Şimdi Ara

Süperonline çilem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bir şey danışmak istiyorum yaklaşık 4 aydır süperonline kullanıcısıyım fakat 1 ay kullanımdan sonra geniş ağa bağlanamazsınız uyarısı almaya başladım aradığımda günde 20den fazla bağlantı kopması yaşıyodum defalarca arayıp sorun bildirdim eve 3 defa ekip geldi en sonunda sorunun modemde olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler bende tekrar arayıp sorunun benden kaynaklı olmadığını söyledim biz bir şey yapamayız ekiple birlikte modem değişimi ücretli olur dediler bugun yine ekip tarafından arandım ve yeni modem almadığım için arızam kapandı bu döngüden sıkıldım artık tüketici heyetine başvursam haksız çıkar mıyım biz yeni modem alınmasını demiştik diyerek haksız duruma düşürürler mi

• Geçmiş olsun. BTK'ya şikayet kaydı oluşturmadıysanız oluşturun. İlk çözümde sorun çözülmezse çözüme itiraz edin. İkinci çözümde sorun yine çözülmezse, tekrar çözüme itiraz edin. Üçüncü seferde BTK tarafından şikayet inceleniyor ve büyük ihtimal çözülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kez şikayet ettim btk ya belki 300 arıza kaydım var onlarda belki daha fazla birşey yapmıyorlar modemin adaptörü bozuk cihaz kapanıp aciliyor res atıyor yani, geliyor test alıp gidiyor merkez söylesin değiştiririz diyor tv uydu alıcısı adaptörü taktım kullandım iptal ettim tahaüt bitince thh ye verdim bekliyorum bu şrfz so çok basit bir firma iptal etmeye giderken içeri girdim kavga edicektim arkadaşım oraya gitmiş işe eski bir tanıdık onu görünce dedim salla iptal etti beni görünce 2 dakikada geldim eve arıza gidermiyorlar bozuk cihazlari müşteri arasında taşıyorlar arıza giderme lüksleri yok personellerin bilgisi çok az ezber paso Allah so eline düşürmesin amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 4 Mayıs 2025; 22:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selamlar modemden kaynaklı sıkıntı varsa ücretsiz değişmesi lazım.

modem ve firma harici ise problem var ise ücret yansır. agent eksik aktarmış olabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    Superonline Vpn Çilesi
    2 ay önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.