Şimdi Ara

superonline, buna cozum varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yabanciyim suriyeliyim, turkiyeye geldim izmirde kirali bir dairede kaldim suriyeli arkdaslarla,
    bir gun superonline temsilcisi geldi bana dedi superonline abonlegi alirsan yaninda bedava tablet asus alirsin
    , ben kabul ettim cunku internete gercekten ihtiyacimiz var evde ama o temsilci iki yil taahut oldugnu soylemdi
    , ve cezanin 800 tl oldugnu aboneligi iptal etsem gene soylemedi.
    neyse ben izmirde 6 ay kaldim sonra suriyeye dondum ve arkadaslar hala izmirde interneti kullaniyorlar, simdi arkadaslar
    aboneligi iptal etmek istiyorlar cunku almanya'ya tasinacaklar ve ben onlara 800 tl para gonderdim cezayi karsilamak icin
    ama superonline hizmetleri kabul etmiyorlar, ellaki benim sahsen gelmemi istiyorlar, ya ben suriyedeyim, turkiyeye simdi gelemem
    ne yapalim arkadaslar, buna care varmi sizce?

• Abonelik kimin üstüneyse onun gidip işlem yapması gerekir. Eğer gidemiyorsanız başka yollar deneyebilirsiniz. Mesela 800TL yi ödeyip kapattırmak yerine, tanıdık birisine o parayı verip banka hesabına otomatik ödeme yöntemi yaparak her ay ödeme yapabilir böylece bir ceza veya faiz işlemez. Devir işlemi yapın dicem ama yine gitmek zorunda kalacaksanız. Söylediğim gibi en iyi çare otomatik ödeme yapmanız.
  • onu dusundumda ama orada taabiri caizse guvenilen birisi yok, yani ben gelmeden kesinnikle iptal edilmez?
    ya suriye cok gerici bir ulke oldugna ragmen boyle islemleri kolayce halledebilirdik, , oyle bir sey turkiyeye hic yakismiyor, akrabam orada uc gundur beri iptal etmek icin ugrasiyor ve cezayi odemek istiyor ama olmuyor ...
  • Milleniumun üzerinden 14 yıl geçmiş, yıl olmuş 2014 hala sözleşmesini okumadan imzalayanlar var pes :) yarın bir gün adınıza borçta yazarlar ne de olsa okumadan her kağıdı imzalıyorsunuz.
  • Sözleşme der ki

Hizmeti sonlandırma talebimi Turkcell Superonline’a veya ilgili hizmetin aboneliğini başlatmaya yetkili bayisine yazılı olarak bildirmek kaydıyla sözleşmeyi her zaman sona erdirebileceğimi, aboneliğimin sonlandırılması halinde hizmet kapsamında Turkcell Superonline tarafından tedarik edilen modemiwww.superonline.net adresinde belirtilen Turkcell Superonline bayisine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak 10 (on) gün içerisinde teslim edeceğimi, teslim etmemem ya da eksik /arızalı teslim etmem durumunda tüm vergiler (%18 KDV) dahil 150 TL Turkcell Superonline modem ücretinin tarafıma faturalandırılacağını kabul, beyan ve taahhüt ederim.

Bizzat gitmeniz gerekmiyor. İadeli taahhütlü yada kargoyu bayideki yetkili kişinin adına gönderirsiniz olur biter. Bir nüshasını da kendinizde tutarsınız. 800 TL iptal bedeli fazla geldi bu arada. Birkaç aylık kullanım için bu kadar çıkartamazlar.

• Kapatmayin. Basin gidin almanyaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba; Konuyla ilgili sorunlarınızı ve yapmak istediklerinizi hizmet@superonline.com adresine mail olarak bildirin ordaki arkadaşlar konuyla ilgili sizlere detaylı olarak bilgi vericektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.