Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
8
Favori
170.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ağustoss

    superonlıne çalışanı olsam bu kadar saf mesaj mı yazarım arkadasım...

    ataşehir ata 2 de oturuyorum....

    ilk hizmeti alanlardan biriyiz...sadece sizin bu bilinçli ve kasıtlı haberleriniz benım yazmama neden oldu savsata değil ttnet in sitesinden size kopyaladım...

    ADİL kullanım tüm servisler için geçerli...asıl sizin TT yada diğer servislerden olduğunuz belli...Fiber internet sayesınde ayda 15 yılda 180 tl karım var....180 böl 30 da yani 6 ay bedava kullanmakla aynı...

    yılın 6 ayı bedava hemde 10 kat hızlı...kandırmayın milleti...en düşük pakette 50 GB KOTA......TTNET tamamında 15 GB kota işte inanmayana TT ana saydan link..

    http://www.ttnet.com.tr/web/243-1609-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_bunlari_biliyor_musunuz_/adil_kullanim_uygulamasi



    Kusura bakma kardeş. Sen Superonline dansın.

    Bu kadar insana TTNet yada diğer servis çalışanı diyorsan ise sadece komiksin, en az SOL kadar komiksin.

    Dalga geçer gibi mesajlar atma buraya.

    Tahahhüt ettiğiniz, insanları kandırarak sattığınız internet hepimiz için gerçek bir problemdir. Ve biz buna SOL ı pişman etmesini biliriz merak etme!

    Adil kullanım diyerek %5 i suçlayanda Superonline . 2 gün sonra bu %5 i profesyonel kullanıcı ilan edip kendilerinden hak hukuk gözetmeden 2 kat para almaya niyetlenende Superonline.

    TÜRK TELEKOM DAN BİLE BETERSİNİZ SUPERONLINE. BU HAKARET SİZE YETER DE ARTAR.

    Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 19 Mart 2010; 11:37:09 >




  • Sikayetvar.com a ben yazdım ve şikayetim şuan yayında.
  • çoluk çocuğu kandırp susturursunuzda...benden çekeceğin var superonline..arkadaşlar şimdiden kestiğim üye sayısını bir bilseniz beni alnımdan öpersiniz...Hatlarını daha yeni döşediler İZMİT yahyakaptan mahallesine...hepsi boşa gidicek zarara sokucam seni superonline...burada en az 1000 konut var... yönetimler bölge bölge düzenlenmiş durumda...Bölge yönetimlerine gidip günde 15 dakikmı ayırıp konuşuyorum...abonelikleri engelliyorum..Ben şikayet falan etmiyorummm..ben direkt olarak zarar vermeye başladım...zarar verin arkadaşlar...site yönetimleriyle muhattap olun...can damarlarını keselim hep birlikte...yalvarsnlar bize nolur bırakmayın diye...

    SON TARİH 14 NİSAN !!!! 14 NİSANA KADAR ABONE OLANLAR HİÇBİR ÜCRET ÖDEMKSİZİN 12 YADA 24 AY TAAHHÜTLERİNİ İPTAL EDEBİLECEKLER...10-11 NİSANA KADAR SÖMÜRÜN ARKADAŞLAR.....SONRA GEÇ KALMADAN İPTAL İŞLEMİNİZİ YAPIN VE KAPATIN....EN GÜZEL TEPKİ BUDUR...




