Şimdi Ara

Superonline altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline neden sadece zenginlerin evine fiber çekiyor?

    Nerede rezidans görsem ya da site görsem superonline altyapısı var. Ama asla normal apartmanlara halkın evine fibergetirmiyorlar. Fatih gibi bir ilçede 1 tane superonline altyapısı olan ev yok.




  • Turkcell dediğin firma özel bir kurumdur, yaptığı altyapı yatırımlarının dönüş hızına bakarak hareket ederler. Yatırım yapılan yerlerde demografik veriler diğer yerlere göre daha olumlu olduğu için oralardan başlarlar. Böyle bir şey TT'de söz konusu değil çünkü devlet kurumu olarak her yere eşit şekilde imkan sağlamak zorundalar.

  • Bu işin devlet kurumu olmakla ilgisi yok türk telekomda özelleşmiş bir şirket içerisinde devlete bağlı kurumların hisseleri olabilir, Turkcellin de %26 lık hissesi varlık fonunda yani devlete ait bir kurumda ona bakarsak , şirketlerin politikaları ile alakalı bu tamamen ben superonline fiber altyapısının mahalle tarzı apartmanlarda da gördüm ona bakarsak çok lüks sitelerde de türk telekom fiber de gördüm, eğer normal apartmanlara özel iss ler altyapı getirmiyor olsaydı Turknet'in GigaFiber altyapısı İstanbul'da mahalle tarzı yerlerde olmazdı tamamen şirketin politikaları ile alakalı bir durum.

  • sitelerde altyapı var ve maliyetleri uygun. 1 tane binayı kazmak için belediyeden izin alman lazım (çünkü sokak kazacaksın) üstüne asfalt yenilemen lazım, orda başka altyapı var mı onlar için dilekçe yazman cevap beklemen ayrıca izin alman lazım. 8 daireli apartmanda 2 daire alacak diye switch takacaksın. Onun da zimmetini kimse kabul etmez. O yüzden uğraşmıyorlar. Ben olsam ben de uğraşmam.

  • egolego kullanıcısına yanıt

    +1

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.