Wifi da da 450-500Mbps civarları görüyor musunuz? |
Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB) (13. sayfa)

-
-
Maksimum 200 mbit görüyorum 30 metre var modeme, 3 tane de duvar var arada.
-
Aynı odadayken dibindeyken peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 23 Nisan 2022; 1:50:11 > -
-
Yorumu okurken ben ne ara donanımhabere yazmışım dedim kendi kendime, birebir aynı şeyleri aynı yaptım ya bu kadar mı aynı süreç yaşanır akıl almaz. Maalesef buluştuğumuz ortak payda TURKCELL DOLANDIRICIDIR ! Teknik servise bile eve gelmeleri için 150 TL para istiyorlar bu ne biçim bir mafyacılık hizmet alamadığımız servise bile para talep ediyorlar çoluklarının çocuklarının boğazında kalsın umarım ödediğim fatura
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 23 Nisan 2022; 19:48:45 > -
Bugün 100 mbps internetimle FIFA oynarken 15 mbps wifi kullanımı bile bufferbloata sebebiyet veriyor ve benim oyunum kasıyor.
İnanılmaz. Kaç mbps kullanımından ziyade kaç thread ile kullanıldığı çok daha önemli oluyor.
-
Kesinlikle katılıyorum benzer tecrübeyi ben de yaşadığım için o yüzden 100mbit abonesi olmak bile manasız kalıyor, hızlı mı hızlı evet arabımız kadranda gösteriyor kendini ama trafik yönetimi bölünüp doğru trafik dağılımı yapılmadığı için arabamızın hızının da bir manası kalmıyor.
-
-
Binadaki switchlerin portları 100mbps ise onu 1gbps portlu switch ile değiştirtmeye çalışın.
-
Daha önce denedim ama eskisi gibi müşteriye önem vermiyorlar. Eskiden müşteri hizmetlerine bağlanmak 20 saniye sürerken, artık bu süre 15-20 dk civarına sarkar hale geldi.
Superonline tekel dönemini bitirdi diye sevinirken, sağ olsunlar artık gına geldi sorunlar ve sansür uygulamaları yüzünden.
Statik ip fiyatının 40 tl olduğu soyguncu, iş bilmez, umursamaz bir hale büründüler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X