  • Konuyu açan ve ilgilenen arkadaşlara (koyun gibi sessiz kalmayıp gereken neyse yapan arkadaşlara) teşekkür ediyorum.Sessiz kaldıkça tepemize çıkarlar arkadaşlar,bunu kabullenip 50 gb yeter ben zaten onu aşmıyorum diyenlere şaşırıp kalıyorum.Lütfen hepimiz üşenmeyip gerekenleri yapalım.Ben yapılması gerekenleri yaptım şimdi çıktı alıp duyuruyu site camlarına asıp, yönetime bilgi vericem.Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar,
    haklı başkaldırınızı yürekten destekliyorum.
    Hepinizin ellerine,dillerine sağlık.
    İnanın gayret ve kararlılığımız mutlaka meyvesini verecektir.
    Biz muz cumhuriyeti değiliz.Biz bir hukuk devletiyiz.
    Ve yüce Türk adaletine güvenim tam.
    Er yada geç yapılan yanlıştan bu firma dönecek yada hukuk mekanizmaları devreye girip,
    dönmek zorunda bırakılacak.
    Bağlantımız yeni olduğu için hala apartmanımızda olan pazarlama yetkilisine 19/3 ten
    aboneliğimizi sonlandıracağımızı söylediğimde bana:
    beyfendi sözleşmede bununla ilgili madde varmış sakın 19/3 e güvenip iptal ettirmeyin
    cayma bedeli ödersiniz dedi ve bunu derken kendinden emin bir tavrı vardı.
    Bir arkadaş sözleşmeyi upload etmişti.sizin dikkatinizi çektimi sözleşmede 19/3 devre dışı bırakan bir madde...
  • beyler tartşmalar diğer konudan devam etsin burada sadece eylemler ve yapılabilecekler konuşulsun lütfen...

    bi arkadaşımız taslak bir mail atarsa 13. madde olarak başta supernoline olmak üzere turkcell , digiturk gibi holding şirketlerinide kapsayan bi protesto forward mail zinciri başlatılabilir. herkes msn ve mail gruplarına atar bu mailleri. onlardarında desteği beklenip onarında yayması sağlanabilir.
  • Phantom eline sağlık, fiber internet abonesi değilim ama olmayı düşünüyordum,o yüzden hazırladığın listedeki çoğu maddeyi es geçmedim.


    Bu arada adamlar mail kutularına bakmıyorlar herhalde


    <thd@tuketicihaklari.org.tr>:
    child status 100...The e-mail message could not be delivered because the user's mailfolder is full.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 19 Mart 2010; 13:51:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ağustoss

    kendınızı kandırıyorsunuz....
    ben kota sorgulama yapıyorum ay sonlarında 1 kere bile 20 GB kotam olmadı...ki ayda 50 GB haydi haydi yeter...

    baktın 50 GB Yetmıyo 20 megabit alırım bende kota sınırı 100 GB olur.....

    bana su anda kota sorgulama yapıp hadi ayın 18 ıne geldık tam 50 ıstemıyorum ama 35 GB olan var mı?



    Kaba bir hesap yaparsak eğer, haftada 3 dvd indiren birisi için

    1 dvd : 4 gb
    3 dvd : 12 gb

    1 ayda 48 gb yapıyor. 2 gb da geriye kalıyor ancak, 10 mbit ile bunlar gerçekten iyimser veriler. Daha online oyunlar, HD fragmanlar, oyun demoları ve patchleri, youtube, facebook, webcam vs gibi şeyleri saymıyorum bile

    Superonline bugün kota anlayışını 50 gb ile sınırsızlara getirdiyse eğer, ileride bunu 25 gb yapmayacağının hiçbir garantisi yok. Dolayısıyla sınırsız bir internet bağlantı hizmeti vermemektedir. Bu kadar basit.




  • 3 aşamadak ilinkler ve mailler çalışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mss2007

    3 aşamadak ilinkler ve mailler çalışmıyor


    Dolmuştur mailboxları yoğun tepki nedeniyle. Linki kullanmıştım daha dün problem yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ağustoss

    kendınızı kandırıyorsunuz....
    ben kota sorgulama yapıyorum ay sonlarında 1 kere bile 20 GB kotam olmadı...ki ayda 50 GB haydi haydi yeter...

    baktın 50 GB Yetmıyo 20 megabit alırım bende kota sınırı 100 GB olur.....

    bana su anda kota sorgulama yapıp hadi ayın 18 ıne geldık tam 50 ıstemıyorum ama 35 GB olan var mı?



    ayın 16sı 139 gb!
  • Turkcell,Avea,Vodafone gibi kuruluşların bazı paketlerin fiyatlarını arttırmışlardı. Daha sonra mahkeme yoluyla kullanıcılarına aynı fiyattan devam etmelerini sağlamışlardı. Bu olayları hiç takip edemedim acaba hangi prosedürleri izlemişlerdi? Mahkemeye mi gidilmişti? Biz de bu şekilde hakkımızı almak zorundayız. Bilgili kişilerden cevap bekliyorum.
    Ayrıca toplu imza alınarak mı mahkemeye gidilmeli yoksa bireysel olarak mı suç duyurusu buluncaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoWDeR!

