Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
8
Favori
170.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 20 Mart 2010; 14:31:36 >
  • 3 gün önce attığım maile resmen git mahkemeye başvur hakkını ara başka konu yoksa mail atmayı bırakın gibisinden bir cevap verdiler. durmayın arkadaşlar bunaltın şunları maillerle :D
  • bütün işlemleri yaptım.
    ellerine emeğine sağlık PhantomX...
  • Arkadaşlar kendinizi fazla yormayın bence olan oldu yolunmuş kazın davası olmaz superoffline resmen diyorki hd blueray film indirmeyin henüz bu uygarllık seviyesine çıkmadık .mp4 indirin diyor comeon'un kotanız cebinizde kalsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 20 Mart 2010; 16:30:41 >
  • Hazirlayan arkadasa tesekkurler, yapabildiklerimin hepsini yaptim.

    Utanmadan "somuren" insanlar icin "pro" paket cikarmislar.

    10Mbps 4GBKOTALI 29TL
    10Mbps Limitsiz 49TL (adil kullanici)
    10Mbps Limitsiz 99TL (pro kullanici)
  • Ama sanki fiyatlar insanlar almasın diye özenle seçilmiş, kim 600 lira para verir ki bir bağlantı için? (Ev kullanıcısı için konuşuyorum)
  • En son 1.5 saat önce mesaj atılmış! ŞİMDİYE BU KONUNUN 10 SAYFA OLMASI GEREKİYORDU! TEPKİNİZİ GÖSTERİN!




  • http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/222/f/199/g/Superonline

    Şikayet edin arkadaşlar, daha çok kişi duysun, hata edip, üye olmasınlar.
  • Bizim sitede dağıttığım afişleri yırtmışlar, muhtemelen yönetim yırtmıştır. Bu yazıların bulunduğu kısa bir URL (supersorun.cjb.net gibi bir şey) açıp ufak kağıtlara bunu yazıp posta kutularına atmak lazım.

    Açıkçası bir tek burada (donanımhaber) bu kadar büyük bir örgütlenme var. Gerisi fıs. "Zaten ben 10 GB göndermem, 50 GB da indirmem" diyen çok fazla, oysa işlem menüsünden girip baksalar görecekler.

    Bahsettiğim site 1000 dairelik ve en az 100-200 dairede fiber vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nonosh

    AMAÇ ne AMAÇ


  • ben de söylenenleri yaptım.
    bir de müşteri hizmetlerini aradım kıza saydırdım.
    henüz belli değil ama bize söylenen 15 nisan dedi.
    yani vazgeçme durumları var gibi algıladım. belki de öyle istediğim içindir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhantomX

    Bütün uygun maddelere genel olarak şu yazıyı ekledim (tarife güncellemesi ve duble fiyat çekilmesi ile ilgili)

    quote:


    Bu uygulama ile birlikte, eş zamanlı olarak, Superonline "pro internet" tarifesi koyarak eski sınırsız tarifelerine de efektif olarak %100 ve üzerinde zam yapmıştır tek taraflı olarak. Enflasyonun %10 altında kalması için mücadele ettiğimiz bir ülkede, özel şirketlerin böyle uygulamalar yapması tüketici olarak bizi derinden üzmektedir. Ayrıca "Adil Kullanım" adı altındaki uygulamanın asıl amacınıni eski tarifelere %100 ve tek taraflı zam yapmak olduğu açıktır.


    başbakanlık e-mail adresini de ekledim (10. madde)



    @PhantomX daha önce de yazdım ama görmedin herhalde;

    ihbar@ihbarweb.org adresi yanlış gerçeği ihbar@ihbarweb.org.tr sonunda .tr ibaresi var düzeltirsen sevinirim uğraşların içinde teşekkür ederim




  • superonline a mail atmıştım, verdikleri cevap bu: (bilindik şeyler olsa da koyayım dedim)

    Değerli İlgili,

    Superonline olarak, müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini korumak ve sistemde oluşabilecek herhangi bir suistimalden müşterilerimizin etkilenmesini engellemek amacıyla Superonline Fiber İnternet hizmetinde Adil Kullanım Koşulları uygulamasına geçmiş bulunuyoruz.

    Superonline Fiber İnternet hizmetinden yararlanmakta olan müşterilerimizin % 95’ten fazlası, hali hazırda Adil Kullanım Koşulları ile belirtilen limitlerden daha düşük miktarda data kullanımı yapmaktadırlar ve bu müşterilerimiz belirtilen bu uygulamadan hiçbir şekilde olumsuz etkilenmeyeceklerdir.


    Müşterilerimiz:

    · 10 Mbps hız için aylık 50 GB,

    · 20 Mbps hız için aylık 100 GB,

    · 50 Mbps hız için aylık 250 GB,

    · 100 Mbps hız için aylık 500 GB,

    ·

    download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabileceklerdir.

    Adil Kullanım Koşulları 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Ay içinde bu adil kullanım koşullarında belirtilen limitleri aşan kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 512k, upload hızları 128k olarak sınırlandırılacaktır. Bu kullanıcılarımızın download ve upload hızları bir sonraki aydan itibaren satın aldıkları paketin koşullarına otomatik olarak dönecektir.Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır.


    Saygılarımızla,


    SUPERONLINE




  • super konu emek kokuyo

    ama ben 15gb kotali 8mbit ttnet liyim

    ayni paraya 10mbit ve 50 gb kotali benim icin cok daha uygun. hem ttnet ten 6mbit zor alirken

    bence cukurova bunu cok iyi biliyor

    herkesi uye yapip kota koymasi ticaret ahlakina sigmaz tabi

    dogan grubunun dsmartina ozenmisler sanki

    hakli tavrinizi destekliyorum

    ama ne yalan soylym bizim siteye gelse gecmek icin bi mukayese yaparim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 21 Mart 2010; 1:27:09 >
  • Bu konuda ilginç olan bir durum daha var:

    Beni bugün aradılar, "Apartmanınıza geldik, sistemi kuruyoruz, anlaşma için eviniz uygun mu?" diye. Zaten ön başvuruda annemin adını yazmıştım, annemler evde olduğu için "uygun" dedim. Ben evde yokken adamlar gelmişler bizimkiler anlaşma imzalamışlar. Demek ki bu olayı da okumamışlar.

    Şimdi yarın direk bu dalgayı iptal ettireceğim, fakat superonline fiyatını geri çektiğinde tekrar fiber kullanmak isteyeceğim zaman şöyle bir durum ile karşılaşacağım:

    - Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    - 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps , 50 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps'dir.
    - 15 Mart 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, ödenmemiş fatura nedeniyle erişim hizmeti durdurulan Superonline ADSL ve Fiber İnternet abonelerimizin; ödemelerini yapmaları durumunda hizmetleri açılırken vergiler dahil 19 TL hat açma ücreti bir sonraki faturalarına yansıtılacaktır.
    - 15 Mart 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Superonline Fiber İnternet abonelerinin, hizmet adresinin değişmesi nedeniyle Fiber İnternet hizmeti için tekrar kurulum yaptırmaları durumunda vergiler dahil 100 TL yeniden kurulum bedeli bir sonraki faturalarına yansıtılacaktır.
    - Fiber İnternet kotalı erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB’dir.

    Bu yukarda yazanlar,http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx linkinde fiyatların altında minicik puntolarda yazılmış ek bilgiler. 3. ve 4. maddelere dikkatinizi çekerim.

    Daha fazla bir şey dememe gerek yoktur sanırım. İnanılmaz bir çalma politikası, bravo.

    Savcılığa suç duyurusunda bulunmam için reşit olmam gerekiyor mu bilmiyorum (1 aya reşit oluyorum zaten), superonline'ın hakedeceği cezayı bulması için elimden geleni yapacağım, herkesi de uyaracağım.


