Şimdi Ara

Superonline Ev Telefonunu Nasıl İptal Ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, soru başlıkdan belli ama durum biraz karışık.

    Ağustos ayında superonline ile olan taahhütüz bitmek üzereyken annemi aradılar (Hat annemin üzerineydi ve yalın internet kullanıyorduk. Ev telefonumuz yoktu, zaten kullanmıyoruzda.) ve taahhütü yenilemeden önce ben hattı kendi üzerime aldım. Bu işlemleri telefonda hallettik. Daha sonra internet tarifesini konuştuk, onda da anlaştık. En son telefonu kapatırken ev telefonu gönderelim, ücretsiz falan dediler. Ben de uğraşmamak için tamam dedim. İşte sıkıntı burada başlıyor; sadece telefon ücretsizmiş, konuşma paketi için para aldıklarını siteye girince öğrendim. Hemen aradım müşteri hizmetlerini, konuşma paketimi iptal etmek istediğimi söyledim. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi görüştüğüm kişi, belli bir süre konuştuktan sonra görüşmeyi bitirdik. 5-10 dakika sonra tekrar aradım bu sefer başka bir kişi açtı telefonu ve konuşma paketini iptal edebileceğini söyledi ancak gönderilen telefonu kargodan almamamız gerektiğini, daha sonra tekrar aramamız gerektiğin söyledi. Neredeyse 2 ay olacak telefon da gelmedi, paketim de iptal olmadı.

    Durum böyle. Benim bu paketi iptal etme hakkım var mı, varsa nasıl bir yol izlemeliyim?







  • Yukarı. Konu hakkında yardımcı olabilecek her türlü fikre açığım.
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    Tabiki hakkın var ürünü almadıysan.

    Ara cihazın gelmediğini artık istemediğini ve gelen faturalarada müdahale istediğini belirt kayıt açacaklar 72 saat içinde müdahale yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ancak durum biraz değişti. Türk Net'e geçeceğim, hem taahhüt cezasını ödüyorlar hem de daha ucuza daha hızlı internet sunuyorlar.

    Şu an superonlinedan kurtulmaya çalışıyorum. Dilekçe vermemiz ve modemi iade etmemiz gerekiyormuş. Umarım kısa sürede kurtulurum.
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    Ama Türk net 120 TL karşılar kampanya adınız neydi süperonlineda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, uzun zamandır girmiyordum foruma, geç gördüm.

    Kampanya adı konuşturan yalın adsl. Taahhüt iptali ceza ücreti için 72 lira demişlerdi, ama değişebilirmiş sürekli. Bazı sebeplerden uğraşmadım, bu hafta dilekçeyi faks çekeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.