Şimdi Ara

[GÜNCEL] Superonline Akşam Saatlerinde Yaşanan Yurtdışı Çıkış Problemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

1000 megabit al. fiberdeki sorunlar kopmalar fiziksel degildir. operator kaynakli. en kotu vpn baglantisi yaparak kopma yavaslama vs sorunu cozebilirsin. 35megabit vdsl hic bir isine yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar siz sadece superonline da yaşıyoruz diye düşünüyorsunuz. Yanlış, ben kablonetteyim İstanbul da aynı sorunlar ...Ülkenin yurtdışı çıkışlarında sorun yaşanıyor bu kasten mi yapılıyor bilgi sahibi değilim! Keşke olsam..

Merhaba hocam bende Ankara'da ikamet ediyorum kablonet docsis kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. saat 19:00'dan 01:00'a kadar internette oyun oynamak hak getire bu saatlerin dışında pingim 60'larda gezerken 19:00'dan 01:00'a kadar ping 140'larda hatta bazen daha yükseklerde geziyor ayrıca sitelere girerken felan baya bekletiyor ne yaptıysam çözemedim/çözdüremedim. şikayetvar'da da kayıt açtım bir sonuç alamadım.

şikayetvar link :

[GÜNCEL] Superonline Akşam Saatlerinde Yaşanan Yurtdışı Çıkış Problemleri
    [GÜNCEL] Superonline Akşam Saatlerinde Yaşanan Yurtdışı Çıkış Problemleriwww.sikayetvar.com
    Kablo Net Akşam Saatlerinde Sürekli Yüksek Ping Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/kablo-net/kablo-net-aksam-saatlerinde-surekli-yuksek-ping-sorunu

• Aylar önce ultra katı sansür başlığında çok yazmıştım akşam 6-7 - gece 02:00’ye kadar interneti adeta kesiyorlar. Path of exile oynuyorum canlı videosunu çekmiştim akşam 5’te açıyorum oyunu latency sabit 40-42 ms, 7’ye doğru kötüleşmeye başlıyordu sonra geceye 2’ye kadar her 10 saniyede bir 2000’lere vurup iniyordu latency oyun donuyordu akşam oyun oynayamaz olmuştum gece 02:00 olduğu an düzeliyordu.

Ben bundan dolayı geçtiğimiz Nisan’dan beri rekabetçi online oyun oynayamıyorum hala kötü geçen BF battle royale denedim mermiler işlemiyordu ping yükselip inmesinden.

Artık oyunu falan geçtim Netflix 240p oynamaya başladı ve tv kablolu bağlı ethernet. Artık çok fena boku çıktı bu işin

Sorsan mh sorun yok diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Protagonist X kullanıcısına yanıt

merhaba ; Kablonetin bilgili bir teknik elemanı şöyle demişti; "Binada ne kadar çok kişi aynı anda kullanıyorsa hizmet kalitesi düşüyor"

Kablonet kutusunu binada kontrol ettiğimde bağlantıların bu sözü doğrular şekilde olduğunu düşündüm. Sizde de benzer bir sorun olabilir. Ayrıca Superonline evin içinde routerına kadar fiber kablo çekiyor. Sizin binada ethernet ile gelmesi zaten apaçık şüpheli görünüyor ve hiç duymadım sizin ki gibi bir superonline bağlantısı.. Bunun üzerine yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.

10.59...

10.40 ....

10.38...

ip' ler superonline yurtdışı çıkış ip'lerimi ? Bazı arkadaşlar Türkiye den yurtdışına çıkan bütün bağlantıların superonline çıkışından yapıldığını söylüyor. Ben kablonet kullanıcısıyım ve haziran ayından beri böyle . Sizin yaşadığınız sorunların aynısını yaşıyoruz. Packet loss ne oyun oynatıyor ne video seyrettiriyor. Paramızla rezil ediyorlar bizi! Toplu şekilde başvurular felan olmazsa aynen devam eder bu durum çözmezler...

;

• kurttan kullanıcısına yanıt

merhabalar. dışardan binaya kadar fiber cam kablo geliyor. bu fiber cam kablo bir routere giriyor. bu routerde ethernet portu ile binadaki dairelere cat6 kablo ilem dağıtıyor. üzerinde 24den fazla ethernet portu olan bir cihaz. yavaşlığın nedeni superonline. routerde veya altyapıda bir sorun yok bence.

• Genel sorundan zaten haberdarım. Ben de superonline abonesiydim. Bizim binaya çekilen sistem binadaki kutuya fiber oradan routera kadar yapıldı. Ethernet kablosuyla gelmesini istemem açıkçası fiberde ek yapıldığında bile bufferbloat yapıyor.Ethernetnette ne olur kimbilir..Helede böyle berbat internet verdiklerinde..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.