|
Arkadaşlar merhaba, Bulunduğum mahallede, eski binaların olduğu bölgede bina üzerinden dolaştırarak Superonline fiber çekmişti, ilk zamanlar sorduğumda gelecek vs denmişti, çalışmalar bitti fiber merkezini aradım, aralık ayının ilk 2 haftası çeken olmaz ise arayın yardımcı olalım demişlerdi. Aradım fakat yardımcı olunmadı, mahallede çalışma var ama ne zaman size gelir belli değil dediler. Sonrasında BTK dahil, bir çok kanaldan talebimi, şikayetimi ilettim, çalışmalarımız devam ediyor bla bla standart metin atıp kapattılar. Geçen gün tesadüfen abonelik için dolaşan Superonline çalışanına denk geldim, bize niye fiber getirmiyorsunuz dedim, buralar hep tarihi eser, kazım için izin vermediler gibi bir cümle kullandı, ne yapabiliriz deyince de binadakiler den imza topla her hangi bir türkcell teslim et bakarlar dedi, açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. (Bina 6 daireli 2si yaşlı emekliler ( 5mbit verseler yok demez :( ) ben ve diğer daire 30 - 40 arası diyebilirim diğer ikisi de yurt dışında yaşıyor, yazdan yaza filan gelirlerse geliyorlar. ) Benzer bir durum yaşayıp da başvuru sonucu fiber getirtebilen oldu mu? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt