Şimdi Ara

Superonline cihaz vaadiyle üye yapıp cihazı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline'ın internet sitesinde gördüğüm bir kampanya sonucu, internet sitelerinden başvurumu yapıp, kampanyaya dahil oldum ve evime Superonline internet bağlattım. Ancak Superonline taahhüt ettiği cihazın stokları tükendi diyerek bana cihazı teslim edemeyeceğini söyledi ve ben artık 2 yıllık taahhüt imzaladığım için, abonelikten de çıkamıyorum.

    Kampanyaya göre yeni üye olarak fazladan 1080 lira peşin, 90 lira taksitle tarafıma anker Eufy 35c cihazı vermeleri gerekiyordu. Aboneliğimi başlatırken bu kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim, kabul ettiler ve evime interneti bağladılar.

    Cihazı teslim almak için aynı gün Superonline'ı aradım, 8 gün içinde benimle iletişime geçeceklerini söylediler, iletişime geçmediler. 8. Gün yine ben aradım, tarafıma cihazın teslim edilemeyeceğini, gerekli şikayetin alındığını, dönüş yapacaklarını söylediler.

    Ertesi gün dönüş yaptılar ve ellerinde cihaz kalmadığı için bana cihaz gönderemeyeceklerini söylediler. Ama tabi başta bana sözleşme imzalatıp, 2 yıl taahhüt verdirttiler. Şimdi hem cihaz kampanyasından yararlanamıyorum, hem de abonelikten çıkamıyorum. Superonline da bir şey yapamayacağını söylüyor.

    Özetle diyor ki, sana cihaz satacakmış gibi yaptık ama satmadık, 2 yıl da sözleşme imzalattık, artık bize mecbursun.

    Bir de telefonda müşteri temsilcisi, biz kurumsal bir firmayız diyor, demek ki superonline'a göre, kurumsal olmak, elinde olmayan cihazı uygun fiyatla vereceğini söyleyip size 2 yıllık sözleşme imzalatıp, sonra cihazı vermeyip sizi kendilerine mahkum etmek demekmiş. Benim sözlüğümde buna kurumsallık değil, kandırmak, dolandırmak, yalan söylemek yazıyor. Kurumsal firma, tutamayacağı sözü vermez. İnsanları madur etmez. Yalan söylemez. Kandırmaz. Dolandırmaz.

    2019 Eylül ayına kadar superonline üyesiydim, daha sonra daha ucuz fiyata daha hızlı ve taahhütsüz internet sunan TurkNet'e geçtim, ama bu cihazdaki kampanyayı görünce, fiyat avantajından yararlanmak için tekrar superonline'a geçmek gibi bir hata yaptım, taahhütüm biter bitmez, TurkNet'e geri döneceğim, ama tabi 2 yıllık taahhüt imzaladık bir kere!







  • verseler iyiymiş. hemen kutusu açılmadan satılıp 1 sene kadar bedava internet kullanılırmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verseler, evi süpürme derdinden kurtulacaktım, ama vermediler, dahası, yapabilecekleri de hiçbir şey yokmuş. Daha ucuza aynı hızda TurkNet aboneliğim vardı, gitti gül gibi abonelik, kaldık bunların eline.
  • Superonline yine şaşırtmadı!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline cihaz vaadiyle üye yapıp cihazı vermiyor

    twitter'da da çözüm yok, resmen, 2 yıl taahhütlü dolandırıcılık
  • eudoc E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Turkcell yine şaşırtmadı.

    Geçen gün YT'da denk gelmiştim. Adamlar video çekmiş. Video'dan ben utandım. Virus zamanında uğraş dur sorunu anca çözmüşler. Daha fazla yorum yapmayayım. :)

  • BTK ve Cimer'e şikayetlerimi yaptım, şikayetvar üzerinden de şikayetimi yaptım, bakalım ne değişecek, gelişmeleri buradan yazacağım, isteyenler takip edebilir ;)
  • Arkadaşlar

    Tv plus cihazımda arıza var 2 gündür ekip gelmedi, gelmiyorda müşteri hizmetleri dalga geçer gibi konuşuyor bu turkcell' le neoldu ?
  • saçmalamaya devam ediyorlar

    Superonline cihaz vaadiyle üye yapıp cihazı vermiyor
  • Tüketici hakem heyetine başvurun onlar çözerler. Sonuçta ortada bir dolandırma durumu var.
  • eudoc E kullanıcısına yanıt
    o mh deki sözleşmemdeki cihazı ya tarafıma teslim edin yada sözleşmedeki cihaz ücretini düşün bu kadar basit yapacakları 2 seçenek var. piyasada varsa alsınlar göndersinler veya üst modelini göndersinler varsa.

    kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine baş vurup cihazın sözleşmedeki tutarının iadesini isteyin. sözleşmenizi inceleyin cihaz tutar kaç (sözleşme iptal olursa şukadar cihaz bedeli yansıtılır gibi bir madde olacak oradaki tutarın iadesini isteyin) görünüyor bakın sözleşmenizi fes etmeyin paket değiştirmeyin haklarınızdan olursunuz.

    yacihazı temin edecekler yada ücreti düşecekler bu kadar.
  • sözleşmeye bakmadan imzalama satmada... satarsan zararına satmış olursun maddesi olabilir... hiç bir şey olmasada mantıklı olmuyor ki pahalıdan pahalıya almak için...
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/taksitli-anker-eufy-robovac-35c-wifi-kampanyasi

    kampanya bu asıl ilk yapılan sözleşmeyle alakası yok

    olay aslında şöyle vodafone internet abonelerine migros hediye çeki veriyor yaralanmak için vodafone geçiyorsunuz sonra kampanya bitiyor kampanya şartlarında Kampanya stoklarla sınırlıdır yazıyor

    bu arkadaşın yapacağı bir şey yok turkcell yasal olarak haklı tüketici hakem heyeti arkadaş lehine karar verse bile turkcell mahkemeye götürürse kazanır ama uğraşmaz herhalde şansını denemeli

    edit: ayrıca cihaz ücretini zaten istemiyorlar anladığım kadarıyla sadece internet faturası çıkacak arkadaşa çünkü 2 sözleşmenin ve kampanyaların bir alakası yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 31 Mayıs 2020; 23:38:3 >




  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    linkini attığınız kampanyayla almışsa zaten.
    1.ürün internet aboneliği ayrı sözleşme ayrı paket.
    2.ürün süpürge bunun sözleşmesi ayrı yani ürün yoksa ödediğiniz tutarı birebir iade ederler özür dilerler tüketici mahkemseininde yapacağı bu boşa uğraşmayın.

    ben sandım ki internet paketi ne dahil cihaz kampanyaları gibi yse ilk yazdığım geçerli ürün bedelini internet paketinden düşülür ama öyle bir kampanya görmedim.

    araştırın o ürnden daha iyisini bulursunuz bence.
  • 4 yıl geçmiş, sonuç yazmamışım, ayıp bana, arkadaşlar BTK bunlara dedi ki, bu adamdan tek kuruş para alamazsınız, gidin aldığınız her kuruşu iade edin ve aboneliğini de iptal edin, bunlar da tıpış tıpış geldi, aboneliğimi iptal edip modemlerini alıp defoldular. Tek kuruş da para ödemedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.