim tamam dediler. Olay budur. Sen 20 mbps istersen 54 liralık kampanya var. Ama eğer taahudn varsa ust pakete gecebiliyorsun galiba. Bir arayı sorarsan iyi olur. Eğer 50 mbps ye gecersen benim gibi 99 lira ödersin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

quote:

Valla kardeşim yazdım aslında tüm bilgileri. Dediğim gibi 50 mbps 250 gb kota ki verdikleri hız 70 mbps ye yakın. 1 yılda digiturk şampiyonlar paketi 2 keyıf paketi ve 6 ay hd yayın. 6 aydan sonra 4 tl fark verıyorun hd yayın için. aylık 99 tl. Bende digiturkun bu superonline ın verdiği paketın aynısı vardı. Aradım bana verılen şifreyi bildirdim kullandıgım paketin üzerinden 1 yıl ücretsiz izlemek istediğim söyledim tamam dediler. Olay budur. Sen 20 mbps istersen 54 liralık kampanya var. Ama eğer taahudn varsa ust pakete gecebiliyorsun galiba. Bir arayı sorarsan iyi olur. Eğer 50 mbps ye gecersen benim gibi 99 lira ödersin..

şu an taahhütlü olduğum için üzülmedim desem yalan olur. kampanya aralığa kadarmış benim taahhütün daha neredeyse 1 senesi var. Muhteşem kampanya olmuş bir senelik şampiyonlar paketi. Aylık 20 TL gibi bir ek ücret olmuş oluyor ki şu an normal haliyle 40 TL ödüyorum ben sd sine o da hiçbirşey :)

• ya sevgili arkadaşlar şu kampanyanın bir linkini verin kaç saattir arıyorum internette bulamadım her iki kurumun sitesinde de

çok iyi fiyatmış 99 tl

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=45&d=digiturk-sampiyonlar-paketi

su anda 3 ay sürecek ligtvhd üyeliğim var,
    bakalım ikna edebilecekmiyim bu paketi üzerine eklemeye.

torrent sorunu varmış,
    ama ben zaten emuleciyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.