    NOT; Alıntıdır..



    quote:

    Yazan:U*** S*****


    Merhabalar,

    Son günlerde başlıkta bahsi geçen firmanın dayattığı Adil Kullanım uygulamasına Leechturk yönetiminden bir destek görüp göremeyeceğimizi merak ettiğim için size bu mesajı gönderiyorum.

    Konu forumda olmasına rağmen sizler için bir kez daha detaylıca anlatacağım ve sizden sabırla okumanızı, sonunda da sağduyulu bir yaklaşımda bulunmanızı dileyeceğim.

    Superonline'ın "Gerçek Sınırsız" adı altında sunduğu limitsiz tarifelerin 15 Nisan'dan itibaren sadece ismen limitsiz bir hal alacağı ve yeni uygulama ile kullanıcılarının download ve upload kotaları olacağı bildirildi. Buna göre abonelerin limitsiz download değerlerinizin 5 katı kadar download kotası, upload değerlerinizin de 10 katı kadar upload kotası olacak. Bu değerler aşıldığı takdirde ekstra bir ücret uygulanmadan hızlar 512kbps/128kbps 'ye çekilerek "sözde adil kullanım" sağlanmış olacak.

    Leechturk bir Türk torrent sitesidir. VPS, VPN, Seedbox'lar gibi ciddi destekleri arkasına almış olsa da Türkiye'deki fiber optik hizmeti Turk torrent sitelerince de zannımca mutluluk ile karşılanmıştır. Bu mutluluk ortamını uzun tutmayan, verdiği tüm sözlerinin aksine bir anda çark eden, reklamcılığı dolandırıcılıkla, hizmeti bakkal dükkanıyla karıştıran bu şirkete bir tepkiyi sizlerin vermesini bekliyorum.

    Resmi kanallar aracılığıyla henüz yayınlanmış olmasa da, bizzat kendim 18.03.2010 16:54 itibariyle Superonline müşteri hizmetleri (444 222 0) yetkilisi Engin Bey'le gerçekleştirmiş olduğum görüşme neticesinde iğrenç bir bilgiyi öğrenmiş bulundum. Tamamen limitsiz, XLARGE adı altında yeni bir paketlerinin olduğunu, fiyatlarını da şu şekilde belirlendiğini belirtti.

    10 mbit 99 TL
    20 mbit 199 TL
    50 mbit 399 TL
    100 mbit 599 TL

    Mevcut tarife ile arasında uçurum olan bu bilgi henüz Superonline'a ait bir yayın organında yer almamakla birlikte, Müşteri Temsilcisi'nin bana ilettiği bilgi bu yöndedir. Eski tarifelere %100'den fazla zam uygulanmıştır ki bunun adının zam olduğunu bile kabul etmemektedirler. "Adil Kullanım'ın" bu tarifelere neden uygulanmadığını sorduğumda aldığım cevap içler acısıydı. Bu bağlantılar Profesyonel kullanıcılar içindir diyen temsilci, daha iki dakika önce aynı bağlantıları kullanan insanlardan " Suistimal edenler " olarak bahsetmekteydi.
    Yani aynı tarifeye 49 TL veriyorsanız suistimal edensiniz, 99 TL veriyorsanız profesyonel kullanıcısınız.

