Şimdi Ara

Superonline'dan Turknet'e Geçiş Sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bugün size Superonline'dan Turknet'e geçiş yaparken başımda geçen olayları objektif bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

İlk öncellikle benim bulunduğum yerde fiber ve vdsl altyapı yok adsl var ne yazikki.Superonline kullanırken adsl olarak bana verdikleri hız limiti max 10 mbps'ydi.Yani altyapım max olarak 12 mb desteklendiği söylemişti.Superonlinedan önce ise Turk Telekom kullanıyordum onların söylediklerine göre ise altyapımın max 8 mbps desteklediğiydi :D Neyse taahhütmüzün bitmesine yakın Superonlinenın kullandığım paketinin fiyatını yükselttiği için bende Turknet'e araştırıp ve ona geçmek istedim.Onlar ise altyapımın max 12 desteklediğini ve en az 14-15 mbps vereceğini söylediler.Bende tamam o halde geçelim fakat taahhütün bitmesine 2 ay ver dedim onlarda cayma bedelinin 120 tlye kadar biz karşılıyoruz dedi.Bunun üzerine superonline arayıp cayma bedelinin 110 tl olmasından dolayı 2 ay kala iptal ettim ve Turknete geçtim.

Turknet'e geçme işlemim çok kolay oldu belgeleri yolladım mng kargo ile 1 iş gününde gitti.Belgeler ulaştıktan sonra kayıt işlemi vs yapmışlar ve youtbede video izlerken birden modemimde internet gidip geri gelmesi üzerine Turknete geçmiş oldum yani 1-2 dklık bir kesinti yaşadım başka hiçbir sıkıntısı olmadı şuana kadar hem hız olarak söyledikleri gibi 15 mbps alıyorum ve hiçbir kesintide olmadı.

Fakat bana kalırsa dezavantajları üye olduktan sonra yani turknete geçtikten sonra müşteri temsilcilerine bağlanamıyorsun internet sitesinden destek kaydı açabiliyorsunuz ve 120 tlye kadar cayma bedelinide şöyle ödüyolar siz ilk başta superonline 120 tlnizi veya ne kadarsa cayma bedeli onu ödüyorsunuz onun faturasını turknete atıp onlarda sizin faturunuza 6 ayda 20tllik indirim yapıyolar ve böylece cayma bedelini karşılamış oluyolar,benim karşılaştığım sıkıntılar bunlar 3 ay oldu şuana kadar ne hızımda düşme ne de kesinti yaşadım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba, olumlu düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Rica ederim kullanım konusunda bir sıkıntım yokta modem konusunda sıkıntılar büyük :D Modem alacak arkadaşlar dikkatli araştırmasını tavsiye ederim

• irfnsgdc İ kullanıcısına yanıt
    Modem konusunda yaşadığınız sorunu destek kaydı oluşturarak ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri yaparak size bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.