    ------------------

    Siz de soyguncu çıktınız adiler...

    Halk zaten çok zengin, afedersiniz kıçını kağıt parayla siliyor, siz utanmadan eften tüften bahaneler ile rahatça verdiğiniz hizmet için %100-%300 zam yapıyorsunuz. Parayı basamayan "suistimalci, namussuz, hırsız" oluyor, parayı basabilen ise "masum" !!! Komik değil mi, ülkemizde her zaman işler böyle yürümüyor mu?

    Oh ne ala!




  • Konuyu şimdi gördüm. Anında bir mail attım
    Merhaba.

    FiberNET'teki Asil Kullanım Şartı ile bir şikayetim olucak.Sınırsız diyorsunuz 10mbit/50GB kotası veya başka hızlar için farklı kotalar koyucaksınız.Bunun nedeni nedendir ?.Böyle insanları kandırmaktan zevk alıyorsunuz olmalı.Yakında bir müşteriniz olmayınca şikayet ediyorsunuz saçma sapan eylemler,kampanyalar yapıyorsunuz.Halkın verdiği bir kuruş parayı bile hak etmiyorsunuz.01.06.2010 tarihinde SuperOnline geçicektim ama vaz geçtim.Diğer firimalar en azından kandırmaca yapmıyorlar hak ediyorlar.Siz böyle yapmaya devam edin..Bir de desteğiniz çok güzel takdir ediyorum elemanlarınızı.3-4 Gün önce bir mail atmıştım bilgilendirme için ancak geri dönmediniz iyi iyi güzel yoldasınız.

    Saygılarımla.

    Aynen yukarıdaki gibi yazdım.Listedeki herşeyi yapıcam.Böyle şere*sizlik görülmedi.Cidden geçicektim yeni geldi bizim bu tarafa ama yazık işte milleti kandırıyorlar.DH biliyor yediği kazığı ama diğer insanlarımıza yazık oluyor.Bunun yüzünden lütfen listedeki herşeyi yapalım konuya bakıp kapamayalım.Madem okuyoruz bir katkımız olsun.Konuda emekleri geçen tüm arkadaslarımıza teşekkür ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: natbolad

    super konu emek kokuyo

    ama ben 15gb kotali 8mbit ttnet liyim

    ayni paraya 10mbit ve 50 gb kotali benim icin cok daha uygun. hem ttnet ten 6mbit zor alirken

    bence cukurova bunu cok iyi biliyor

    herkesi uye yapip kota koymasi ticaret ahlakina sigmaz tabi

    dogan grubunun dsmartina ozenmisler sanki

    hakli tavrinizi destekliyorum

    ama ne yalan soylym bizim siteye gelse gecmek icin bi mukayese yaparim


    ttnet 15 gb yi geçince hızları düşürmüyor ama superonline düşürür. ayrıca upload içinde 10 gb kota var. üstelik bu kotaların ileride düşmeyeceği veya fiyatların habersiz artmayacağı kesin değil.




  • Ya bakın interneti en çok kullanan halkımızın yaş ortalaması bence 12-30 arasıdır.Ve bunların çoğu Film & Dizi & Oyun seviyor.Ve download yapıyor.Benim suanda 1mbit/Sınırsız kullanıyorum. 1mbit olmasına rağmen kotam 120GB geliyor.10mbit internetim olsa 700-800GB kotam olacağından eminim.Bu yüzden kotayı pek kullanmayan arkadaslarımz eleştiri yapmaları doğru bile değil bence.Ancak bu haksızlığa karşı bizlere destek olabilriler.
  • Arkadaşlar Tüketici Hakları Derneği'nin posta kutusu dolmuş şimdiden :)


    We're sorry. There's a problem with the e-mail address(es) you're trying
    to send to. Please verify the address(es) and try again. If you continue
    to have problems, please contact Customer Support at (480) 624-2500.

    <thd@tuketicihaklari.org.tr>:
    child status 100...The e-mail message could not be delivered because the user's mailfolder is full.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.