    Burada Leechturk'e düşen görev pek çok köklü forum, paylaşım platformu ve sozluklerde olduğu gibi kullanıcılarını bilgilendirmek, hatta örgütlenmelerine ön ayak olmaktır. Bu iğrenç dayatmalara karşı Superonline abonesi olsun ya da olmasın Türkiye'de yaşayan/barınan vatandaşların bilgi sahibi olması gerekir. Bu tip örgütlenmelerin gücü önemlidir ki daha sonra adı TTNET olsun, Smile olsun, Ahmet Mehmet olsun hiç farketmez, hiçbiri bu sektörde istedikleri gibi at koşturma lüksünü kendilerinde bulamasınlar.

    Ben şuna eminim ki şu an Leechturk üyesi olup da durumdan haberdar olmayan pek çok kullanıcı var. Hatta ve hatta Superonline abonesi olup 15 Nisan'a kadar aboneliklerini sözleşmelerinde ne yazarsa yazsın hiçbir ücret talep etmeksizin ve hatta doğacak ek masrafları Superonline'a tazmin ettirebilme haklarını doğurabilecek bir yasanın varlığından bile haberdar değiller.

    Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesi şunu belirtmektedir:
    Abonelik Sözleşmesinin Feshinde Takip Edilecek Usul

    Madde 19 — Aboneler, abonelik sözleşmesini feshetmek istedikleri takdirde, bu taleplerini ilgili işletmecinin iletişim adresine/tam yetkili bayiye yazılı olarak veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla bildirirler. Yazılı bildirimde abonenin kimliğini ispatlaması suretiyle abonelik sözleşmesi feshedilir.


    Tüm bu bilgilerin derlendiği bir mesajı tüm kullanıcılarınıza hem e-posta hem de özel mesaj olarak göndermeyi ciddi anlamda değerlendirmenizi önemle rica ediyorum.

    Saygılarımla
    U*** S*****



    yazıyı leechturk yönetimine ileten benim ;) turk torrent sitelerinde de bir bildiri yayınlansa iyi olur diye düşündüm




  • Uzun zamandır sikayetvar.com a üye olmaya üşenirdim.

    Dün direk üye oldum aynen yazdım.

    Apartmana kağıt asma dışında hepsini yaptım, bugün onuda tamamlarım sanırım..
  • ustad ellerine saglik.. elimden geldigi kadar yaptim superonline uyesi olmayi dusunuyordum ama bu olay neticelenmeden olmayacam tuketici her zaman haklidir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diablo

    Anlamadım burda yanlış olan nedir? Superonline virgülden sonra fazla basamak vermiş o kadar. 42200GB olacak değil ya.

    Konu nedir, neyi tartışıyoruz...


    45078003 rakkamının matematik olarak doğru şekilde sıfırlandırılması : 450.78003 değil , 45.780.003'tür.
  • Tamam da konumuz Matematik değil, Superonline. Matematik dersi verilecek yer de değil burası zaten.

    Bizi ilgilendiren ordaki "422" tam kısım, virgülden sonrasının zaten değeri yok, Superonline kendi kafasına göre nasıl yaptıysa yapsın.

    Tam kısmı doğru ölçüyor sistem, bir hata yok yani, virgülden sonrasına takılmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 19 Mart 2010; 16:21:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhantomX

    Tüketiciyi koruma derneğine (TÜKODER) başvururma maddesini ekledim 14. madde olarak. Lütfen es geçmeyin arkadaşlar.


    iki gün sonra "phantomx topuğundan vuruldu" diye haberini alıcaz ya hadi bakalım

    bu arada hayırlı olsun ;http://www.turk.internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=26963



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 19 Mart 2010; 16:47:24 >




  • eveeettt toplam 480 konutluk bir bölgeyi yönetimi ile konuşup dolandırıldıklarına dair bilgi verdim....sokaklar kazıldı anlaşmalar yapıldı zar zor ikna ettikleri bölge yönetimi şimdi insanları her bloğun girişine asılacak bir kağıtla uyarıcak...geçmiş olsun superonline...bütün kış manyak gibi etrafı kazdın..işte sana karşılığı....eylemler devam edecek.....
  • SOL uydunetin alınmayan tarifelerini gorunce gaza geldi heralde

     SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.